Фотография 50 - юбилейна :)

• 35 114
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Този профил е на годеника ми. В него има повече мои снимки. Обаче, понеже него го мързи да пише в темата, пиша вместо него. Whistling
Другият профил е мой.
Шушулче, аз за неговия разбрах;) кой е твоя? Laughing

# 61
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Явно си пропуснала
http://www.flickr.com/photos/50165997@N02/, това е профила на Шушулче.

# 62
Явно си пропуснала
http://www.flickr.com/photos/50165997@N02/, това е профила на Шушулче.
Е благодаря за разяснението, защото всеки тук и таме с различни имена и честно да ви кажа, аз понякога незнам кой кой е, за коет ода ме извините предварително, не е нарочно;) Hugна някои отдолу си пише и другият ник, но на други не;( Laughing

# 63
Юбилейна тема-честито Grinning Има ли момичета още от първата,които още са активни тук?

Има има Laughing Laughing Laughing Laughing
Аз със сигурност, има и други, с някои имам чувството, че от цял живот сме заедно) Децата ни растат пред очите ни.

Ели, не знаех, че аз съм причината. Радвам се, че съм открила пред теб нови хоризонти!

И аз искам да ви споделя, колко много ми харесва темата напоследък. Има нови попълнения, с чудесни резултати:)

Муцунааааа
, какво стана с теб бе???? Хисаря ли беше, какво? никаква те няма.
 Дипломира се и край - ни вест, ни кост!

# 64
Malena, не е само ЕЛИ, май ще станем доста на клона Embarassed
(И аз започнах с рамкирането, защото бях силно впечатлена от албума на Малена.  Hug)

# 65
Муцунаааааа и на мен ми се губи нещо;) забегна на някое красиво място сигурно и ще ни изненада с някоя прекрасна снимка от там;)

Е тя Малена е любимка на всички в Бг мама , ама те повечето няма и да си кажат;)и си я гледат без да продумат,аз от темата за вътрешен интериор си четях повече като се зазяпах по нея;) и си я гледам от години;) с другите дечица се запознах тук в тази тема;)Иначе снимките ти винаги са ми напомняли на тези от каталозите за облекло в детските магазини;) аз винаги като ходя в някой магазин и ако има каталог взимам за да следя снимките, а не дрехите естествено;) твоите снимки в повечето случаи са много по добри;) вчера взех един от магазина на  Пренатал и от доста време насам харесах снимките вътре;) имаше и три идеи за темата с играчката;)

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 15:33 от E.L.I

# 66
Муцунаааааа и на мен ми се губи нещо;) забегна на някое красиво място сигурно и ще ни изненада с някоя прекрасна снимка от там;)

Е тя Малена е любимка на всички в Бг мама , ама те повечето няма и да си кажат;)и си я гледат без да продумат,аз от темата за вътрешен интериор си четях повече като се зазяпах по нея;) и си я гледам от години;) с другите дечица се запознах тук в тази тема;)Иначе снимките ти винаги са ми напомняли на тези от каталозите за облекло в детските магазини;) аз винаги като ходя в някой магазин и ако има каталог взимам за да следя снимките, а не дрехите естествено;) твоите снимки в повечето случаи са много по добри;) вчера взех един от магазина на  Пренатал и от доста време насам харесах снимките вътре;) имаше и три идеи за темата с играчката;)

Ели)Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile)
Аз в Лондон бях на едно изложение за детски дрехи и взимах каталозите, точно с цел да разгледам снимките и да "открадна " идея. Ами после, седнала в едно кафене, ги разгледах и нищо не ме впечатли в снимките, освен красивите дрехи, нямаше кой знае каква идея. Останах доволна)
Имаше няколко щанда с плетени шапки и няколко с едни поли, като туту, но по-различни, забравих им името. В техните каталози имаше доста снимки, тип фликР, но далеч не бяха върха на сладоледа.
Това ме навежда на мисълта, че може накой ден да отсъдим брандовата детска фотография.

diemma , засрамвам се   Embarassed Grinning

п.п.
ели, аз в толкова теми се подвизавах, ни интериорни, ни фотошопски поглеждам. Дори не надничам. Само тази ми остана на сърцето)

# 67
Аз също посещавам бг мама само заради тази тема;)
Иначе следях интериорната дълго време и при дюканките се подвизавах;)сега отново съм на диета, но вече съм си специалист на диетите и за това нямам нужда въобще да се информирам;)и останаха само снимките;)))))))))А иначе смея да твърдя, че със снимане също се свалят килограми;) Grinning
Госпожица Кравел с теб сме били по едно и също време Дюканки Laughingсега видях;)

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 16:20 от E.L.I

# 68
Малиии, срам, срам, пропуснах Малена  баш и  мисля че  Муцуната и  тя  е почти от началото, бе като се роди  Румен и бяха първите снимки  тука  със стария Никон:))))
Верно  си остаряваме заедно и неусетно:)))))

Едно градско портретче, без зелени бокета и треви:))))

# 69
  • Русе
Честито и от мен в юбилейната тема   bouquet
Не искам да Ви притеснявам или ангажирам, но имам една молба свързана с фотошоп. Според вас възможно ли е да се премахне досадния шоколад около устенцата на тази снимка :

и най-вече дали може да се обясни с няколко стъпки на човек абсолютно незапознат с фотошоп като мен. Ако е проблем или трудоемко се извинявам предварително Hug
Пробвах с clone stamp tool ама резултатът не беше много на ниво.
И последна питанка : може ли да ми кажете как се прави диптих?

# 70
Снимам си аз по проекта 93 дни, но нещо...незнам дали ще успея до края.

Ето една от днес:

http://www.flickr.com/photos/47181810@N03/4789481039/sizes/m/

Моля ви кажете, червенее ли? ще се побъркам вече с това червено по лицето  Rolling Eyes

Коментирам всички, които успея във Фликър  Grinning неудобно ми е да се разписвам още много-много обаче.

Дъдли, аз се мъча с Healing brush tool да чистя. Диптих се прави като отвориш нов документвъв ФШ, задаваш му параметрите. Отваряш си и снимките и после ги местиш върху празния документ с най-горния бутон от лявото меню - Муув тул. И вътре в него ги налагаш и въртиш както искаш.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 16:30 от Денерис

# 71
  • Анкх-Морпорк
Дъдли, баш с clone stamp tool се прави, а също и с heаling brush, обаче трябва да внимаваш откъде вземаш мостра. На голямо увеличение гледай за околна кожа с подходящ цвят, там кликни, като задържаш Алт и после на шоколадовото. Тук трик няма, а само старание и търпение. Трудоемко е дотолкова, че все едно рисуваш отново. Но си мисля, че детенце с шоколадови къдрици, оченца и шоколадова муцка си е симпатично и така.

Диптих - искаш да кажеш как се монтират снимките една до друга ли?
С фотошоп увеличваш Canvas size  двойно и само в едната посока, после копи и пейст другата снимка.

# 72
Абсолютно, не динозаври, а вкаменелости сме някои  Mr. Green

Някой да има идея дали на има начин с Никон човек да направи дълга експозиция без дистанционно?
Имам чувството, че със стария Никон (Д50) можеше да се направи дълга експозиция - примерно 10тина секунди без дистанционно, но може би греша

dudley, става с клон стамп, но трябва да увеличиш много - гледай я на 200% и да използваш четка с меки краища

Джали, пак хубав портрет

Ели, малко спам ..... дай идея зя диета, че ми се повдига вече от мръвки от този Дюкан  Thinking

# 73
Момичета не ми се смейте;)но сега констатирах, че съм с вас от 26 тема Embarassed Laughingбез въобще да подозирате;(тагава бях с друг ник;)и сега си прочетох тъпите въпроси които съм питала,чак и смешни снимки съм показала Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310323.msg7968426#msg7968426
 Laughing Laughing Laughing Laughing
И да ви кажа, като си видях тогавашните снимки не повярвах, че са мои;(ако не помних, че съм писала тогава и ако някой ми ги беше показал, щях да кажа, ча са на някой друг;( все едно съм се спъвала и съм снимала Laughing Laughingи сега установих, че за две години имам голям напредък;)))))))))( Laughingниночке къде си да видиш,била съм по зле  от теб;)

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 17:22 от E.L.I

# 74
  • София
много интимно взело да става тук , докато аз скитосвам из парковете Laughing

Ели, вярно какъв напредък имаш само... аз не съм си гледала скоро стари снимки, може да се окуража и аз като теб, иначе все нищо не си харесвам...
Рали, в моята отчетна сума девойки отсланаха със "системата -60", виж в Красива мама има тема - ядеш всичко, дори шоколади и хляб, но до обяд, вечеря се до 6 часа и т.н.свалих  2 кг за 10 дни без никаъв глад, но не е за мен да пазя диета, постоянно да мисля това сега мога ли да го ям ,не мога ли и т.н.Трябва някква воля, която аз не притежавам.
Малена, аз не веднъж съм ти се обяснявала в любов към снимките и рамките, сега ще се въздържа да кажа колко съм ти фен  Laughing Поличките са петискърт сигурно.
Денерис, на мен ми червенее личицето, имаш много красиво моделче!

Общи условия

Активация на акаунт