Случи ми се нещо странно VI

• 143 175
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
Dave Lombardo,стига с това цъкане! Две страници с твоето цъкане
smile3532

# 541
ама темата е за странни случки.... аз пиша по темата?!

случки, не сънища .

да, цъкането е идиотско. и въпреки това, след като не е спам в темата (нещо, което сънищата определено СА - колкото и да са странни, не се случват. Затова имаше някъде и тема за СЪНУВАХ ЕДИ КАКВО СИ СТРАННО НЕЩО)

да, цъкането е идиотско.
да, полудял съм  Laughing

проспускай моите постове, мамка му, но те СА по темата.
Повтарям като за оли и гофри:
СЪНИЩА - НЕ ТУК
СЛУЧКИ - ДА, ТУК.

и само не ми казвайте, че не съм аз тоя, дето ще ви казва какво къде да пишете  Laughing

# 542
ама темата е за странни случки.... аз пиша по темата?!

случки, не сънища .

да, цъкането е идиотско. и въпреки това, след като не е спам в темата (нещо, което сънищата определено СА - колкото и да са странни, не се случват. Затова имаше някъде и тема за СЪНУВАХ ЕДИ КАКВО СИ СТРАННО НЕЩО)

да, цъкането е идиотско.
да, полудял съм  Laughing

проспускай моите постове, мамка му, но те СА по темата.
Повтарям като за оли и гофри:
СЪНИЩА - НЕ ТУК
СЛУЧКИ - ДА, ТУК.

и само не ми казвайте, че не съм аз тоя, дето ще ви казва какво къде да пишете  Laughing

Вземи някой при себе си в стаята за 24 часа  и виж дали и той чува същото, така поне ще знаеш в теб ли  грешката.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 14:29 от Наоми

# 543
чудесна идея.
още утре ше докладвам за резултата, за радост на балчишката радетелка за сънища  Laughing

# 544
Като спомена Дейв за това цъкане, преди години така се бях стресирала от един странен пиукащ звук, ама само вечер по никое време, посреднощ. Така няколко вечери се будех от тоя натрапчив звук, но не откривах източника, докато най накрая се оказа един забутан в една чантичка в гардероба електронен часовник, който не работеше от години-изтощена батерия, но незнайно как се беше задействала алармата му и всяка вечер по едно и също време пиукаше лудешки. Бая стрес бях понатрупала за тия няколко вечери да си призная, все пак нещо издава звук, а източника нийде се не вижда...докато най накрая го открих.... ooooh! ... Та така, сигурна съм, че и при Дейв звука си има източник, само да може да се открие, че да се разплете мистерията.... Peace

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 15:32 от Tumba_lumba

# 545
  • Балчик
чудесна идея.
още утре ше докладвам за резултата, за радост на балчишката радетелка за сънища  Laughing

Rolling Eyes newsm78 hahaha Мен ли визираш? Ама ти така и не разбра май поста ми, я прочети малко назад какво съм писала по темата, да видим радетел ли съм? Laughing Написах постинга си малко като ирония, а и признавам си- да те поядосам малко, че ми липсваха коментариите ти (чаровен си като се ядосаш Laughing). Ако не си забелязал- не вярвам в странностите. Интересно ми е да чета темата и понякога откровените глупости на хората, но съм убедена , че за всичко си има нормално обяснение, вкл. и за твоето цъкане. Peace
С най-добри чувства: твоя балчишка почитателка Hug

# 546

Дали не е възможно това да е звукът от асансьора, който мъжът ти вика надолу  Thinking Щом го чуваш непосредствено преди да си дойде

# 547
Една жена беше написала няколко страници назад, че е сънувала мраморен град като дете....Божке, като го прочетох, тръпки ме побиха! СЕТИХ СЕ! И АЗ ГО СЪНУВАХ ТОЗИ МРАМОРЕН ГРАД КАТО ДЕТЕ!!! Но бях забравила. Сънят и градът си бяха останали там някъде в детството ми....поне докато се случи така, че някой ми ги припомни. Направо изумително! Много пъти съм го сънувала този град, направен от мрамор, когато бях малко дете, някъде 4 - 5 годишно. Но доколкото си спомням в съня ми винаги градът се разпадаше някак си, обикновено под краката ми, и аз пропадах надолу с него. Колкото и да съм била малка, си спомням, че се чудех защо все го сънувам този град и защо все се разпада, и какво означава това? Не знам и досега. Някой друг сънувал ли го е?
Гледали ли сте ето тези филмчета като деца: http://www.imdb.com/title/tt0088323/ .
Дъщеря ми е на 5 и е запленена от част 1 и 2.И постоянно ми повтаря как сънувала Фантазия.
В края на първа част светът се разпада.
Може и да е резултат от друго филмче.И двете сте го гледали и ви е впечатлило достатъчно.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 15:46 от fiona

# 548
Джемма, признавам си, че не помня какво съм изчел в тази тема.
Прости по-резкия ми тон, но той е изцяло за вечните сънища, които мине се не мине време, някой сподели, че и поиска тълкувание. И това не е по-идиотско от моето цъкане, разбира се, просто не му е тук мястото.

Сигурен съм, че има източник , разбира се, иначе защо се викам техник и ще си съсипвам стената?! Та нали тъкмо това ме подлудява, че знам, че го има, но не го откривам. Не вярвам духа на някое градинко гномче да чака да изгася светлините, че да се надвеси над леглото ми със стар будилник в ръка.  Laughing

Ще последвам съвета и довечера приятелката ще спи тук. В стаята е само леглото (как ще й обясня защо останалите мебели са в хола  Laughing), подът е излъскан, нема паяци, нема играчки, нема гардероби, в които да се притайват аларми. Да видим.

bowuu

# 549

Дали не е възможно това да е звукът от асансьора, който мъжът ти вика надолу  Thinking Щом го чуваш непосредствено преди да си дойде

И аз така си помислих първо,но се оказа,че не е това,защото звукът от викането на асаньорът е друг,а и той не винаги пристига точно след секундите,които отнемат за качаване до 7-мия етаж  Laughing Минута,може 2 или 3...различно е,така че със сигурност не е от викането на асансьора  Thinking

Дейв ако си с дюшеме не е ли възможно да е някакъв дървояд или цъкащо животно в дюшемето  Thinking

# 550
Случката на Дейв Л. ме подсети за началото на една фантастична поредица и по -точно главата Тиктакащата салня.Там цъкането беше всъщнос гайгеров брояч.

Ако довечера с приятелката няма тиктакане, споредн мен има нещо закодирано в цялата история-часовникът ти тиктака, че е време е да се задомиш, за да има какво да правиш нощем.  Simple Smile

# 551
Ако друг не го чува, то е ясно - куфарчето и в Курило  Laughing

Подът е ламинат.

Фиона, аз вече съм разведен! Изостава!  Laughing

# 552
  • I want it all and I want it now.
[Дейв ако си с дюшеме не е ли възможно да е някакъв дървояд или цъкащо животно в дюшемето  Thinking
[/quote]
Сега ще разбие и пода. hahahaТой е измервал и секундите на шума. Значи е нещо механично. Не е и хлебарка . Не са толкова прецизни. Извинявам се , но е смешно.

# 553
Преди време и на мен ми се чуваше станен звук-не мога да го оприлича.Като светнех лампата-спираше,загасех ли-пак се почваше.И какво се оказа-една буболечка,която яде тапета,който се беше разлепил на едно място.Беше изнервящо,когато се опитвах да заспя.

# 554

Сега ще разбие и пода. hahahaТой е измервал и секундите на шума. Значи е нещо механично. Не е и хлебарка . Не са толкова прецизни. Извинявам се , но е смешно.

То и онзи паяк не беше механичен ,ама си цъкаше.Съвсем прецизно. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт