- Томболата е ужасно изнервяща.Отнема доста време, провежда се накрая и част от децата са си тръгнали.Така или иначе накрая раздаваме на всички подаръците.Може да остане само за родителите например. А може и да се измисли игра с участието и на родителите и тогава да им се раздадат и на тях подаръци. Аз лично мога да осигуря 2 броя

- Миналата година плакатите ги взех готови на диск, но не са в работен вариант и не могат да се коригират. Мисля Ани 69 /не си спомням ника, Джаста да се сети/ ги е правила и ако ми прати работен файл ще го коригирам и ще ги отпечатам. Трябва сериозно обаче да се замислим над бройката им. Миналата година за 100 бр платихме 148 лв. , но при мен останаха половината. Дали не е по-удачно да отпечатаме 51 бр. А3 на лазерен принтер - 51 бр. х 1.57 лв - 80 лв. По принцип винаги може да се пуснат допълнително

- Грамоти за всяко дете имаше 2009 г. Миналата година давахме само на спонсорите. Ако ще се правят най-евтиният вариант е да се изпечатат на домашен цветен принтер / около 10 лв струва пакет картон и примерно още 40 лв за главите/ Във фирма ще излезе грубо: печат - пълноцветен на размер А3 /в един лист се събират 4 грамоти размер А5 / 51 бр х 1,57 лв - 80 лв за 204 грамоти или 26 бр. х 1,79 - 46.54 лв за 104 грамоти
- Миналата година имаше спор относно цените на билетите, сега нищо не се споменава, което означава, че остават непроменени

- Военният клуб е добра идея, но трябва да се помисли за осигуряване на храни и напитки Аз утре мога да проверя за минерална вода в малки бутилки на консигнация. Кетъринга е нелогичен, единственото което ми идва на ум е да се говори с близък който стопанисва заведение или хранителен магазин и може да осигури стока на консигнация, НО!!! дали трябва да се издават касови бележки и разни там данъчни неща...нямам идея
- Относно програмата сме с вързани ръце. И да решим да не наемаме такава, а сами да се правим на маймуни ... нямаме техника, така че Илийката ще трябва да съдейства за поредна година.
И в този ред на мисли дано отпадне разглеждането на костюмите на всяко дете

На прима виста за това се сетих
За срещата и на мен сряда ми е по-удобен ден