Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя от двете квартири в Китен е по-добра като местоположение и колко близо са до плажа и центъра?
Можете ли да ми препоръчате хотел или къща за гости в Китен?
Има ли налични климатици в стаите на хотел „Кремиковци“ в Китен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя от двете квартири в Китен е по-добра като местоположение и колко близо са до плажа и центъра?
-
Можете ли да ми препоръчате хотел или къща за гости в Китен?
Можете да разгледате уебсайтовете за ваканционни къщи и вили по Черноморието и да отбележите някои, които ви харесват, след което да ги посетите на място. Стаите в хотелите обикновено са оборудвани с хладилник и телевизор, но не винаги с климатик. Важно е да изберете тихо и спокойно място, без много шум, ако търсите почивка.
-
Има ли налични климатици в стаите на хотел „Кремиковци“ в Китен?
-
Какви са апартаментите в Кремиковци? Какви дивани предлагат?
-
Какви са цените в Китен?
! Не ми стана съвсем ясно, извинявай... Значи на първа линия е задължително чадър и шезлонг да си платиш.., в сектор 5 може само чадър, не съм наясно със секторите
, това далече ли е от водата
...Извинявай пак, просто искам да знам как е положението, почти навсякъде са едни хиени със "задължителните" чадъри, ама чак и шезлонг да ме задължават да им плащам ако искам да съм на първа линия... Нямам нищо против да дам 5лв. за чадър, да не ми се катери никой по главата, да ми е относително спокойно, но със шезлонга вече си е обирджийство.....
....изродска работа.
А да и за паркинга ми е проблем,пише че искат по 8 лв. на ден,не бих давала по 8 лв.,за да стои колата ми на паркинга на хотела,в който така или иначе си плащам....Дали има някъде места,където да можем да оставим колата?

, а тизи хотел дали ли е от плажа