Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 40 356
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
SuperGeorgi, няма ли да свърши тоя сериал най-после?  Mr. Green

Вече не се и надявам  Mr. Green

# 136
SuperGeorgi, няма ли да свърши тоя сериал най-после?  Mr. Green

Вече не се и надявам  Mr. Green

Вие пък... Какво ви свършване, ДиК може да живее още тооооолкова дълго. tooth Има сериали от неговия тип, които са продължавали двойно, че дори и тройно. И всъщност, може и да ви се стори шокиращо, но ДиК е най-краткият все още излъчван американски сапунен дневен сериал. Неговите едва 24 години са нищо пред 55-те на "Докато свят светува" и 72-те на "Пътеводна светлина", който го спряха миналата година. Така че не бързайте да отписвате Дързост, като нищо ще си поживее още 24 години. Или още два пъти по 24.  tooth

Държа да се извиня за забавянето на обещания преразказ на американските серии, но досега просто бях доста зает, а сега пък съм доста уморен и не ми е много до писане на преразкази. Така че ще го пусна утре. Надявам се да не е проблем. Wink

# 137
А, не е проблем. Никой не те насилва за нищо - когато искаш, тогава  Wink Не знаех, че "Пътеводна светлина" се е точил 72 години. Това си е един цял човешки живот. Колко ли поколения са се сменили там  Crazy Аз май съм ги гледала и двата с "Докато свят светува" като бях малка, но не помня много от тях. Мег Райън беше в единия.
Помня обаче "Робинята Изаура"  Mr. Green

# 138
А, не е проблем. Никой не те насилва за нищо - когато искаш, тогава  Wink Не знаех, че "Пътеводна светлина" се е точил 72 години. Това си е един цял човешки живот. Колко ли поколения са се сменили там  Crazy Аз май съм ги гледала и двата с "Докато свят светува" като бях малка, но не помня много от тях. Мег Райън беше в единия.
Помня обаче "Робинята Изаура"  Mr. Green

Робинята аз не я помня, защото тогава май още не съм бил роден или пък съм бил прекалено малък. Mr. Green А "Пътеводна светлина" наистина е продължил 72 години, което е абсолютен рекорд за всички времена. Започнал е като радио сапунка през 1937, после през 1952 се е пренесъл и на черно-белия екран, а после и на цветния... и така до 2009, когато заради тъпата криза и ниският рейтинг го спряха. #2gunfire А беше велик сериал. Дано и ДиК да го догони след около 40-50 години. tooth Представям си я Брук в 72-рият сезон на ДиК- прегърбена, побеляла, с бастунче и ръсеща мъдрости на младите. А какви ги е вършила тя самата като млада... а и не само като млада. tooth

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 00:58 от SuperGeorgi

# 139
А, да, мога да си го представя  Laughing Да размахва поучително пръст и да казва: Не прави така, че виж аз навремето като правих така до къде стигнах?  Laughing
Не знам дали ДиК ще изкара толкова време, сюжетната линия съвсем се изчерпа.

# 140
  • somewhere near the sea
Ако някой като мен е изпуснал петъчния епизод - ето:
Тейлър е долу, все още гледа бутилката с алкохол, когато Ник слиза. Казва ѝ , че майка му се е обадила, че има нужда от него в офиса. Тя му налива голяма чаша кафе. той забелязва, че тя изглежда много по-добре от вчера. Дори си мисли, че вчерашният пристъп на паника е бил катарзисът, който ѝ е подействал оздравяващо.                     
Дона доверява на Кейти, че наистина се е опитала да се раздели с Ерик.

Това е най-трудното нещо, което ѝ се е налагало да прави. Кейти ѝ напомня, е го прави за Сторм, а не за Стефани. Сторм влиза при тях и ги изненадва, защото те мислят, че той е със Стивън на път за Париж. Той им казва, че Стивън е говорил за майка им през цялото време и че иска отново да се сближат, затова той го е оставил да бъде насаме с нея. Освен това иска да благодари на Стефани за всичко, което направи за семейство Лоуган.
Брук отива у Тейлър и иска да говорят.
Кейти напомня на Дона, че тя е единствената, която може да опази брат им от затвора и тя трябва да го направи сега.    Ерик се обажда на Дона и те сиуговарят среща в два часа. Кейти пита сестра си кое би отблъснало Ерик от нея. Дона казва, че му е казала, че е нещо като секс наркоманка. Очаквала е той да е отвратен, но той реагирал загрижено.
Джаки не вярва на Ник, когато той ѝ казва, че Тейлър е по-добре. според нея пристъпите ѝ ще се повтарят, щом види Брук.
Брук казва на Тейлър, че мисли за детето ѝ.
След това тя подушва наоколо и пита Тейлър дали не е пила.
Дона посреща Джейк и го покрива с целувки
Ерик влиза и е отвратен от гледката.
Брук притиска Тейлър за връщане към пиенето. Тя трябва да се грижи за бебето, а не за чашата си. Тейлър се извинява, че е била стресирана, но Брук иска да се обади на Ник и да вземат мерки. Тейлър отива в кухнята, за да се отърве от бутилката. Когато се връща, разбира, че Джак го няма. Брук е взела бебето.
Брук се втурва в офиса на Ник с бебето на ръце. Тя информира смаяния Ник, че животът на сина му може да бъде в опасност, тъй като Тейлър пие отново. Тейлър се втурва след Брук като ѝ крещи, че не е имала право да ѝ  взема сина. Брук се защитава, което довежда Тейлър да бяс. 
Тейлър настоява Брук да стои настрани от Ник и детето им. След това тя обещава да се справи и с тази криза, стига само Брук да стои надалеч.
Дона обяснява на Ерик, че се е срещнала с Джейк заради сексуалната си зависимост. Ерик заслужава нещо по-добро от нея.
Ерик ѝ казва, че я обича безусловно и ще ѝ прости.

# 141
Връщайки се назад си мисля,че бруклата не е способна на никакво благородство. Ако беше толкова благородна щеше да прости изневярата на Ник с дъщеря й, ако въобще може да се нарече така, та то си беше живо изнасилване. Все пак бриджет беше негова съпруга  Peace Та сега на какво разбиране и невмешателство да се надяваме, като брук едно си знае, едно си бае. Хем да е с Ридж, хем и Ник да не е с Тейлър  ooooh! А Джаки се държи като дърта сводница, каквото си умее най-добре жената  Mr. Green Ето я бруклата пак не знае какво иска и само за нейните желания говори. Ридж трябва незабавно да й бие шута и да си гледа живота. Тейлър също много се бави с грижата най-сетне за себе си  Peace

# 142
  • somewhere near the sea

Ник признава на Тейлър, че връщането ѝ към пиенето го плаши до смърт. Тейлър говори силно-няма ли да види той, че проблемът тук е Брук. Би искала мъжът ѝ да защитава и да закриля нея, а не Брук. Тя идва в къщата, отвлича бебето, говори му срущу жена му. Нима той не вижда този проблем?

Бриджит влетява у Джаки и иска  да знае дали Джак е добре. Джаки ѝ казва, че вече Ник ѝ е доверил, че Брук е биологичната майка на Джак. Тя е убедена, че нищо в живота не е случайно. Съдбата нарежда  нещата, както трябва да бъдат. И съдбата е постановила, че Ник и Тейлър са благословени.
Брук се връща унила и Ридж забелязва това. Разказва му как се е приближила до Тейлър, за да ѝ  предложи маслинена клонка и е искала да поговорят, защото съдбите им така или иначе са преплетени. Брук е усетила, че Тейлър мирише на алкохол. Ридж не вярва, но тя му разказва как Тейлър е сипала алкохол в кафето. Естествено, Тейлър отрича, че е пила, дори я е обвинила в отвличане на Джак.
Тейлър отрича пред Ник- просто е изсипала  алкохола.Тя знае, че алкохолът не решава проблемите, но на нея ѝ трябва защита и подкрепа от него.

Дона в секси къса роба сяда в скута на Ерик и го дразни с ягоди със сметана и мед. Гушва се в него и смънква, че любовта ѝ е истинска.Той вече ѝ е простил това, че е била с друг мъж преди малко.
Джаки отново развива теории, този път пред Бриджит. Да, казва тя, Тейлър е прекрасна жена, тя е божи дар за Ник, но Брук е неговата страст и Бриджит знае това по-добре от всеки друг.                                                        
Ридж казва на Брук, че не е нейна работа да се грижи за това как ще си гледат детето Ник и Тейлър. Нека да гледа собствените си проблеми. Тя казва, че го обича и иска да бъдат семейство, но  не може да се преструва, че Джак не съществува.
Ник казва на Тейлър, че въпреки усилията му, той чувства как я губи и не знае как да спре това, което ще се случи. Тейлър се разплаква. Какво означава това? Че той си иска живота обратно ли? Или иска Брук?

Бриджит нервно се смее и казва на Джаки, че това, за което говори е нелепо. Не може да повярва, че е въвлечена в този разговор. Да, Ник и Брук са имали връзка в миналото. Но той вече е ангажиран с Тейлър и тяхното семейство.Джаки не е съгласна. Тя настоява, че Ник и Брук са дълбоко свързани и никой не може да унищожи тази връзка.
Тейлър настоява Ник да ѝ  отговори- наистина ли той иска да вземе Джак и да отиде при Брук.
Ерик вижда, че Дона лее сълзи. Тя казва, че не може да продължава да го наранява повече.Той й предлага да отидат на терапия. Дона промърморва, че няка като него друг на планетата. (добре, че Стефани не слуша отнякъде)
Джаки прошепва на Джак, че баща му е човек на честта, затова е с грешната жена. Тя му обещава, че ще събере татко му с истинската му майка.

Брук и Ридж спорят. Тя настоява, че е свързана с това бебе. Той е част от нея, тя го вижда в очите на бебето. Ридж се ядосва- това дете няма да бъде част от нашия живот.
Тейлър очаква отговор. Ник въздиша-какво са направили в тази лаборатория…обърнаха живота му с главата надолу. Отново повтаря, че Джак е техният син, а не дете на Брук. Детето я обича, тя му е дала живот, той познава миризмата ѝ дори. Ник казва, че ще продължи да работи бракът им да успее, стига тя да заобича момчето. Моли я да не мисли за Брук, а за тях тримата. Тейлър се хвърля на врата му и казва, че го обича сега и завинаги.

Брук и Ник са отново в „Инсомния”. Тя е взела лаптоп и работи по някакъв училищен проект. Тя пита как са Тейлър и Джак. После се извинява, че пита, но той я успокоява, че не трябва да се извинява, защото Джак е част от нея и има право да е загрижена. Има право да е заинтересована. Разказва ѝ, че се е разбрал с Тейлър-обича я, но ще бъдат заедно ако тя се научи да обича детето му.

Джаки идва да види бебето. Пита Тейлър какво става, защото я вижда да разчиства стари кутии, останали от Масимо. Тейлър се оплаква, че живеят тук, но не е подредено по техен вкус и собствен стил. Двамата с Ник живеят сред остатъци от….Джаки вметва:”…Брук?” Всъщност, продължава тя, Ник и Брук не са живели тук. Така че ако Тейлър чувства някакво присъствие на Брук, то е само в нейното въображение. Дори да дари всички вещи за блоготворителност, няма да изтрие Брук от съзнанието си.  Когато Джаки излиза, Тейлър намира сватбения албум на Ник и Брук.

На вратата се чука и  това е Рик. Той е дошъл да донесе подарък за Джак. Забелязва, че Тейлър не е добре и я пита какво ѝ има. Паник атаката на Тейлър започва отново.
Ник благодари на Брук, че е довела Джак тогава, когато е заподозряла Тейлър, че пие. Тя е изляла питието, но какво ще стане следващия път? Те не усещат, че вървят с разговора си по тънък лед.

Рик слага Тейлър да седне и предлага да извикат лекар веднага. Тя му казва, че е добре. Рик я уверява, че може да сподели с него ако има нещо. Тейлър поглежда към Джаки и Рик проследява погледа ѝ: „Нещо за Джак ли?” Тя започва с плач. Той не знае, нали.

Бриджит влиза в „Инсомния” и е намръщена, когато вижда Ник и Брук. Приближава до тях-какво, държат се за ръце ли? Майка ѝ уточнява, че те само си говорят. Бриджит ги пита дали същото щяха да си помислят Ридж или Тейлър ако бяха влезли вместо нея там? Ник се измъква гузно. Бриджит пита майка си какво не е наред с нея. Дали не се опитва сама да се вкара в беда. Не може да седи там, държейки се с Ник за ръце. Naughty
Тейлър разказва на Рик историята на Джак. докато разказва, отново получава халюцинации.
Рик седи с Бриджит и майка си и им казва, че иска да бъдат честни с него. Току-що е видял Тейлър. Бриджит вече я е страх от това, което ще чуе. Той пита има ли някакъв начин това, което се е случило в лабораторията да не е било грешка. Брук се възмущава. "Стига, мамо, познавам те" - казва той. Съобщава  им, че Тейлър е много зле и обвинява Брук за всичко. Брук отново настръхва- преди малко Ник ѝ е казал, че жена му се оправя. Брук не иска да чака Тейлър да се самоунищожи.

Ник намира Тейлър, снимките и разбира, че е имала пристъп. Тя крещи, че Брук е навсякъде, във всичко, тя е в ума ѝ, в детето ѝ. „Тя ме подлудява”.

# 143
Бреей,каква "спасителка" е баба брук!    Joy Joy Joy Joy
А кой ще спаси Джак от "мама брук"?    Thinking

Рик към Тейлър:
"...когато бях малък,не мисли ,че не виждах какво става...когато тя /брук/ преследваше Рич отново, и отново,и отново..."
Дори сина й е виждал и разбрал,че брук прилапва мъжовете,а не обратното! 

Да не го забравят брукфенките ,де...    Mr. Green Mr. Green   кой кого преследва!    Peace   

# 144
Бреей,каква "спасителка" е баба брук!    Joy Joy Joy Joy
А кой ще спаси Джак от "мама брук"?    Thinking

Рик към Тейлър:
"...когато бях малък,не мисли ,че не виждах какво става...когато тя /брук/ преследваше Рич отново, и отново,и отново..."
Дори сина й е виждал и разбрал,че брук прилапва мъжовете,а не обратното! 

Да не го забравят брукфенките ,де...    Mr. Green Mr. Green   кой кого преследва!    Peace   

Краси, трябва да се сложи на първа страница, че новодошлите да го четат, преди да вземат грешната позиция  Peace

Бриджет днес: "Ръцете ли си държим?"  Crazy

брук: "Какво толкова, само си говорим?"  Mr. Green

# 145
Дрийми,     bouquet

Е,те от такива "разговори" баба брук все се оказва в леглото на поредния съблазнен...    Mr. Green    както му говори на ушенце,и му се оплаква,или му рони сълзиците, и хоп-в леглоооотооо... 

# 146
  • Пловдив
Побъркват ме тия сценаристи.  Може ли толкова тъпи хора като Ник и Брук... Тейлър толкова страда, а те я одумват зад гърба й! Даже Рик и Бриджит виждат по-ясно нещата от ония патоци ...
Много съм търпелива и толерантна, но тази наглост и простотия са ми нетърпими.

# 147
  • Пловдив
...............

Краси, трябва да се сложи на първа страница, че новодошлите да го четат, преди да вземат грешната позиция  Peace

Това дали за мен беше, сега го видях Simple Smile Няма нужда да убеждавате някой да не заеме грешна позиция, тя Брук идеално се справя сама Simple Smile

# 148
Мда, Рик не е толкова загубен и помни какво е правила собствената му майка, когато той е бил малък  Laughing

Ето какво стана при нас днес:

Рич милва Тейлър по лицето. Бриджит и Ник се закачат любовно в леглото. Кейти е у брук да окаже подкрепа. Казва, че Рич не можел да е сам, но брук знае, че той не е сам. Стефани вика Тейлър в другата стая и й казва за хапчетата, видяла е Рич да вземе едно. Ник е много щастлив, че Оуен е уволнен и чака с нетърпение и майка му да разбере какъв е загубеняк. В същото време Оуен е купил пръстен на Джаки. В това време брук звъни на Рич да му каже лека нощ и колко го обича. Той щял да се върне скоро при нея и да са щастливи. Рич студено отвръща "лека нощ, Лоугън". Тейлър разговаря с Рич относно хапчетата, пита го колко е взел. Тя му била дала само едно вчера. Рич не е знаел, че тя ще има против, той бил добре. Ник казва на Бриджит много красиви думи, предлага й брак. Имал нужда от нея, щял да е добър с нея, докато смъртта ги раздели. Този път той знаел какво прави. Бриджит развълнувано приема и казва, че този път трябва да напишат "без подаръци" на поканите. Кейти и брук разговарят, брук казва на сестра си, че Рич е бил в Биг беър с Тейлър, че той бил щастлив, че тя трябвало да е благодарна на Тейлър. Оуен слага на пръста на Джаки пръстена след като я е убеждавал известно време, че просто иска да се грижи за нея. (май двамата много се обичат, Ник и Бриджит също изглеждат много влюбени). Унесена в спомени за сватбата на плажа, брук плаче. Тейлър и Рич си говорят мило, целуват се, Рич заспива, Тейлър си взима хапчетата и излиза към вратата. Поглежда спящия Рич замислено.
Край.

# 149
Дрийми,     bouquet

Е,те от такива "разговори" баба брук все се оказва в леглото на поредния съблазнен...    Mr. Green    както му говори на ушенце,и му се оплаква,или му рони сълзиците, и хоп-в леглоооотооо... 

и резултатът е ясен... Mr. Green бебе в кошарата, а брук в друго легло  tooth

Дорис, не е за теб  Hug Каквото човек сам си направи, никой друг не може  Peace А брук се придържа изключително  добре към  поговорката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт