ДЕТСКАТА ГРАДИНА- 36

• 22 711
  • 431
  •   1
Отговори
# 45
Доктора в Плевен ни изписа сироп за кашлицата  и  едни ампули за подсилване.Изписа и Аб но не съм го купувала каза да не бърза утре ще се чуем пак да му кажа как е и той ще прецени да го почваме ли.Цял ден не е вдигал тем и сега му я измерих 38.Водих го при доктор Йонов той даваше съвети тук във форума но спря.Ще го заведем след 2-3 дни пак и ще го питам за стимуланти нещо.Измъчи се детето та и ние покрай него.Като му разказах че в Ловеч докторката каза ,че се е изчиствал от морето щеше да падне от смях.Какви доктори имаме.

# 46
И Илко кашля втора седмица. Уж нищо му няма, уж само отхрачващи изписват, но не минава  ooooh!

# 47

Да почерпя- днес Дивайло става на 5 години, да ми е жив и здрав  Heart Eyes

Напитки ще сервирам по-късно.

# 48
Аз също днес имам рожденник - Виктор става днес на 5г.
Та да ви почерпим и ние:

Мечо Пух, честито! Да ти е жив и здрав, по-малко див и много щастлив! Hug

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 12:46 от Sunsunny

# 49
Мечо Пух, чести рожден ден на Ивайло! Да е здрав и много,много весели игри!

Иначе при нас нищо ново. Няма никаква работа, не зная какво ще правим като ми свърши обезщетението от БТ  Tired.Мисля даже да отпиша Стефи от градина,защото плащам за този дето духа постоянната такса, пък и не са малко пари, които няма откъде да взема.
Сутринта се оплака,че я болял зъб, за което изпаднах в ужас.Оказа се,че се е показал кътник.Нещо не съм наясно със зъбите  Embarassed, ама не е ли малко рано  Rolling Eyes?

# 50
Честито на рождениците да са живи и здрави много да слушат мама и тате и по малко бели да правят.

# 51
Честити рождени дни на Ивайло и Виктор! Да са живи и здрави, весели и игриви!   bouquet

# 52
Да са живи и здрави палавниците! Да растат весели и здрави!

# 53
Честито на рождениците!Да растат здрави и щастливи и да се радват на весело и безгрижно детство! Heart Eyes

Момичета, надявам се, че не сте ме забравили, тъй като скоро не съм писала.
Вали е добре, мисля от 15 септември да го пускам на градина вече.За момента си се гледаме, тъй като мен ме съкратиха.
Вече ще бъда по-редовна в писането.

Пожелавам на всички ви хубав и спорен ден! Hug

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 07:58 от Ксения

# 54
Здрравейте момичета!

Честито на рождениците Вики и Иво ,да са ви живи и здрави и само да ви радват!!!

Моята също кашля,аман вече ,преди морето кашляше ,после поспря за малко ,сега пак...водя я - нищо и нямало,що сиропи изпи това дете...
Какво е това чудо лятото с тия кашлици не знам newsm78
Ама да ви кажа претръпнах направо Blush

Сънсъни,страхотен хотел,да пуснеш и другите снимки,ние бяхме до Варна ,уж хотела 4 звезди,такава анархия цареше особено в ресторатна #Crazy .

Теди,и вие с тия болести какво правите? Милото дете...Оправяйте се бързо Hug

# 55
Поръчвайте!  Wink

Вчера забравих да черпя, та сега Blush Laughing

Sunsunny- Да е жив и здрав Виктор, весело и безгрижно детство му желая!      bouquet

# 56
Благодаря за поздравленията момичета! Hug
Вчера занесохме почерпка в градината - празнували са на двора, тортата била много вкусна. Само това успях да разбера - Виктор напоследък е доста лаконичен и хич и не му се изпада в подробности. Голямото празненство ще е утре - с роднините само, че деца не успях да събера - всеки е забегнал нейде на почивка. Хола сме го украсили - надписи, балони, знаменца - стана много добре.
Стига с тия болести и с тия кашлици, че 1-вия учебен ден наближава.  Naughty
Аз мисля от 01,09 да започна да давам рибомунил на Виктор и бронховаксом на нас с мъжа ми - така де, стягаме се за зимата.  Crossing Arms
Кифличка - не знам кога ще пусна и други снимки, че компа където са качени нещо не ще да се пусне - тези ги бях качила в нета предния ден. Иначе снимки имаме много - 1500  Embarassed Бая съм щракала.
Ксения к'ви са тия приказки - че кой те е забравил  newsm78 Много неприятно това със съкращаването. Пожелавам ти скоро да си намериш нова работа, която да е пъти по-хубава от тази!
Дианка, виждам че няма нови неща около вас, ама недей да се отчайваш, важното е дечицата да са добре. Дано излезе нещо на хоризонта и при вас!
Пожелавам ви приятен уикенд! Hug

# 57
Мисла да го заведа да го видат преди градината за 3та сливица.Но личната тези симптоми който ми изрежда той не проявява нито един.Не знам къде да го вода и какво да му давам.Като бебе толкова здраво дете беше.Голям се роди  нито съм пушела нито съм пила през бремеността не знам.От както го пуснах на градина за първи път от там се започна и да не ходи пак боледува.А ми се иска да го пускам  и за него ще е добре сред децата.

# 58
Кифличке, нашите деца с тези кашлици и зиме и лете Rolling Eyes  Rolling Eyes Rolling Eyes Рецепта за кашлица:
 в 1 ч.ч прясно мляко се слага 1ч.л. мас, 1 ч.л. ракия, 1 л. мед  и 2 ванилии. Дава се вечер преди сън, за 2-3 дни кашлицата спирала. Аз засега само веднъж съм дала.

# 59
  • Добрич
С малко закъснение - Честито на рожденниците и на техните семейства!  bdbaloni

...
Мисля даже да отпиша Стефи от градина,защото плащам за този дето духа постоянната такса, пък и не са малко пари, които няма откъде да взема.
...

Диана как ще я отпишеш от градината? Нали от тази година трета група ще бъде задължителна. Това предполага, че помагалата за децата трябва да бъдат безплатни, а таксата по- малка, както е при четвърта група.

Общи условия

Активация на акаунт