ДБМ - Русе 13

• 33 353
  • 616
  •   1
Отговори
# 345
Относно карнавала:
 - Томболата е ужасно изнервяща.Отнема доста време, провежда се накрая и част от децата са си тръгнали.Така или иначе накрая раздаваме на всички подаръците.Може да остане само за родителите например. А може и да се измисли игра с участието и на родителите и тогава да им се раздадат и на тях подаръци. Аз лично мога да осигуря 2 броя  Crazy
- Миналата година плакатите ги взех готови на диск, но не са в работен вариант и не могат да се коригират. Мисля Ани 69 /не си спомням ника, Джаста да се сети/ ги е правила и ако ми прати работен файл ще го коригирам и ще ги отпечатам. Трябва сериозно обаче да се замислим над бройката им. Миналата година за 100 бр платихме 148 лв. , но при мен останаха половината. Дали не е по-удачно да отпечатаме 51 бр. А3 на лазерен принтер - 51 бр. х 1.57 лв - 80 лв. По принцип винаги може да се пуснат допълнително  Peace
- Грамоти за всяко дете имаше 2009 г. Миналата година давахме само на спонсорите. Ако ще се правят най-евтиният вариант е да се изпечатат на домашен цветен принтер / около 10 лв струва пакет картон и примерно още 40 лв за главите/ Във фирма ще излезе грубо: печат - пълноцветен на размер А3 /в един лист се събират  4 грамоти размер А5 / 51 бр х 1,57 лв - 80 лв за 204 грамоти или 26 бр. х 1,79 - 46.54 лв за 104 грамоти
- Миналата година имаше спор относно цените на билетите, сега нищо не се споменава, което означава, че остават непроменени  Peace
- Военният клуб е добра идея, но трябва да се помисли за осигуряване на храни и напитки Аз утре мога да проверя за минерална вода в малки бутилки на консигнация. Кетъринга е нелогичен, единственото което ми идва на ум е да се говори с близък който стопанисва заведение или хранителен магазин и може да осигури стока на консигнация, НО!!! дали трябва да се издават касови бележки и разни там данъчни неща...нямам идея
- Относно програмата сме с вързани ръце. И да решим да не наемаме такава, а сами да се правим на маймуни ... нямаме техника, така че Илийката ще трябва да съдейства за поредна година.
И в този ред на мисли дано отпадне разглеждането на костюмите на всяко дете  Praynig, което също беше доста тромаво и отегчително.

На прима виста за това се сетих

За срещата и на мен сряда ми е по-удобен ден

# 346
За плакатите наистина 50бр стигат ще трябва да наблегнем на ЛИЧНОТО рекламиране и по-широко отразяване в медиите .
За децата можем да раздаваме бонбони както миналата година прави skrita FUstA .
За родителите 10 награди стигат .Миналата година Рефан осигуриха няколко Ива Николова действаше там .
Можем да напишем писма на няколко по-големи фирми за спонсорство пък може и да ни огрее.

# 347
Значи срещата остава за сряда, казвайте в колко часа - 18 - 18,30 късно ли е, рано ли е? За тези които ще са с деца, детския център до кога работи?

Като казах да попроменим програмата, нямах предвид да я сменяме изцяло - това е невъзможно, но може да се сменят една - две от игрите, да се включи някаква кратка сценка - тип куклен театър.
За томболата и бонбоните съм съгласна, децата много се радваха на бонбоните, а за родителите няколко награди стигат.
За грамотите също съм скептична. Голяма част от децата ще дойдат за 4-ти път и едва ли ще се радват толкова на грамотите.
Лошото е, че трябва "с трици маймуни да ловим", т.е. почти без пари да направим добра организация.

# 348
Какаво се разбираме за срещата? Колко часа остава? СРЯДА в РОЯЛ на 3 ет???

# 349
За часа нямам претенции след 17ч . съм свободна ,но предпочитам на 5 ет.

# 350
За часа нямам претенции след 17ч . съм свободна ,но предпочитам на 5 ет.

Значи СРЯДА 18 ЧАСА РОЯЛ СИТИ ЦЕНТЪР НА ПЕТИЯ ЕТАЖ.На срещата ще решим и за подаръците.

# 351
OK, там съм!

# 352
  • Русе
И аз ще се постарая да дойда на срещата.

# 353
  • София
И аз ще дойда!Но някой да каже как да ви позная, че съм се виждала с някои от вас, но доста отдална Blush....някой с червена, синя или оранжева коса?хихихихх, майтапя се Wink

# 354
  • Русе
И аз ще дойда. Дано само малката не ми изиграе някоя болестотворна шега, че вчера повръща и така и не разбрахме от какво-  Sad

# 355
И аз трябва да дойда.

# 356
И аз ще съм там.

# 357
Привет и поzдравления zа инициативата   bouquet

Кога ще е карнавалът?
Не живея в Русе и не мога да се включа активно с помощ, но мога да ви помогна със сто лева zа органиzацията, ако искате?

Баскетболната zала дали би била подходяща zа събитието по принцип?

За хапването - тук по такива мероприятия обикновено майките приготвят сладкиши и ги продават на символична цена. Но на zнам как стои въпроса с ХЕИ и т.н. в БГ?

Вместо грамоти не може ли да се раzдават шоколадови медали например? Има раzни шоколадови монетки в станиол, може да им се zалепи една лентичка zа врата.

А томболата как протича? Всички присъстващи ли участват или само теzи, които си купят билет zа томболата?

# 358
Дали искаме Мис Лутър шегуваш ли се ,естествено ,че да  Laughing
За хапването не става ако стане беля лошо ни се пише.
Всички участници в карнавала закупуват билети, на които има номера и по тях теглим томбола ,а за децата има винаги за всички.

# 359
Привет и поzдравления zа инициативата   bouquet

Кога ще е карнавалът?
Не живея в Русе и не мога да се включа активно с помощ, но мога да ви помогна със сто лева zа органиzацията, ако искате?

Баскетболната zала дали би била подходяща zа събитието по принцип?

За хапването - тук по такива мероприятия обикновено майките приготвят сладкиши и ги продават на символична цена. Но на zнам как стои въпроса с ХЕИ и т.н. в БГ?

Вместо грамоти не може ли да се раzдават шоколадови медали например? Има раzни шоколадови монетки в станиол, може да им се zалепи една лентичка zа врата.

А томболата как протича? Всички присъстващи ли участват или само теzи, които си купят билет zа томболата?

Благодарим! Hug
Карнавалът ще е на 20 март.Ще сме ви благодарни за всяка помощ.Всяка зала с голямо пространство е подходяща.Избрахме военния клуб,защото ни го предлагат безвъзмездно,а и той си е със сцена и голям салон,както и има фоайе.За хапването - не можем да предлагаме домашноприготвени храни за продажба законово.
Шоколадовите медали са идея,но грамотите остават за дълго.
В томболата участват всички присъстващи,защото са си купили куверти.Един от организаторите тегли номерчето от билета на случаен принцип и се раздават награди колкото има.Принципно досега дете не оставало без дребничко макар нещинце.

Много се радвам,че утре ще се съберем голяма банда. Hug

Общи условия

Активация на акаунт