китен

• 183 372
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
И аз ще ходя на Китен с 2,7г. дете. Последна смяна на станцията на МЗХ. Резервирала съм апартамент да видим дали ще ме огрее, надявам се началството да е приключило с почивките до тогава. Разбрах, че плажа става за малко дете, че си имаме жабче.

# 121
  • Пловдив / София
Последните неща от Шефчето и tinta звучат адски обезпокоително Tired

Просто трябва да се внимава какво се яде по морето.
Не че си застрахован. Не можеш да проверяваш кухните на всички места, където седнете.

Но, например, аз на море не ям дюнери.Нито в кой и да е др. чужд град. Ям си ги рядко в Пловдив от две места.
На море също съм мн. предпазлива с разните му риби. Освен ако заведението не е проверено или не съм с някой местен. Даже мога да кажа почти не вкусвам риба на морето. А пък миди - съвсем.
Не че не можеш да се натровиш от всичко друго, но дюнери и риба/миди са си доста опасни.

Избягвам и всичко де що се продава по плажа от "ходещите търговци" - царавеца, понички и т.н.

# 122
Абе ужким знам и не ги консумираме - дюнери, палачинки, наливни сладоледи и въобще храни, ама ето - сега дадоха репортажа, от вода се натровили 39 деца Tired
Имам спешно питане към вас, моля ви се помагайте. Ние ще сме на къмпинг Витоша, наша позната ще дойде с нас, сама с 4 годишно дете, обаче в нашите бунгала няма места, а и тя е с ограничен бюджет, та и търся квартира около и до Автогарата в Китен, което е близко до нас. Давайте идеи, телефони и тн, моля ви. Но повече от 15-20 лв на вечер не може да си позволи за спане:( защото наистина тръгва със супер ограничен бюджет Tired
Но трябва да са близко до нас, за да не са сами, намерих им в станцията на МЗ евтина нощувка със закуска, но е много далеко от нас и просто не става Tired

# 123
  • Резерват "Северозапад"
За Каменец - от 31.07 сме - за десет дни Laughing.

# 124
И аз бях решила да почиваме тази година в Китен.
Харесах си Нео китен и Кремиковци, обаче мои познати миналата година бяха в Кремиковци
и ме отказаха. Било много шумно вечер от дискотеките до хотела и не можело да се спи.
Много моля за инфо така ли е наистина, около Нео китен по тихо ли е?

# 125
Нео китен е в центъра точно до забавленията за деца(люлки, пързалки и т.н.) Може да се каже, че е шумно, но в 23,30 - 00,00ч. музиката се спира и няма дискотеки наоколо.

# 126
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Наистина внимавайте с водата, защото ние бяхме с едно приятелско семейство и жената получи разстройство и повръщане. Айрани и всичко, което може да се прави с вода го намалете на максимум. Аз като миех шишетата на бебето, те побеляваха от тая вода, та трябваше да преварявам.

# 127
Явно сте прочели каква антиреклама са направили на хотел Грийн Парк в АБВ Laughing

# 128
  • In someone's dreams
Белисима, и ние от събота сме там Simple Smile от 16.07. Ще се радвам да се видим най-после, пък било то чак и на морето Wink

# 129
Здравейте  smile3503 След дългото чудене и запитвания за дати и места по морето, хотели, ОИ и т.н. се спряхме на Китен. И по-точно на къмпинг Витоша 1. Резервирахме за края на август, дано времето е хубаво и останем доволни. Бях решила да не ходим по бунгала, че имам неприятни спомени от минали години, но тези ми харесаха и уж резервирахме от къщичките , пък ще видим  Praynig
Дано и не се понатровим, че сме почитатели на айряна и неговите производни  Crazy

# 130
Здравейте  smile3503 След дългото чудене и запитвания за дати и места по морето, хотели, ОИ и т.н. се спряхме на Китен. И по-точно на къмпинг Витоша 1. Резервирахме за края на август, дано времето е хубаво и останем доволни. Бях решила да не ходим по бунгала, че имам неприятни спомени от минали години, но тези ми харесаха и уж резервирахме от къщичките , пък ще видим  Praynig
Дано и не се понатровим, че сме почитатели на айряна и неговите производни  Crazy
ние сме от 24 юли на Витоша 1, обещавам да пиша, щом се върнем Peace

# 131
Цитат
ние сме от 24 юли на Витоша 1, обещавам да пиша, щом се върнем
Hug Hug Ще следя, предварително благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 132
И аз ще ви следа за Витоша1,ние мислим също към края на август да сме там. Grinning

# 133
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
да споделя мнение и впечатления от китен-
утре си тръгваме от хотел ариана.
изкарахме 10 дни истинска почивка.
хотелчето е от соц тип, но за парите, които платихме е супер!
бяхме в апатамент- спалня и преходна стая с разтегателен диван с баня с тоалетна и отделно тоалетна. всички стаи са с големи тераси.
в предварително платената сума влизаше закуска и вечеря- и двете са на блок- маса. храната беше хубава, разнообразна и количеството си го определяш сам /няма порции, както беше писано по- горе/.
има басейн, кърпите се сменят през ден, почиства се всеки ден, а чаршафите ги смениха веднъж.
плажа е от другата страна на улицата- на около 5 мин. разстояние.
чадър ти дават от хотела- не се плаща на самия плаж нищо.
като цяло съм много доволна!

# 134
dtra , моля те дай повече инфо за стаите
Имат ли климатик, шумно ли е вечер .Плажа много ли е пренаселен

Общи условия

Активация на акаунт