Случи ми се нещо странно VI

• 143 061
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Преди  дни раздадох дрехи , подавка + кутия цигари/бе страстен пушач мъжът ми/.На другия ден сутринта бе неделя,със сутрeшното кафе замириса на цигари в хола...

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 13:34 от СИНЬО МЕЧТАНИЕ

# 676
Ралико съжалявам за мъжа ти  bouquet
Откри ли източника на миризма или просто ей така си миришеше на цигарен дим Thinking
Може от съседен балкон да е навлязъл дим ,например.

# 677
Например като прочетох поста на Корина ми дойде веднага на ум,че в следващия си мач Левски ще загубят...
Я кажи сега и как точно ще свърши следващият мач на Левски, а аз ще играя Еврофутбол и после ще те почерпя.  Wink

Ехе да аз не съм екстрасенс. Laughing Просто казвам,че това си помислих и още имам такова чувство,а дали съм права ще разберем от следващия им мач.А пък ако имаш излишни пари заложи,обаче гаранция не давам  Hug

# 678
  • София
Например като прочетох поста на Корина ми дойде веднага на ум,че в следващия си мач Левски ще загубят...
Я кажи сега и как точно ще свърши следващият мач на Левски, а аз ще играя Еврофутбол и после ще те почерпя.  Wink
Ехе да аз не съм екстрасенс. Laughing Просто казвам,че това си помислих и още имам такова чувство,а дали съм права ще разберем от следващия им мач.А пък ако имаш излишни пари заложи,обаче гаранция не давам  Hug
Хей, Еми, нали стана ясно, че се шегувам.  Hug   bouquet
Но мога да пробвам да убедя милото да не се ядосва, че му отказах да ходим до Трнава.Ще му кажа, че ще загубят и няма смисъл. Пък, като види, че съм била права, ще се убеди, че съпругата се слуша и толкова. Joy

# 679
Ванилия*   bouquet  Няма от къде да проникне тази миризма в хола,проверих,а и бе моментно ,за може би минута или две.Като халюцинация  с мирис на цигари,но без дим...И синът ми я усети... Thinking

# 680
Аз съм виждала цигара,оставена в пепелника,как се разпалва периодично ,като че ли някой си "дърпа" от нея.

# 681
Ванилия*   bouquet  Няма от къде да проникне тази миризма в хола,проверих,а и бе моментно ,за може би минута или две.Като халюцинация  с мирис на цигари,но без дим...И синът ми я усети... Thinking
Може би наистина съпругът ти ви е навестил Hug

# 682
Здравейте, момичета! Съвсем нова съм във форума, това ми е първа публикация  Simple Smile  Бях решила като за начало да поразгледам, но попаднах на тази тема.
Започнах да чета от първата тема, обаче много са, не мога да изчета всичко, а ми стана интересно. Всъщност сякаш нещо ме бутна да отворя заглавието... В първия момент си казах, че на мен не са ми се случвали някакви кой знае колко странни неща, после се сетих за случки от последния месец.
Ние сме в нов апартамент от една година. Детето ни се роди малко след като се преместихме. До скоро като че ли всичко беше нормално. От известно време насам обаче започнах да чувам стъпки по коридора. Никой не живее под и над нас. Никой не живее и до нас - и от двете страни! Коридора свързва спалнята с хола по дължината на апартамента. Първият път, бях хола, на компютъра, а мъжът ми с бебето, спяха в спалнята. Беше късно през нощта - около 1-2 ч. Чух отчетливи, ясни стъпки, приближаващи към вратата. Веднага си помислих, че детето се е събудило и мъжът ми идва, за да ми каже да му приготвя мляко. Чаках да отвори вратата, а тя не се отвори... Изчаках няколко секунди, станах и аз отворих. Очаквах, че ще е на коридора, пред мен.... а нямаше никой. Отидох в спалнята - и двамата спяха дълбоко.... Събудих мъжа си в паника, че може някой да е влязъл в жилището /празна кооперация, на първия етаж сме.../. Той се стресна, обиколи стаите, отвори банята, гардероби, мокрото помещение - никой нямаше.
Преди няколко вечери пак чух стъпки, но точно си бях легнала /последна пак/. Отново събудих мъжа ми и му казах да се заслуша. Замълчахме и пак чух стъпките - ясно, силно - ламинатът в коридора проскърца сякаш някой върви. Направих му знак, а той в последствие каза, че не е чул нищо. За мое успокоение пак обиколи всички стаи. Обясни ми, че ламинатът не е качествено поставен и се "понамества" от време на време.
Добре - здравият разум ми казва, че е така. Но, другото, което не мога да си обясня е също толкова странно. Детето на няколко пъти, докато сме сами в стаята, започва да сочи в пространството, да маха като за "Чао", да се смее на някой или нещо. Направо тръпки ме побиват. Веднъж го прегърнах, питах го има ли някой, на кой маха и се смее. Но е още на 1 година - няма как да ми каже, само посочи към телевизора, а той не работеше. Опитвам се да разбера какво е имало преди време на това място, преди да построят сградата. Като разбера, ще пиша. Но, определено си е страшно и през деня, и през нощта....

# 683
Аааа Шугърче, то мен тръпки посред бял ден ме побиха, като четях историята ти.
Мене разни щуротии за отг ми идват, ама първо си казвам по-добре да мълча и да не шашкам хората напразно.
После пък, ако някой така на мен ми каже, ще умра от любопитство какво иска да примълчи, затова ей какво мисля, пък ти реши дали ще четеш. Wink
Преди няколко месеца, мисля в предаването на Гала даваха как в някаква кооперация в Перник (може и да бъркам мястото) имало полтъргайс или нещо такова. ходиха на място поп, една от онези участвали в друго реалити по Нова за екстрасенси, репортерката и операторът най-вероятно...казаха, че на даденото място преди е имало къща, станало е нещастие и вероятно духът на човекът не е отишъл в отвъдното....Попът нещо опя. Екстрасенската се разплака, каза, че не може да стои на това място, дадоха някакви идеи на хората, мисля едното беше да остават малко храна на мястото, където се чувство "онова", да отидат и да запалят свещ в църква за този дух, някакви такива работи.

Това, с което си се заела да разбереш на даденото място кой е живял, какво е имало, случило ли се е нещо е много добре...дано всичко отмине и да не ви стряска, че колкото и да си падам по мистерии едва ли би ми било приятно да съм в твоето положение.  Confused Hug

Реакциите на детето може и да са си просто случайни, но-...някъде по-горе като прочетох какво са писали, не бих се учудила да вижда нещо мъничето.

Напръскай със светена водица къщата, това поне е лесно, иди до някоя близка църква, запали свещица за това, просто си го наречи, че е за нещото в къщата и ако може да си отиде, вземи водица и тамян примерно и напръскай, прекади с тамяна....друго не знам  Hug

п.п.
Хубави акъли давам, ама гледам от моята камбанария, както обикновено, дано сте християни, ако не....не знам  Confused

# 684
  • Балчик
Според мен, просто сградата уляга (не съм сигурна как е правилният термин), разбирам, че е нова.
На ваше място, ако не сте го направили вече де и ако сте християни, бих направила освещаване на апартамента. Peace

# 685
Хей, Еми, нали стана ясно, че се шегувам.  Hug   bouquet
Но мога да пробвам да убедя милото да не се ядосва, че му отказах да ходим до Трнава.Ще му кажа, че ще загубят и няма смисъл. Пък, като види, че съм била права, ще се убеди, че съпругата се слуша и толкова. Joy
Само,че ако не съм познала ще има да ти го натяква мъжа ти и да ти опява,че не сте отишли за кой знае колко време.Но пък виж ако наистина съм познала за напред ще те слуша Joy

# 686
От два дни някой звъни на домашния телефон- два пъти дневно, диша тежко, хлипа и затваря  Thinking
Телефонът го поддържаме само заради интернета, апаратът е стар модел и няма опция да видиш номера, а и никой не го знае, защото наистина не го ползваме за нищо.
Сама съм през уикенда, мъжО и детето са на море, а аз яко се вкарах във филм  Sick

# 687
елиас ... това си е направо плашещо. Мисълта, че някой ти диша тежко в слушалката, ме кара да ми настръхват косите. Предлагам ти да не забравяш да заключваш входната врата. И да не се прибираш сама по тъмно. Дано да греша, но все пак вземи предпазни мерки. Едно лютиво спрейче в чантичката няма да ти натежи определено! Е все пак стискам палци никога да не ти се наложи да го ползваш. Сериозно, вземи мерки, кажи на някого, ако трябва звънни и в полицията. Нека да знаят, че някой те тормози.

# 688
елиас ... това си е направо плашещо. Мисълта, че някой ти диша тежко в слушалката, ме кара да ми настръхват косите. Предлагам ти да не забравяш да заключваш входната врата. И да не се прибираш сама по тъмно. Дано да греша, но все пак вземи предпазни мерки. Едно лютиво спрейче в чантичката няма да ти натежи определено! Е все пак стискам палци никога да не ти се наложи да го ползваш. Сериозно, вземи мерки, кажи на някого, ако трябва звънни и в полицията. Нека да знаят, че някой те тормози.
Вратата  Laughing Всички възможни прозорци съм затворила, врати на тераси и подобни, защото точно под прозореца на спалнята има огромно дърво и като нищо някой ще се покатери. Направо ще се задуша в къщи  Laughing
Казах на един съсед днес, той предположи, че може да е някой от телефонните измамници и да чака да му дам сламка, като кажа, примерно "Иване, ти ли си" Thinking
На мъжа ми не съм му споделила, не искам да го притеснявам, защото ще провали уикенда на детето като се върне, но сега малко съжалявам, че не му казах навреме  Sick
Благодаря ти за съчувствието  Hug

# 689
  • София
Еми, аз пък имам усещането, че твоето усещане е правилно, така че станахме 2. Ще видим в четвъртък.  Joy
Елиас, доста страшничко ми звучи това. Дано да е просто дебелашка шега /макар, че който би направил такова нещо е за  #2gunfire/.
Sugar4e, няма нищо притеснително. От две години сме в нов блок. Първи се нанесохме. Следващите след нас дойдоха след месеци. Строителят ни предупреди за 2 неща. Едното беше за влагата, защото 1-2 години стените още си съхнат. Второто беше, че стените още слягат. Наистина шумът прилича на стъпки. Същото се чува и при нов паркет. Не се вкарвай във филми, няма нищо страшно.  Peace Колкото до детето, според мен прави асоциация с нещо, което му е харесало по телевизията. На годинка вече не е толкова малко, че да не помни, че там се вижда нещо отвреме-навреме. Успокой се.  Hug

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 23:36 от *Ирина*

Общи условия

Активация на акаунт