ДЕТСКАТА ГРАДИНА- 36

• 22 850
  • 431
  •   1
Отговори
# 75
  • Ланкър, планините Овнерог
Малкото не ползва ли предимство, след като вече другото е прието? А първа текуща група си е втора от новата учебна година. Учудих се, защото Емма ще е в 1-ва, а е с цяла година по-малка.

..........И Еммица е в Младост, но в 71-во ОДЗ "Щастие". Има ли други там? Не търся мнение, знам я прекрасно градината, просто ми е любопитно.

Сега видях списъка от 1-ва страница. Явно е старичък, но за мен е валиден  Mr. Green Все в същото ОДЗ сме си - тогава с Констанца, сега с Емма..

# 76
Здравейте. От днес Иво е отново на градина, след като Август месец го пуснах "отпуска"  Laughing Все още са сборни групи, не знам до кога.

# 77
Параскева, може да приемат и малкото с предимство /ако има такова предимство в тази ДГ/, иначе наистина е кофти да е далече от теб.  Peace
Виктория хвана някакво вирусче - 2 дни с висока температура и днес и утре ще си в вкъщи; мисля, че вече е добре, но ще видим.
При вас местят ли децата в различни стаи всяка година, че някакви такива идеи има директорката, което за мен е безкрайно тъпо.  Stop Освен, че за децата е кофти местенето, и за родителите не е приятно да влагат пари в ремонти, и после - хоп - в друга стая.  Crossing Arms
Поздрави!   bouquet

# 78
  • Ланкър, планините Овнерог
tini-mini, при нас го има това. Първа група (мисля, че и втора) са на 1ет., а после на горния. За ремонти пари не сме събирали, само за играчки и килими, които после си отиват с групата. Та не съм го мислила особено като проблем.

# 79
При нас си стоят в една и съща стая от 1ва до 4та група.

# 80
  • София
При нас си стоят в една и съща стая от 1ва до 4та група.

И при нас.  Peace

# 81
  • Добрич
И при нас не си сменят стаята. Според Жени тяхната стая е най-хубава. Laughing

# 82
Записвам се, че наближи учебната година Simple Smile

# 83
При нас сменят стаята сега ще е на втория етаж.Пожелавам ви една по успешна година . Hug

# 84
В нашата градина има ремонт и не знам дали ще свърши до 15.09, ама а дано да свърши.

# 85
Мерси за отговорите.   bouquet Сегашната стая на групата на Вики е много хубава - светла, слънчева - та затова не ми се иска да се местят, а и отсреща е яслата - живот и здраве след някоя година да са наблизо с братчето й.  Blush
Пари събирахме за нови тоалетни чинии, а знам ли в новата стая /ако ги местят/ какво ще е дереджето.  Naughty

# 86
Здравейте,

При нас се сменя стаята тази година. В първа група събирахме парички и сега пак на ремонтирано и новичко влизат децата. Всичко е в много приятно светло зелено, вкл. тези разтегателни диванчета, които също са новички. Играчките, спалните комплекти и всичко, което сме закупили през годините се мести в новите помещения. Родителската среща ще е на 16.09.
Днес подадох заявление и отписах Стефи от градината. Много ми е мъчно, но за съжаление се налага. Директорката е в отпуск и все още не е обявено мястото за свободно в системата.

На всички пожелавам успешна градинска година!
 Hug

# 87
Здравейте, момичета!

Утре ще ни излязат резултатите от изследванията и мисля от понеделник да пускам вече Вали на градина. Peace

И при нас децата са си в една и съща стая - от 1-ва до 4-та група.

# 88
  • Sofia
Сега видях списъка от 1-ва страница. Явно е старичък, но за мен е валиден  Mr. Green Все в същото ОДЗ сме си - тогава с Констанца, сега с Емма..
И аз така, имам чувството, че имам дежавю.  Laughing
Даже и Констанца помня от тогава, запомнила съм я защото е родена на моята дата така че се записвам и аз в тази тема да споделям размисли и страсти покрай детската градина, нищо, че за сега е затишие пред буря.
Миналата седмица започнах да правя изследванията като си мислех, че отнема поне 2 седмици, поне с такива спомени съм от голямата, да ама те взеха че станаха за 2 дни, а кръвта я направих първо, тя пък важала само 7 дни и пришпорих малко работата.
Та вече трети ден малката е на градина първа група, беше ми притеснено как ще минат първите дни тъй като голямата ми дъщеря до последния си ден в градината така и не свикна и голяма магарица мрънкаше и ревеше, че не иска да ходи, та си бях наплашена, но това малкото се справя учудващо добре за момента, нито е плакала, нито е питала за нас, въпреки, че филма "Лепнат за теб" може да я определи много добре с няколко думи.  Laughing
По принцип е набор 2008, родена е в началото на годината, трябваше да е втора яслена група и като навърши 3 да я прехвърли директорката в 1-ва група, но тя направо я е записала там, за сега само 8 деца ходят, но след 15-ти като се съберат всички ще видим как ще е.
Изненадващото за мен е че учителката ще им е само една, честно казано май намирам повече плюсове в тази форма на обучение, работното и време е сутрин от 8 до 1 и след това си тръгва и се връща в 3 и стои до 6,30, а от 1 до 3ч ги гледа помощник възпитателката, те така или иначе през това време спят.
Госпожата им е страшно симпатична и най-важното е че Ева много я харесва.
Предполагам, че след 15-ти ще има родителска, ще се събират пари за телевизор, за играчки, за консумативи, та както се казва навлизаме в матрицата.  Mr. Green

# 89
  • София
При нас децата също си стоят от І до ІV група в една стая.
Немирница защо ще отписваш детето от градината? Проблем ли има?
Valeria за първи път чувам да има само по една госпожа newsm78 Странно ми е някак. Дано пък да е по-добре знам ли. Успех с адаптацията Peace

Общи условия

Активация на акаунт