ДЕТСКАТА ГРАДИНА- 36

• 22 712
  • 431
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз замествам секретарката, отделно и моята работа си тече, та едвам гледам. Трябва обаче да издържа още 5 дена!  ooooh! Температурите мн.-мн. не ги усещам - в работата съм на климатик, а вчера тук валя. Отпуска чак кр. на месеца. Иначе майка ми е отпуска и гледа Ади, че няма ДГ.  Peace

# 31
Аз понеже се похвалих, та нова беля на главата. Заведох И. на плаж и се набоде на нещо. Толкова кръв изтече, че със спасителя едва го успокоихме. Сега и не стъпва, че петата го боли.

# 32
  • София
Ама, аз защо си мислех, че във Велинград всичките плажове са басейни?  newsm78

# 33
Ама, аз защо си мислех, че във Велинград всичките плажове са басейни?  newsm78
  Joy Има и градски басейни на открито, единият е и с водна пързалка.

# 34
  • София
Тъй де, ама там има ли на какво да стъпиш?  newsm78

# 35
Тъй де, ама там има ли на какво да стъпиш?  newsm78
Трева  Laughing  и пясък, но не морски.
Не се хващай за думата плаж, но пък замисляйки се, така пише "Градски плаж ........." 

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 07:20 от Аурора

# 36
Привет момичета! Hug
Отдавна не съм писала, но вчера се завърнахме от почивка в Турция и още се аклиматизирам  Mr. Green
Виктор почерня, напуска се наволя по водни пързалки, а що вода нагълта.... ама сега вече може да се гмурка. Голяма жаба е, не искаше да излиза от водата.
Аурора, честито за новата работа и споко - до 1-2 месеца ще си в крачка! Много кофти това с убождането на Илко, дано да мине поне бързо! Hug
Спяща, напълно те разбирам откъм работа и аз бях така преди отпуската. Но скоро те чака почивка, която ти пожелавам да е прекрасна!
п.с. Спяща, смених снимката във фейсбука, да е актуална и в крак със сезона!
Мечо Пух, стискам палци да се похвалиш с нова работа скоро!
Дианка, казвай какво се случва при теб?

# 37
Здравейте! Кога ще започват децата ви ДГ? При нас се говори от 01,09, което означава най-рано 15,09  Rolling Eyes . Чакам снимки от летните ви почивки.

# 38
  • София
Ади от 01.09. със сборни групи.  Peace Иначе е пораснала с 7 см и 0 кг за 6 месеца, т. е. 112 см и 16 кг.  Laughing

# 39
А според нашето доки И. е със 7 кг. повече  newsm78, т.е 24 кг. и 122 см., а на мен ми се струва отслабнал, упорито отказва да яде хляб.

# 40
  • Добрич
Жени от 30-ти август е на градина, защото ми свършва отпуската. Ще бъде 1 сборна група. От 7-ми септември групите са три и чак следващата седмица ще работят в нормален състав.

Какви бяха изследванията за прекъсване от един месец? Бележка от личния, че не е в контакт със заразно болни, кръв и урина? Или бъркам нещо. Нали я лекуваме само с хомеопатия не е стъпвала при личната от миналия август, когато вземахме такава бележка и сега се тръшка, че не искала да ходи в поликлиниката. Искала си нейната докторка /хомеопатичката/...

Дано баща и да дойде с мен като отиваме, че  иначе доста зор ще видя. Преди я водих при една близка лаборантка, с която се познават много добре и тя успяваше да я излъже. Обаче жената вече не работи в лабораторията и не ми се мисли какво ме чака...

# 41
  • София
Само бележката и здравно-профилактична карта.  Peace При само 1 месец прекъсване не се правят никакви изследвания.

# 42
  • Добрич
Спящата, благодаря за информацията. Олекна ми...  Laughing

Миналото лято нямахме цял месец прекъсване и сега не бях сигурна.

# 43
Аз се замислям окончателно да го спра.Поне и такса да не плащам.Той така е всяка седмица болен а не ми се мисли в градината.Миналата седмица пи Аб ходихме на море ,върнахме се почна да кашля  и тем вдигна през нощта.Реве ми се колко антибиотика изпи това лято не е истина.Днес му записах час в Плевен  да видим там кво ще кажат.

# 44
Привет, момичета!
Виктор е в сборна група в дежурна градина. Уж от 01,09 трябва да са си в тяхната пак в сборна група, ама да видим. Официално - от 15,09. Като гледам уж ремонт трябваше да правят, а ДГ си е заключена и нищо не се прави, надявам се да не ни сюрпризират неприятно... Виктор миналата седмица и той се разболя. Във вторник на обяд ми се обади учителката да ми каже че е с 38,1 Т, изхвърчах веднага да си го взимам. В къщи му измерих 39,4 Т  #Crazy Оказа се че сме с херпангина, иамло доста случаи в София. Не ни изписаха АБ, а Изопринозин. На 3-ия ден вече нищо му нямаше - ни Т, ни болки в гърлото.
Спяща, Аурора, какви са тия мерки при вас. Shocked  Виктор е 104 см и 18 кг. Определено изглжда доста порастнал, а излиза че само е качил на кг.
Теди, чакаме да кажеш какво са ви казали в Плевен.
П.П. Аз снимки за сега не мога да кача, защото нещо ни се прецака компа на който са снимките и не ще да тръгва. Само ще ви пусна снимки от хотела: http://sunsunny.snimka.bg/sea/antalia.526320.20144584

Общи условия

Активация на акаунт