китен

• 183 549
  • 745
  •   1
Отговори
# 585

.

В момента децата ни са на почивка в Китен и когато ги закарахме преди 3 дни, с мъжа ми също направихме един плаж (на северния), та ето моите впечатления: Както винаги в Китен, морето е "тава", Има малки вълнички към брега, които само радват децата. Водата е чиста и топла, плажът е добре поддържан. Цени : шезлонг 6 лв, чадър 6 лв, работно време на спасителите от 8 до 18 часа.
Ето още едно мнение за Атлиман.От него се вижда,че плажа е оправен.

Anabella,снимките не се отварят.

Ние сме от 2,07 на Китен.И след това ще дам мнение.

# 586
  • София
Ние сме от 4.07 и вече съвсем нямам търпение! И аз не мога да отворя снимките newsm78

# 587
  • София
Би трябвало да се отварят вече  Peace

# 588
Би трябвало да се отварят вече  Peace

Вече се отварят ! Плажа явно са го оправили , каквото и да му е било , сега изглежда ок.
В края на юли и ние заминаваме за Китен  Peace

# 589
  • Пловдив
Здравейте, никога не сме били на почивка в Китен. Дали има някъде бунгала близо до плажа, не търсим лукс. Легло и баня да има. Благодаря.

# 590
  • СОФИЯ
Здравейте, има ли някой актуални впечатления за х-л Принцес Резиденс, имаме резервация за втората половина на юли и бих искала да чуя някакви отзиви за хигиена, храна и т.н.

# 591
Здравейте!
Децата ни бяха точно в хотел Принцес Резиденс заедно с баба си за 5 нощувки с включена закуска и вечеря. Впечатленията ни са следните:
Плюсове: Хотелът е със страхотно разположение, намира се буквално на северния плаж. Пред него има водна пързалка, детски кът с люлки и пързалка. Наоколо изобилства от магазинчета, заведения за хранене и т.н.
Персоналът на хотела е супер- млади момчета и момичета на рецепцията, страшно отзивчиви и любезни и винаги усмихнати.
Храната е била вкусна и разнообразна.

Минуси: Според мен хотелът не отговаря на категорията на 4*. Стаите се нуждаят от доста освежаване (да не говорим, че има и за довършване по тях, има пяна за уплътняване по касите на вратата на стаята  Rolling Eyes), да не кажа, че друг хотел в който спахме и който е 3* в Китен беше доста по-добре в това отношение.
Басейнът на хотела е почти неизползваем, тъй като водата в него е доста студена.
По наше мнение цената не отговаря на предлаганото качество, защото за доста по-малко пари получихме повече в другия хотел.
В момента двойна стая в Принцес Резиденс е 106 лв с вкл.закуска и вечеря, а в другия хотел, в който отседнахме тази събота, цената за същото беше 75 лв (този хотел също е с басейн, но водата беше супер- топла, чиста и приятна за плуване).

# 592
Отдавна следя темата,тъй като сме от 14.07 в Каменец и съответно на Атлиман.Предварително се извинявам,ако е коментирано(имам някакви спомени за това),но пак да попитам;свободната зона само зад платените чадъри ли е или има и на страни,че сме с дете на 4 години и като всяка майка искаме по близо до водата.

# 593
  • София
Свободната зона е настрани,ама доста настрани,доколкото разбрах и зад чадърите,ама това си е доста далече от водата...

# 594
  • СОФИЯ
punch, някъде бях чела, че топлата вода не стигала... има ли нещо вярно? Бях чела и че хотелът е нов и се надявах откъм условия и хигиена да е на ниво, за мен е от голямо значение, с две малки деца съм...  но вече е късно, всичко е платено... Rolling Eyes

# 595
  • София
Hi, ние сме точно в същото положение за Принцес резиденс. Като се върнем ще пиша подробно. Все се надявам, че стаите ще са добри, като за тия цени. Мен лично най-вече ме притеснява дали става голяма блъсканица в ресторанта, защото май е доста малък...
Anabella, благодаря за споделените снимки, настройват ме много ваканционно  bouquet Иначе от снимките става видно, че почти няма свободна зона, нито отзад, нито настрани.

# 596
Здравейте!
Децата ни бяха точно в хотел Принцес Резиденс заедно с баба си за 5 нощувки с включена закуска и вечеря. Впечатленията ни са следните:
Плюсове: Хотелът е със страхотно разположение, намира се буквално на северния плаж. Пред него има водна пързалка, детски кът с люлки и пързалка. Наоколо изобилства от магазинчета, заведения за хранене и т.н.
Персоналът на хотела е супер- млади момчета и момичета на рецепцията, страшно отзивчиви и любезни и винаги усмихнати.

Минуси: Според мен хотелът не отговаря на категорията на 4*. Стаите се нуждаят от доста освежаване (да не говорим, че има и за довършване по тях, има пяна за уплътняване по касите на вратата на стаята  Rolling Eyes), да не кажа, че друг хотел в който спахме и който е 3* в Китен беше доста по-добре в това отношение.
Басейнът на хотела е почти неизползваем, тъй като водата в него е доста студена.
По наше мнение цената не отговаря на предлаганото качество, защото за доста по-малко пари получихме повече в другия хотел.
В момента двойна стая в Принцес Резиденс е 106 лв с вкл.закуска и вечеря, а в другия хотел, в който отседнахме тази събота, цената за същото беше 75 лв (този хотел също е с басейн, но водата беше супер- топла, чиста и приятна за плуване).

А били споделила кой е този друг хотел,от който си доволна?

# 597
Ако за него става дума в поста на Forrester69, не знам кое му е трагичното. Бил е много зле след бурите, насипвали са пясък, бялото заведение е било разрушено, но както се вижда, вече дори функционира.
Не разбирам защо се говори наизуст ooooh!
Явно изобщо не си разбрала за кое заведение съм говорил Naughty
И явно не си ходила в тази част на плажа,за която говоря Naughty Naughty
Разходи се малко,плажът и без тУЙ е прекалено малък и после се изказвай Peace
В онази част наистина плажът е меко казано трагичен Naughty
Може да снимаш и там,защото така си снимала твърде избирателно Naughty

# 598
Здравейте!

А били споделила кой е този друг хотел,от който си доволна?

Тъкмо влязох да попитам същото  Simple Smile

# 599
  • София
Forrester69, не разбрах как точно говоря наизуст  newsm78 Казаха ми, че бялото заведение откъм хотелите Теос и Бодуров е било изцяло разрушено. Ако имаш предвид бетонната конструкция в другата част на плажа, не бих казала, че заради това плажът може да се нарече трагичен. Ти като пишеш за нещо, уточнявай  Peace

За тези, които се интересуват от свободната зона, ето снимка на почти целия плаж, може да увеличите снимката доста и да прецените.

punch, на мен също ми е интересно да разбера за кой хотел говориш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт