Лично на мен не ми харесва изопачаването на събитията - например всичките грешки на брук да се извиняват и оправдават с нейните обърканост, постоянно търсене на любовта, моменти на слабост, правото й на щастие, другите й били виновни, другите й пречели и други ала-бала дежурни приказки. Прави гаф след гаф и един от друг по-гнусни и това е. Нямам против различното мнение, а против начина, по който се защитава в случая. 
... Подозирам, че мнението ми е лошо за тук пишещите не толкова защото говоря за Тейлър и Стефани, а защото не плюя Брук... А защо да го правя след като всички тук се справят толкова добре с това? 
Правиш същото и със сериала до степен да се чуди човек дали не гледаш друг сериал. Никой не обича такива работи.
за всичко, което причинява на Тейлър сега ...
За какво натрисане става въпрос?! И защо да не го обича като нейно си? Тейлър има големи психологични проблеми в момента и ако Ник беше мъж на място щеше да го види, и да и помогне да се справи. Тейлър като виден психолог би трябвало сама да се сети да потърси помощ. Знаем обаче Тейлър как си решава проблемите. Да се напием, за да забравим.
Винаги да бъде "най" и изигра лоша шега на Тейлър, защото рано или късно маските падат, идолите падат от пиадесталите си и прозаичната, и не толкова съвършена истина просто лъсва.

Сега пък Ник бил виновен, че брук тича след него като разпасана. После пак друг ще й е виновен като се скара с Рич заради бебето и изнуди Рич да приеме чуждото дете в собственото си семейство. И съвсем друг ще й е виновен, когато Тейлър започне връзка с Рик
Абе все някой друг й е виновен на брук за нейните собствени действия 
Препоръчани теми