Априлки 2011г - Добре дошли!

• 39 708
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ана-бел за подкрепата. Аз съм до Младост 4.

# 136
Момичета,позволих си да направя албумче за априлките.Качих няколко мои и на децата снимки,а и снимки от едно списание,че исках да ви покажа колко полезни съвети има в него,само че последния брой,който имам е от юни 2009,че тогава дъщеря ми беше бебе още....
Паролката ще ви я пусна на ЛС,само пишете.
hope78bg стискам силно палци следващия път като отидеш на преглед да видите,че има ембрионче!Успех! Hug Hug Hug

# 137
Hope и аз ти пожелавам всичко да е наред.Убедена съм,че ще е така,дори само от ник-а ти:)) Praynig Peace

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 16:35 от bravy

# 138
hope78bg, аз съм позитивен човек и винаги вярвам, че нещата ще бъдат ОК накрая. Стискам палци и с теб да се окаже така  Hug

sweet_monii, браво за албумчето, ако можеш, дай ми паролата на лични. Благодаря!

Alin, тази книга много я хвалиха в миналата отчетна, явно наистина е много хубава   Wink

Аз съм се хванала да събирам информация за първия пост на следващата тема и записвам новопоявилите се мами. Та ще помоля тях, а и вече пишещите, да си напишат от къде са, на колко години са, кога е терминът и коя поред бременност е. Който вече го е написал, съм го отразила  Wink Приемам и предложения за заглавия. Ето едно от мен:
За моя радост най-голяма през АПРИЛ ще стана мама  Wink

# 139
искам и аз юзър и парола

# 140
  • España (Плевен)
Flowers Sunflower Здравейте и от мен  Flowers Sunflower
На 05.08 си направих тест и имам две чертички  EFP /но леко бледа/ Тази седмица мисля да направя още един за потвърждение.
Много се радваме... тъй като е планирано.
От гр. Плевен сме - на 24 год.  Имаме си дъщеря на 4 год. , казва се Анелия/24.07.2006/
Последната ми менструация беше на 08.07 и по изчисление на сайта "Аз и Бебе" термина ми е на 16 април 2011 г.
Все още не съм ходила на доктор - мисля да изчакам 2 седмици от датата на цикъла ми/08.08/
Никой не сме уведомявали.Иска ми се да мина прегледа и тогава.
Всичко усетих преди една седмица. Имах тъпи болки ниско долу и болки в гърдите. Само се надявах да е станало,тъй като симптомите наподобяваха на менструалните.
Така от днес сме тук при вас и се надявам 9 месеца да се сприятелим и да споделяме всичко...
Пожелавам на всички лека бременност, безпроблемно раждане и на финала едно здраво и сладурско бебоче...
 Peace

# 141
К А Т И, добре дошла. И аз изчаквам и на никого не казвам, но малко ми остана до четвъртък. След прегледа ще се похваля на целия свят  Wink

# 142
Moiraine, аз съм от София, на 26, първа бременност. Очакван термин 10.04.2011.

Книгата наистина е добра.

# 143
Бургас, на 23, първа бременност, термин-10.04.2011г.

# 144
Пратих ви парола и ник за албума,на момичетата,които искахте Peace
Кати,добре дошла миличка! Hug
Ето и за мен,макар че аз май съм казвала вече-още нямам 23,но ме пиши на 23,че след седмица ще ги навърша,трета бременност,с.Славяни-до Ловеч,термин 02.04.11.
И ние не сме казали на никой,на преглед съм в сряда и тогава ще кажа на нашите,макар че ме е страх от начина,по който ще реагират

# 145
Може ли и на мен да ми пратиш линк за албумчето?

# 146
Малеее,извинявам се вместо на ЛС го бях пуснала тук...дано не са го видели много хора Sad

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 22:01 от sweet_monii

# 147
sweet_monii, тъкмо щях да ти пиша по този повод  Wink

# 148
sweet_monii, тъкмо щях да ти пиша по този повод  Wink
Ами,извинявам се,ама Бела тогава мрънкаше и не съм видяла къде пиша,пък късно го видях,че съм го пуснала тук ooooh!

# 149
  • Варна
Здравейте  момичета   bouquet

От няколко дена ви чета , но до сега нямах смелост да се запиша. Аз съм на 35 и това ми е втора бременност.  Вчера бях на лекар и се видя малката точица , която е около 8 мм. Лекарят ме вика пак след 3 седмици. По изчисления тук от калкулаторите терминът ми трябва да е на 06.04.2011 . Малко позакасняхме с второто дете и сега се притеснявам , че вече съм на по голяма възраст а и си имам някои хронични забалявания. Но много го искаме и се молим  newsm17  дано всичко да завърши благополучно. Това от мен за сега .
 На всички момичета желая лека бременност и сладки бебоци накрая  newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт