ДЕТСКАТА ГРАДИНА- 36

• 22 735
  • 431
  •   1
Отговори
# 60
Кифличке, нашите деца с тези кашлици и зиме и лете Rolling Eyes  Rolling Eyes Rolling Eyes Рецепта за кашлица:
 в 1 ч.ч прясно мляко се слага 1ч.л. мас, 1 ч.л. ракия, 1 л. мед  и 2 ванилии. Дава се вечер преди сън, за 2-3 дни кашлицата спирала. Аз засега само веднъж съм дала.
Интересна рецепта,не я знаех,ракията как му действа Crazy,моята каквато е луда ,представям си Joy
Сериозно сега,ще пробвам ,кашлицата малко намаля,но ако се засили пак я направя Peace

Абе имаше едно време в темата една заздрачена....как и беше името newsm78 Crazy,дали няма да напише някой ред и тя Hug

# 61

Диана как ще я отпишеш от градината? Нали от тази година трета група ще бъде задължителна. Това предполага, че помагалата за децата трябва да бъдат безплатни, а таксата по- малка, както е при четвърта група.

Вела, не е задължителна, това каето говориха не е прието, а е било само проект.

# 62
Кифличке, нашите деца с тези кашлици и зиме и лете Rolling Eyes  Rolling Eyes Rolling Eyes Рецепта за кашлица:
 в 1 ч.ч прясно мляко се слага 1ч.л. мас, 1 ч.л. ракия, 1 л. мед  и 2 ванилии. Дава се вечер преди сън, за 2-3 дни кашлицата спирала. Аз засега само веднъж съм дала.
Интересна рецепта,не я знаех,ракията как му действа Crazy,моята каквато е луда ,представям си Joy
Сериозно сега,ще пробвам ,кашлицата малко намаля,но ако се засили пак я направя Peace

Абе имаше едно време в темата една заздрачена....как и беше името newsm78 Crazy,дали няма да напише някой ред и тя Hug

Спи като къпан.  Joy Вече 2 дни му давам, но ефект не виждам, все пак пробвах...

# 63
  • София
Така, завърнахме се и ние от морето! За кътниците не се бях замисляла - май на 5 не е пък чак толкова рано? Ще трябва да се поразровя явно, че вече други неща са ми в главата, не статии за отглеждането на деца...  Embarassed

# 64
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте.

Това някаква обща детскоградинска тема ли е? Че не знам с моЙто чаве за тук ли сме  newsm78 От тази учебна година ще е в 1-ва група. От сега съм я омислила, че както не си падам по бъдещите ни госпожи.........

# 65
  • София
За тук сте.  Peace Защо не ги харесваш г-жите?

# 66
За тук сте.  Peace Защо не ги харесваш г-жите?

Голямата щерка ходеше в същото ОДЗ и имам бегли наблюдения в/у едната госпожа. Помня една сутрин, тъкмо беше поела предишния си набор (бяха сите 3 годишни калпазани), един мъник плачеше. А тя вместо да го поуспокои, го побутна да тръгва и тихо през зъби му каза "Хайде, моето момче". От един татко пък разбрах, че ако й се изрепчим, няма да погледне повече детето. Да се оправя  Thinking Преди време беше замествала в нашата група (на голямата), отивам да я взема, а Констанца с едно голяяяямо мокро петно на дупето. Г-жата не била видяла. Ей, такива неща. Лелята поне е от съседния вход, та бива. Другата г-жа не я знам даже как изглежда. А като се сетя какъв готин тандем бяха госпожите на Констанца............мога само да мечтая за тях, как пък не родих по-рано или късно  да се падне и малОто при тях ooooh!

Казах си мъката

# 67
  • София
Значи и ние сме за тук.  Mr. Green От 13.09 дъщеря ми трябва да тръгне в първа група. Simple Smile

Пожелавам успешна и весела учебна година на всички дечица!  Grinning

# 68
  • София
Едва ли ме помните. Не съм писала сигурно повече от половин години, но новата учебна година започва и ей ме на пак тук Laughing
Митко тръгва от 7-ми на градина. Вероятно ще са сборни групи до 15-ти, но какво да се прави. Хич не му се нравят сборните, но няма избор - отпуските свършиха. 
Sunsunny аз като един фен на Турция веднага влезнах и разгледах снимките. Хотелът съм си го заплюла евентуално за догодина - тази бяхме в Миракъл.

И да не забравя - добре дошли на новите попълнения  bouquet

# 69
  • София
О, Ади вече откри сезона на ДГ още на 01.09. Както споменах, няма кой да я гледа. Моите и на бабите отпуски свършиха, но поне избутахме м. август, та ни се размина сборната градина. Не и сборните групи обаче, к. си ги посещаваме плътно.  Laughing Мин. г. почнаха с норм. групи чак октомври. А ето къде бяхем до 31.08. вкл.  Grinning

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 09:19 от Спящата

# 70
Я и аз да се появя за поздрав! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 12:42 от немирница

# 71
Ехооо ето ни и нас.
Днес се завърнахме от великото пътуване по села и градове.

Ние тръгваме от 15 на градина живот и здраве.

Може да се каже че изкарахме едно прекрасно лято с двете чавчета.

Утре ще пиша повече подробности, че голямото диване ме чака да се къпем.

# 72
Здравейте, момичета!
Приеха ни в Младост в 98 ОДЗ Слънчево зайче, 1 група набор 2006 година. Приемате ли новак във вашите редици?
Незнам какво следва след като са ни приели....освен тези необходими документи, които трябва да внесем, изследвания трябва ли да се правят? И има ли някой от вас впечатления за тази детска градина?
Благодаря ви предварително!!! Hug

# 73

Незнам какво следва след като са ни приели....освен тези необходими документи, които трябва да внесем, изследвания трябва ли да се правят?.....

По принцип се правят изследвания - чревни паразити и май кръв + урина (за яслата трябваха, за градината не знам). Най-добре питай на място, че може да има различия, знам ли  Thinking Емма не е ходила от края на юни, т.е. събират се повече от 2мес. без посещения и пак трябва да правим чревните паразити, демек ако в шише  Mr. Green За градината не знам нищо. И Еммица е в Младост, но в 71-во ОДЗ "Щастие". Има ли други там? Не търся мнение, знам я прекрасно градината, просто ми е любопитно.

paraskeva
, не трябва ли да сте във 2-ра група?

# 74
Гита, в системата пише, 4е сме приети в 1-ва текуща група, родени 2006 г. Знам ли и аз как се броят групите  Crazy?
Ама ме хванало едно странно чувство....трудна работааа....
Ще започвам работа, имам две дечица едното го приеха в ДГ, другото не....и сега понеже съм от Поморие, трябва да прехвърлям майчинството на майка ми да гледа малката. И така, ще работя  в София, едното дете на градина, другото на 400 км от мен и ми е двойно мъчно.....Е, извинете, че ви натоварвам с моите проблеми!!!!!! Tired

Общи условия

Активация на акаунт