Ше ги избия

• 10 624
  • 99
  •   1
Отговори
#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ще ги избия писна ми  - в апартамента до нашия във съседния вход има купон - надули са музиката от шест след обед. На няколко пъти ходих  до тях да ги помоля да намалят музиката защото има малко дете а те всеки път щом си тръгнех увеличаваха все повече и повече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire . Бебка едвам я приспах  Cry Cry Cry Cry Sad  Cry Cry Cry Cry  от два дни е с висока температура и не е спало повече от 7-8 часа за това време  след като я приспах се събуди около осем пъти  Cry Cry Cry . Викахме полиция  - обаче на тях вече не им се занимава с тях всяка седмица са в нашия блок заради тях,  ако беше еднократно да кажеш че имат някакъв повод и се веселят но тяхното вече граничи с нахалство.   Сега  им е времето да се забавляват ама да се съобразят малко бе... има малки деца, бременни, болни и възрастни хора.

# 1
При нас положението е същото с комшиите отдолу.Купоните всяка вечер са точно под нашата спалня smile3514оправия няма newsm61

# 2
  • В.Търново
Нека да се дигнат и други съседи във ваша защита или не им дреме на тях?!Викайте отново полиция.Какви хора живеят там,млади ли са?Много е лошо така,цял тормоз е това! Sad

# 3
  • ГО
Съчувствам ти!
При на сположението е същото, с тази разлика, че не правят купони, а слушат целодневно и до късно вечер музика.
Съседите до нас са хора на по 35-40г , имат син тийнейджър, ама те са хората дето дънят музиката. Минават през всички стилове - чалга, народна музика, метъл и какво ли още не. Вчера беше върха, като си вързаха телевизора през уредбата. Дъни оня ти ми филм и 5 пари не дават, че е 15 часа следобед. ooooh!
Направих забележка и се намали, ама мина ли 16 часа се почна пак с музиките.
Ще използвам темата ти да попитам дали мога по някакъв начин да ги накарам да не слушат силно музика?
Ако викна полиция ще им направят забележка в часовете на почивка да не вдигат шум. А през останалото време?
Казвам ви, няма стая от апартамента ни дето да ида и да не ги чувам. Направо ми писна вече.

# 4
Мила, съчувствам ти, знам какво е! Моите малчовци бяха на 1 годинка, когато преживяхме такъв тормоз.  Виках полиция буквално през ден-два. Хората идваха всеки път, не се отказаха - малък град сме и се познаваме малко или много. Последният такъв "купон" имаше злощастна съдба - купонджиите не чуха полцията навреме, и когато някой ги чу и им отвориха, полицаите бяха толкова ядосани, че ги разпратиха - всеки по дома си. Явно са им вдъхнали респект някакъв, защото вече три години не повториха - дори веднъж, дори и в позволеното за шум време.
Да те посъветвам освен да не се отказваш, ако трябва говори с полицията- след няколко такива обаждания, заради които те да дойдат - да подадеш жалба с документирани всичките идвания на полицията  Thinking  Говори със съседи - на тях не им ли пречи ? Съберете се по-голяма група недоволни...

# 5
Чакай сега...какво значи не и се занимава на полицията? Това е тяхно задължение. Не знам как е при вас, ние два пъти сме викали полиция (от Варна сме) заради такива съседи, втория път ги прибраха в участъка да "си поговорят". Е, от тогава ни вопъл, ни стон сме чули от тях. Настоявайте пред полицията да си свършат работата. Вие сте си в правото, да имате спокойствие и уют в дома си, не да ви проглушават и тормозят разни идиоти.

# 6
Ако полицаите отказват да дойдат на адрес, пуснете жалба при кварталния.
Заведена с входящ номер жалба няма как да бъде пропусната  Peace

# 7
  • в ябълковата градина
С тях явно със забележки няма да се разбереш.
Обади се пак на полицията.
Това и е работата.
Мисля, че трябва да му съставят предупредителен протокол.
А след това подай жалба в РПУ-то.

Аз съм минавала по този път с едни 3 говеда, уж назоваващи се студенти.
Три пъти са идвали полицаи за една вечер.
В РПУ-то вече бяха запомнили адреса.

# 8
  • Бургас
И аз бях загазила по същия начин със съсед, ама полицията свърши работа. Звъниш в полицията, на тях това им е работата! След което отиваш в районното ви РПУ и подаваш писмена жалба. Глобата е минимум 500лв, но могат да я наложат ако имат писмена жалба. Сигурна съм, че така ще си решиш проблема! При нас комшията кърти панели 1 месец от 6.00 до 11 сутринта и от 13 до 23 часа всеки ден! Културните молби само го направиха още по-груб. Решихме си проблема по горепосочения начин!
  Предполагам не очакваш да сте в супер-добри взаимоотношения след това... Embarassed

# 9

Предполагам не очакваш да сте в супер-добри взаимоотношения след това... Embarassed
С нашите съседи, за които споделих сме в добри отношения - не сме приятели, но не се и мразим, поздравяваме се и т.н.  На мен хората не ми пречат, пречеше ми само шума, така че като спряха нищо не ми пречи да се поздравяваме. А те се държат добре също - защото не знаят кой е викал полиция тогава  Mr. Green  А и много време мина  Mr. Green

# 10
  • Варна
Викахме полиция  - обаче на тях вече не им се занимава с тях всяка седмица са в нашия блок заради тях,  ако беше еднократно да кажеш че имат някакъв повод и се веселят но тяхното вече граничи с нахалство.   Сега  им е времето да се забавляват ама да се съобразят малко бе... има малки деца, бременни, болни и възрастни хора.

Имаше подобен случай в нашия блок - ужасен съсед, който надуваше музиката (до недопустими предели) всяка нощ. Всички съседи викахме полиция, по няколко пъти на нощ, но той не им отваряше. Полицайте нямат право да го принудят. Накрая един от полицайте не издържа, попита къде са главните бушони и му спря тока. Каза ни така да процедираме, въпреки че не е редно. Помага. Наистина не е редно. В последствие плати глоба и някак се кротна, спря да ни превръща в дискотека. Супер гадна ситуация е, знам, в блока имаше новородено, а аз бях бременна, що нерви изхабих, чак да рева се е случвало - имах чувството, че басите са в корема ми.

# 11
Странно нещо са хората...
Докато ги вее вятър на бял кон, т.е. докато те самите са млади - нищо не им пречи, даже и те спретват купончета...
Но стане ли така изведнъж да "порастнат" и да имат деца - край, всичко им пречи...
Защо го казвам ли? Не в защита на тези, които шумят, разбира се. Просто си разсъждавам по темата.
Аз също се дразня на всички, които не спазват нормите, не заради друго, а защото аз ги спазвам и не мисля, че живея зле или ограничена. Мен лично ме изкарва извън нерви детето на съседите отгоре - то не е тропане, гонене, тичане, скачане - денонощно - няма часове, няма чудо... Но как за едно дете да викнеш полиция?! А и все пак са млади хората, явно не са добре възпитани от родителите си, какво да искам от тях да възпитават детето си... И така - просто търпя, защото не мисля, че е голяма работа - в момента нямам бебе, нямам деца и така...
В крайна сметка - викайте полиция за часовете, в които не е разрешено да се шуми. Доколкото знам също, може да се подаде някъде жалба за този тормоз, който ви причиняват - питайте полицаите за подробоности.

# 12
И ние имахме такива съседи, обаче живееха над нас. Брат ми ги оправи с полиция. Непрекъснато я викаше и те като им се обадиш 2-3 пъти започват да съставят актове. 2-3 пъти ги разкарваха,т.е . полицията разваляше купона им и те мако мирясаха. Добре, че се махнаха в друг град, че и се разведоха. И децата им са яли шамари от него, и те са като тях.

# 13
  • София
Как така не им се занимава на полицаите Shocked То и на мене не ми се работи някой път, ама работя, какво да правя. Всеки трябва да си върши работата, за която му се плаща. Пуснете писмена жалба - с дати и 4асове, когато сте звъняли, но реакция не е имало, за да може да се установи кой дежурен не се е отзовал на сигнала.

# 14
За кое районно става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт