Фотография 50 - юбилейна :)

• 35 100
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ви за коментарите!
Ели, ти направо ме разби!:) Успокоих се за себе си, нямам диагноза:)

Алегрина Мактубиан , будиш истинска възхита у мен! Браво!

Jaly , браво на момичето, струвало си е! Чудесна серия!!

# 31
запис
 и за да не спамя, една от мен Simple Smile

# 32
И за да приключим по достойнство световното по футбол, което в тази тема беше дружно отсвирено... Mr. Green
vs.
фокус не търсете, няма да откриете, но за друга другарска критика ще съм ви благодарна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 33
едно продължение от миналата тема

# 34
  • София
Алегрина Мактубиан, много съм впечетлена наистина! Браво! В Приморско сме.
Малена, напълни ми и ти очите!!!
Jaly, за кой ли път ще се повторя, но не мога да подмина - майсторка си!!!
Агентке, много кефи!
Много хубави неща, момичета!

Моля за съвет! Моя приятелка иска да си купи ДСЛР. Разполага с около 1300 лв. Засега не е ориентирана към определена тематика т.е. трябва й по-универсален обектив. Не смята да 'задълбава" много, но познавайки я, мисля че сериозно ще се "зариби", още повече, че е много добра на ФШ.  Колебае се между Никон и Канон, но ми се струва, че и Пентакс или Олимпус биха били добър вариант. Посъветвах я да помисли и за втора ръка, но тя предпочита да е нов, макар и да не отхвърля категорично идеята. Какво бихте препоръчали?

# 35
Рали, не е ДСЛРа Simple Smile един малък поинт анд шут самоSimple Smile))
това неземно боке ще приема че е с онзи счупвен обектив правено?

Айджънт, втората е супер! ЧеститоSimple Smile
на първата малко ме дразни допълнителното мазане по лицето.

Мирка, много ми харесваSimple Smile

# 36
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Агентче  Grinning Супер са
Момченце, супер  Grinning

Аз не го отсвирих, имам един кадър от вчера, който има по-скоро емоционално за мен значение, като качество не го докарах много.
http://www.flickr.com/photos/31483421@N06/4784188713/

# 37
Момичета, нахлувам с въпрос.
Снимаме с нашето 450Д в Роу. Отваряме ги с 1 програмка Zoner Photo Studio 12, защото можем да разглеждаме всички снимки със стрелките наляво и надясно. Там излизат с много хубави цветове. Обаче! отворим ли ги с Лайтрум, цветовете автоматично се променят и не са като тези от Зонер Sad. Защо става така?
Също, половинката казва, че повече му харесват цветовете, когато снимката е снимана в дипег. Опровергайте го, моля!

# 38
И аз хоп в юбилейната

коментирам във фликр...

и за запис цветенца за мама:

# 39
Здравейте, записвам се в новата тема с малко снимки от днес.
След дълъг и изтощителен работен ден, реших да грабна фотото и да пощракам братлето си Simple Smile Ето няколко снимки. Днес май за първи път снимам целенасочени портрети на нещо различно от бебе  Joy Joy Joy Joy и незнам много много дали съм се справила. Джали, ще чакам твоето мнение като експерт Simple Smile

Много сте публикували днес, сега ще ходя да разглеждам и да коментирам Simple Smile

# 40
  • София
и аз цоп в юбилейната тема, много хубаво раздвижване напоследък, много красиви кадри

# 41
Сега ви допрочетох и разгледах.
Джали, просто невероятни, невероятни кадри. Какво прекрасно красиво момиче ....
Ели, ех, малко се посмях с теб и малко се успокоих. И аз като теб и Госпожица Клавел май напоследък чак сънувам снимки и снимане. И мен ме базикат, че скоро ще си взимам фотото и в леглото. И аз така все като нещщо се случва около мен - винаги виждам възможността за  някой прекрасен кадър. И като пътувам пак така ...
Кукле, харесах си втората снимка, но леко изсветлена.
Алегрина, прекрасен кадър. Страхотна пеперуда.

# 42
Записвам се и аз.
Jaly, не мога да не се възхитя! Всеки път е различа Мария и всеки път - прекрасна. Видях ги трите капки(чертички) на едната снимка и сега много съжалявам, че не сте хванали силния дъжд. Дръж камерата до вратата и следващия път по-организирано  Laughing
Tracy, първата е много хубава!
Агент, писах и във flickr! Много се изкефих на селфовете! Точно като за момченце! Да ти е жив и здрав, да се появи леко и безпорблемно. Много ще е горд с такава готина и съпричастна майка!
И не знам дали вече казах, обаче на рибката последните портрети на Лора тотално ме сразиха. Уби ми рибата просто, всичката.
Моята хвалебствена ода може да продължи още мого обаче детето не мисли така...

Ей тука на моя лаптоп нещо се омаза. И при вас ли са размазани жълтите?

# 43
Юбилейна тема-честито Grinning Има ли момичета още от първата,които още са активни тук?

Жестоки снимки виждам!Нямаше ме един-два дни и само попрехвърлих тук и фликр,връщам се да наваксвам Crazy

# 44

Общи условия

Активация на акаунт