китен

• 183 494
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Велико Търново
Една колежка беше там миналата година - стояха точно два дни и смениха хотела. Каза ,че било отвратително - стаите мръсни,миришело на мухъл...За басейна каза, че изглеждал чистичък,но... никой не се къпел в него...  LaughingИнъче е много близо до плажа, на централна улица.... Но и те бяха с дете и каза , че изобщо не е подходящ хотела....

Благодаря ти, че сподели, здраво се бяхме засилили, че е много изгодно, при това август месец. Но и аз бързо питах Гугъл и се оказа, че из разни сайтове за колективно пазаруване има най-разнообразни оферти за този хотел - за юни, юли, август.... Което веднага ми заостри вниманието  Tired Охххх, дали ще излезе нещо поносимо за бюджета ни тази година?  newsm78

# 571
  • Пловдив
Аз се записвам хем да ви следя ,и да изкажа едно мнение за хотел Асарел. Години съм работила в хотела.Вярно че е на 2 мин до плажа той като цяло е на самия плаж слиза се по едни стълбички.За хотела ако иска някой да ме попита на лични конкретни неща.

# 572
Момичета,някой ако е бил в хотел Съндей би ли споделил впечатленията си.Върнах се няколко страници назад ,но нищо не открих.Интересува ме близо ли е до плажа,как е храната,има ли басейн,че не видях в сайта им,дали е на тихо място и такива неща.Пуснали са го в един от сайтовете за колективно пазаруване,та му се зачудих ,макар че в Китен е голяма лудница и много не ми допада като дестинация.

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 16:26 от nina73

# 573
Привет на всички в темата! Тази година се чудим за Китен,не сме ходили от години и почти нямам спомен, Естествено цялата тема не мога да изчета,но бихте ли изказали менние за плажовете? Най-вече дали са чисти и водата разбира се Simple Smile
Интересува ме хотелче с басейн,ако може (много държа да е чист!) и да е около 30-35 лв на човек. Имаме детенце на 4,6 год. И преди да ми кажете,че з атакава цена няма,ще ви кажа,че сме намирали,но в Китен.

В момента децата ни са на почивка в Китен и когато ги закарахме преди 3 дни, с мъжа ми също направихме един плаж (на северния), та ето моите впечатления: Както винаги в Китен, морето е "тава", Има малки вълнички към брега, които само радват децата. Водата е чиста и топла, плажът е добре поддържан. Цени : шезлонг 6 лв, чадър 6 лв, работно време на спасителите от 8 до 18 часа. Относно хотелче с басейн, мога да препоръчам хотел "Елмар", където двойната стая е 75 лв/вечер и включва закуска и вечеря. Хотелчето е близо до хубавия плаж и има много приятно басейнче.

# 574
Здравейте!Две години поред почивахме в Китен.миналото лято бяхме в хотел"Валена''.Намира се точно до автогарата.Има басейн и ресторант,който беше евтин.Стаите са с климатик.

# 575
Ето една оферта за Китен, хотел Искра http://eha.bg/dBjV
Някой ако има впечатления от хотела, моля да сподели  Peace

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 21:59 от dessyta

# 576
Много благодаря!

# 577
Ще чакаме bleido която вече е в Китен да даде отзиви.Дано плажа и морето са без поражения.Май няма други завърна ли се?

# 578
Здравейте, разгледах темата назад, но не намирам информация за ресторантите в Китен. Тръся нещо хубаво, вкусно и чисто:), като не е най-важното да е евтино. Какво ще ми препоръчате?

# 579
Здравейте, разгледах темата назад, но не намирам информация за ресторантите в Китен. Тръся нещо хубаво, вкусно и чисто:), като не е най-важното да е евтино. Какво ще ми препоръчате?
Габровеца дано е възстановен за тази година.

# 580
  • София
Ресторант Елит се сещам в момента,поне миналата година беше много,много вкусно,големи порции и приемливи цени,друг се сещам,но малко по-скъп е Шопите,също прекрасна кухня....

# 581
Ресторант Елит се сещам в момента,поне миналата година беше много,много вкусно,големи порции и приемливи цени,друг се сещам,но малко по-скъп е Шопите,също прекрасна кухня....
Peaceоще един глас

# 582
Ще чакаме bleido която вече е в Китен да даде отзиви.Дано плажа и морето са без поражения.Май няма други завърна ли се?
Плажа е трагичен Naughty
В самото му начало е разбит на пух и прах бетон,стълби,прегради....на едно нещо,което е било заведение.Предполагам,че това е от вълните през зимата,за които писаха.Но изглежда така,все едно е имало атентат.Все едно е взривявано.Изпод останките отнякъде е придошла вода и се е образувало нещо като блато,което даже си е дълбочко на места........И оттам не може да се минава.Не стига,че самият плаж е супер малък,ами и с това нещо,което му се е случило...........направо е много зле Naughty

# 583
Плажа е трагичен Naughty
В самото му начало е разбит на пух и прах бетон,стълби,прегради....на едно нещо,което е било заведение.Предполагам,че това е от вълните през зимата,за които писаха.Но изглежда така,все едно е имало атентат.Все едно е взривявано.Изпод останките отнякъде е придошла вода и се е образувало нещо като блато,което даже си е дълбочко на места........И оттам не може да се минава.Не стига,че самият плаж е супер малък,ами и с това нещо,което му се е случило...........направо е много зле Naughty
Това е сигурно на северния.Защо не са го направили? newsm78Дано южния си е наред защото аз го предпочитам.

# 584
  • София
Ето пресни, пресни снимки от Атлиман (северен плаж) Ако за него става дума в поста на Forrester69, не знам кое му е трагичното. Бил е много зле след бурите, насипвали са пясък, бялото заведение е било разрушено, но както се вижда, вече дори функционира.

Сега нямам много време, но по-късно ще напиша отзиви за плажа и за хотела, в който бяхме.

Общи условия

Активация на акаунт