Вече не се и надявам
Има сериали от неговия тип, които са продължавали двойно, че дори и тройно. И всъщност, може и да ви се стори шокиращо, но ДиК е най-краткият все още излъчван американски сапунен дневен сериал. Неговите едва 24 години са нищо пред 55-те на "Докато свят светува" и 72-те на "Пътеводна светлина", който го спряха миналата година. Така че не бързайте да отписвате Дързост, като нищо ще си поживее още 24 години. Или още два пъти по 24. 

Не знаех, че "Пътеводна светлина" се е точил 72 години. Това си е един цял човешки живот. Колко ли поколения са се сменили там
Аз май съм ги гледала и двата с "Докато свят светува" като бях малка, но не помня много от тях. Мег Райън беше в единия.
Не знаех, че "Пътеводна светлина" се е точил 72 години. Това си е един цял човешки живот. Колко ли поколения са се сменили там
Аз май съм ги гледала и двата с "Докато свят светува" като бях малка, но не помня много от тях. Мег Райън беше в единия.
А беше велик сериал. Дано и ДиК да го догони след около 40-50 години.
Представям си я Брук в 72-рият сезон на ДиК- прегърбена, побеляла, с бастунче и ръсеща мъдрости на младите. А какви ги е вършила тя самата като млада... а и не само като млада.

Ерик се обажда на Дона и те сиуговарят среща в два часа. Кейти пита сестра си кое би отблъснало Ерик от нея. Дона казва, че му е казала, че е нещо като секс наркоманка. Очаквала е той да е отвратен, но той реагирал загрижено. 

Та сега на какво разбиране и невмешателство да се надяваме, като брук едно си знае, едно си бае. Хем да е с Ридж, хем и Ник да не е с Тейлър
А Джаки се държи като дърта сводница, каквото си умее най-добре жената

Няма нужда да убеждавате някой да не заеме грешна позиция, тя Брук идеално се справя сама

Каквото човек сам си направи, никой друг не може
А брук се придържа изключително добре към поговорката Препоръчани теми