Фотография 50 - юбилейна :)

• 35 103
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • София, Борово
И аз цоп тук..Шоши, благодарности за темата   bouquet
Прекрасни кадри сте показали.
Благодарности за комнтарите и отделеното време на всички! Hug
Шушулче, аз също имам подобен проблем - цветовете ми се различават, ако ги гледам на камерата и когато ги отворя с Фотошоп или Вю НХ.

# 46
Чудя се от къде да зпочна с коментарите, толкова хубави снимки има напоследък;))))))))
И при мен се получава същото с камера роу, и се притеснявам ,че там не излизат реално кадрите и може да се сбърка при обарботката;(

Светле да кажа, че и двата кадъра със стълбата много ми харесват;)

Агентс последните ти три кадъра много ме впечатляваш;)

tracy_t струвами се ,че от ден на ден ставаш все по добра;)

бингъл има разбира се;)доста от най -добрите фотографки тук са още от началото;)аз съм от 44 тема все още;) но ви чета от доста по рано;) Grinningнаскоро бях решила да се върна в началото да ви видя как сте снимали Wink но за съжаление доста от старите кадри да изтрити;) но пък има много за четене и учене във всичките 50 теми;)

Лексичакам снимки от Приморско;) никога не съм била там;) то всъщност аз все на едно и също място  ходя винаги;((((((((а тази година за първи път реших да отида в Царево;) хареса ми;) за първи път си починах като хората и не слушах музика и не виждах много хора;) а и една седмица не излезнахме отхотелският  комплекс;) това е за мен;)залив и хотел на близо;) с риба за хапване;)

Момокъде сииииииииии;) липсваш ми;) липсват ми снимките ти;) хайде по бързо се завръщай;)сега си те представям как снимаш всеки ден и изведнъж показваш много много кадри;)

Маленанезнам дали съм ти казавла преди, но за мен беше ТИ тази която  с кадрите си ме накара да започна да снимам деца;) иначе наблягах съвсем на други работи;)

Шушулчена повечето кадри в фликр не си ли ти?

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 09:44 от E.L.I

# 47
Моя отчаян опит да снимам играчка  hahaha

http://www.flickr.com/photos/51755567@N04/4789698230/in/photostream/

Много ми е трудно да снимам детайли... Много имам да уча...

# 48
  • Плевен
Добър ден, не съм професионален фотограф ,но много искам да си купя апарат , с който да се науча да снимам качествени снимки.Може ли да ми помогнете в избора между
http://magazin.photosynthesis.bg/offer/280505000017.html този модел и http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk10d/ Кой от тях е по-добър и къде мога в България от някой онлайн магазин да намеря този втория модел,защото не откривам много опции .Благодаря.
П.С.Много красиви неща снимате.

# 49
И не знам дали вече казах, обаче на рибката последните портрети на Лора тотално ме сразиха. Уби ми рибата просто, всичката.
Моята хвалебствена ода може да продължи още мого обаче детето не мисли така...

Blush мерси....  Hug

# 50
Хайде на гласуване, участието е слабо, май темата не беше толкова интересна  Rolling Eyes А с моя неснимащ период, дори и аз не съм снимала по нея... Гласуване до 15 юли, 20ч. Аз няма да имам интернет, така че няма да мога да обявя победител.
Благодаря ви много за коментарите! Аз не го харесвам много този кадър, някак всички обекти са почти една големина и само цветово изпъква уж (да не ви показвам оригинала, че ще паднете  Mr. Green )

# 51
Бингъл,  как да няма- няколко динозавъра сме сме тука  дето  пишем  от кажи речи 4 години Mr. Green-  Free Soul,  Лоис и Мардиграс,  Калина, рали,  мишолина, Double with  ceram,   аз.... може    някой да пропускам....... лени, се появи малко след това, а  после рибката и  агента се появиха май по едно и също време, но не съм  напълно сигурна....ама то  първата  тема  си пише кой сме били..... Embarassed

havaiskoto_dupe, не откриваш опции, защото К 10 е по стария модел и може би  само с поръчка  става. Пентакс е  бюджетна система, тялото е стабилизирано, има най-евтиния  50 м обектив и на него стават  ръчно фокусни обективи, които можеш да си купиш втора ръка.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 14:34 от Jaly

# 52
Да добавя и аз - K10 e много читав модел, снимам с него, но мисля да ъпгрейдвам някой ден... Rolling Eyes
В България само втора ръка можеш да го купиш, в базара  на Фото-Форум примерно.

К-Х е чудесен избор за начинаещ любител без особена страст да се развива във фотографията. Уточнявам това, защото ако е наистина запален по фотографията, след най-късно година ще иска по-високо ниво камера.

Благодаря ви за коментарите за моите стълбищни истории.  Simple Smile

# 53
Трябва ми бърза помощ;)от тези които ползват отражатели;) искам да си купя отражател 110см камо искам да попитам кой вариянт е по добър елипса или кръг? newsm78

# 54
  • Плевен
Благодаря ви много Simple Smile

# 55
Бих си взела кръг. По-голяма отражателна площ, ако и двата модела са 110 см. Аз имам и кръг, де.  Laughing

# 56
Бих си взела кръг. По-голяма отражателна площ, ако и двата модела са 110 см. Аз имам и кръг, де.  Laughing
Светле благодаря ти много;) на теб ти имам пълно доверие;)))))))))))) Hug Hug

# 57
Eдиният профил е на годеника ми, а др, на който ме няма е мой Peace.

# 58
Eдиният профил е на годеника ми, а др, на който ме няма е мой Peace.
Sadче вече се обърках;)))))кой кой е Wink а гледам ,че ти си на снимките, а пък си личи ,че друг снима , не си ти;) значи снимките са на годеникът ти;) Laughing

# 59
Този профил е на годеника ми. В него има повече мои снимки. Обаче, понеже него го мързи да пише в темата, пиша вместо него. Whistling
Другият профил е мой.

Общи условия

Активация на акаунт