Априлки 2011г - Добре дошли!

• 39 627
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Честитооо на всички видели двете чертички!
Успех на не чакащите Hug
Moiraine , това с кърменето не е гаранция, и аз забременях по време на кърменето.

# 76
  • Ямбол
Нещо не се пълни тази темичка, къде са априските мами...не се притесняжайте, пишете

# 77
Pishem vednaga Simple Smile No niamam kirilica na telefona. Mai shte mi se karat

# 78
Moiraine, къде в Младост си водила женската консултация и как се казва лекария? Болнични дава ли лесно?

# 79
Гинека се казва кабинета, Лазаров е лекарят. Той може да ти даде болничен само за 7 дена, но ме прати където трябва в 25-та поликлиника на лекарска комисия и ми дадоха болничен миналия път. Имах си проблеми преди първата бременност и тогава не знаех дали ще мога лесно да забременея, но благодарение на него стана от раз. Затова аз много го уважавам  Wink

# 80
  • Burgas, Bulgaria
още е рано за повечето априлки-бъдещи  Heart Eyes ................ чакаме да видим ............................

# 81
  • Ямбол
Днес ходих на лекар заради вируса, и между другото личният ми лекар ме видя на 3Д, имам си вече снимчица на малката точица  Joy
След две седмици , ще отида пак да видим как се развива и тогава ще започвам ЖК при някой гинеколог
Отчетох се, сега ви желая лек ден, че мен работа ме чака

# 82
Да се отчета и аз. Днес ходих на лекар. Видя малка точица и ми изписа утрогестан 3*1. Каза ми да лежа и да си почивам. Проблема е, че от 8-20 трябваше да сме на море. Сега мъжа ми трябва да ходи сам с детето, а аз да лежа сама в софия. Отпуск ще сам 2 седмици. Лекарката каза на 20 да отида да видия как е положението и ако всичко е добре да ми дава болничен.Аз имам и миомен възел и 2 аборта и ме нарече рискова. Лежане е спасението.

# 83
hope78bg, честита точица  Wink Всичко ще мине бързо и безпроблемно, спокойно Simple Smile Сваляй филмчета и лежи - ние ще ти завиждаме, пък ти на нас - угод няма Simple Smile Чакаме отчет на 20ти  Wink

# 84
Здравей те мами!  Аз имам един въпрос как се чувствате ,какви симптоми имате? При мен е интересното ,че много ми се спи  newsm78 събуждам се сутрин все едно ,че не съм спала през целият ден ми се спи много Blush През първата бременност нямах такива симптоми имам момиченце на 7 год. Април-ки споделете как се чувствате?

# 85
13.04
Имам си Симона-др месец става на две.Трета бременност София

# 86
АПРИЛКИ каде сте?Моля ви за помощ

# 87
Какво има

# 88
*Мира*, честито Simple Smile Лека и безпроблемна бременност  Hug

ana-del, аз хапвам повечко  Embarassed Нали уж храня 3ма.. Simple Smile Ще видим как ще ми се отрази  Wink Малко ми се и гади от миризми, които са по-силни, но засега не е проблем.

# 89
*Мира*, честито Simple Smile И аз искам 3то един ден, но ще го отложим за доста по-натам във времето, че с тези 2 ще е приключение Simple Smile

ana-del, аз хапвам повечко  Embarassed Нали уж храня 3ма.. Simple Smile Ще видим как ще ми се отрази  Wink Малко ми се и гади от миризми, които са по-силни, но засега не е проблем.
Първата ми бременност завърши с аборт-близнаци,но се наложи.........
Може и трето да имаме,време,дал Бог...

Общи условия

Активация на акаунт