Фотография 50 - юбилейна :)

• 35 149
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
чЕСТИТА НОВА ТЕМА Mr. Green аз не готвя и съответно няма да се включа най-вероятно Crazy
http://www.flickr.com/photos/34258413@N03/4842642721/
Днешната снимка по проекта
И бабата естествено Mr. Green
http://www.flickr.com/photos/34258413@N03/4843262136/
Кемерова добре дошла Hug

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 11:05 от Хера

# 601
Благодаря за топлото посрещане и за многото коментари и контакти във Фликр!  bouquet

Радвам се, че съм част от тази група вече. Надявам се да имам полза от всички съвети, които ще получа от вас. Аз ще помагам също с каквото мога.

Аз обичам да снимам цветя, и то Макро. Обичам да влизам там, където трудно се вижда с просто око. Снимат ми се и хора, но в къщи ми бягат, за сега поне... Поради тази причина снимам селф... Ходила съм на обучение по фотография - 1 месец. Там ми разясниха кое копче за какво служи. Снимам в ръчни настройки от 3-4 месеца. Всичко по-старо от тогава е само на автоматичен режим. Снимам с Никон + три обектива. Виждам, че сега за обективи говорите.
AF-S Nikkor 18-200mm 1:3.5-5,6 G - Винаги е на камерата, много съм доволна от него.
AF-S Nikkor 105mm 1:2.8G - Това е моя фаворит. Влюбена съм в рисунъка на дефокуса.
AF-S Nikkor 50mm 1:1,4 G - този е последния и все още го разучавам

Ако някой има въпроси относно тях, моля. С радост ще отговоря.

ПП: За сега снимка няма да пусна, защото не знам как.
Следва да разуча опциите на този сайт.

# 602
Снимат ми се и хора, но в къщи ми бягат, за сега поне...
Ето ниии Hug. Имаме желание за романтична фотосесия, но с трипод и на самоснимачка не става Tired. Безработни сме и двамата и неангажирани и най-важното: търпеливи. Ако имаш желание да сме ти модели, пиши Crazy.
Аз малко на бюро "реклами" превърнах темата, но не се сдържах Mr. Green/
Лек ден Hug.

# 603
Хера може и чужди манджи;)

kemerova AF-S Nikkor 105mm 1:2.8G - накараме да се позамисля за този HugИ мнжго ме изненада, че от скоро снимаш на ръчен,винаги съм си мислала, че така снимаш по принцип;)))))))) HugСъщо мисля, че на макро равна нямаш, а  като гледам селфовете и там си много добра Hug

# 604
Херолайн, аз ще готвя ти ела да снимаш
поне готвенето ми се отдава повече, отколото снимането  Mr. Green
може ли комбинирано да участваме  Rolling Eyes

девойчето от вчера в ЧБ, след като елеминира конкуренцията за къщичката в парка  Mr. Green

http://www.flickr.com/photos/stirianowa/4843280940/

# 605
Един ангел днес от мен-винаги имам съмнения при Ч/Б,тук специално и за винетирането се чудя....и изобщо като цяло-за критика...

Едва смогвам да разглеждам фликр напоследък,и да коментирам Crazy

За селфовете,които момичетата показаха-браво!!

# 606
Ели, ако веднъж погледнеш през този обектив, няма да мислиш за друг...
Май е време да се видим и да ти го покажа...

Шушулче, много ме усмихна твоята самореклама!
Може и да се възползвам...

Весел уикенд ви пожелавам!
И много прекрасни моменти, които после да споделите с нас!!!

# 607
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Кемерова, добре дошла Hug! Страхотни селфове показваш Crazy. Ако си падах по жени - щях да ти налетя виртуално Mr. Green. Под "сигурно се бъзикаш с нас" се имаше предвид възклицанието "ю мъст би джоукин'" - не с лошо чувство Peace
Бингъл, в цвят твоя ангел си представям, тонаран в някакво прасковено... много светъл и сияен трябва да е този кадър и ако снимаш на бяла стена даже с обратно винетиране. Що не пробваш?!
Мини, много ти е разнороден фона, а момичето гледа някъде, ама къде и защо...  newsm78 (сега нали не мислиш, че ще те жаля като сме си стари дружки Crazy)
Хера, тоз ъгъл, 'дето си го избрала да я снимаш таз баба...знам ли, не ми харесва. За дете е ок, особено, ако се движи, ама на бабата много "диско" ми седи Flutter
Абе мацки, дръжте се на положение, моля. Влезе в темата ни някой с пишка и цяла страница охкате и пръхтите Joy
Лабрадор, нови момичета, добре дошли Hug! Чувствайте се като у дома си  bouquet

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 13:33 от Муцуна

# 608
Муцка, ми то има предистория кадрото
искам да си груба  Mr. Green с мен, хич не ме жали  Twisted Evil

# 609
Все пак не съм спряла напълно да снимам, но се примирих, че някои толкова си могат Crazy
Колко познато Crazy

Все пак да не изпусна юбилейната тема се опитах да изровя нещо, което да става горе-долу:

Иначе много искам ново тяло, ама ще си чакам май, а и новата ми мания по чанти хич не помага Crazy
Също с една приятелка мислим да се занимаваме с нещо свързано с фотография. Аз не се чувствам хич подготвена, а и нямам желание професионално да се занимавам, но тя иска много, а не е за сам човек, та ще й помагам поне като за начало. Пък ще видим дали ще се получи и какво ще излезе Rolling Eyes

# 610
  • Стара Загора
Ох бабата я въртя, суча и все не става...Муцуно за това ти е диско щот се чудя вече какво да измъдря.
Сякаш вече нямам идеи!
Мини ако ще има дегустация...ида Mr. Green зачисли ме на стол у вас за другата седмица Mr. Green
Едно връщение от днес...петък е...мързи ме

# 611
Добре дошъл на Лабрадор и на новите момичета.
Ще ви коментирам във фликъра.
Бухте чезнеш нещо ти,  хвърляй се смело, все  нещо  ще излезе:)))

Да не ме забравите, че тия дни нищо не пускам....

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 16:07 от Jaly

# 612
  • Анкх-Морпорк
Jaly, като гледам тез красиви модели, се питам, само хубави моми ли ни показваш, или ти ги снимаш така красиви?

# 613
След всичко, което сте показали доста се чудих дали да я кача, но се престраших  Mr. Green

http://www.flickr.com/photos/33076522@N08/4842906967/sizes/l/

# 614
шоши, не се излагай, винаги е радост  за окото твоето  дете:))

Файър
, да ти кажа те са си хубави,  но аз ги   доусъвършенствам:))))))

Общи условия

Активация на акаунт