Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 40 356
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Тъп и заслепен е, това изобщо не е нормална реакция. Много по-достоверно и интересно щеше да е, ако той й беше вдигнал грандиозен скандал и я беше зарязал  Grinning

# 166
Е, как ще збъркаш един мъж с друг  Shocked Нямат ли разлика в "достойнствата"" тия мъже  Shocked

# 167
Аз пък без малко да се заблудя, че мога да се върна в този змиярник, който от форум за ДиК, стана форум "Да плюем по Брук и привържениците и". Жалко, защото в началото много се забавлявах тук и не очаквах в последствие такъв негативизъм. Не ви ли е жал, че тези които пишеха преди, сега са останали наполовина... и не е защото се срамуват от поведението на Брук, има си хас заради една измислена героиня да се откажат да пишат  Crossing Arms
Susy, ти поне беше от умерените... кое е бисер според теб? Тейлър изпада в истерия, така мъжка любов не се пази. Разум трябва за един добър брак, не алкохол в кафето и паник атаки.
Или това за снимките? Още не съм се сетила да изпадна в истерия защо мъжът ми не е изхвърлил всички снимки отпреди мен, дали да не взема утре да го направя  newsm78
Не, сетих се, бисер е това, че една жена трябва да се бори за мъж, който тича по всичко живо в сериала що е жена... Стефани отдавна трябваше да тегли на Ерик една по-завъртяна и дълга и да го остави да се излага, а тя да си гледа старините. Но и тя е хукнала интриги да прави, да лъже правосъдието, да изнудва и да се опитва да спаси брак, който отдавна го няма. Че коя нормална жена ще се унижава така, не любов да е, ами не знам какво да е...

Подозирам, че мнението ми е лошо за тук пишещите не толкова защото говоря за Тейлър и Стефани, а защото не плюя Брук... А защо да го правя след като всички тук се справят толкова добре с това?  hahaha

# 168
Пухи, да не би да изпитваш носталгия по гнездото на осите?  Mr. Green

Поведението на Тейлър е по-нормално от това на брук, не мислиш ли?  newsm78 А Стефка отдавна трябваше да се отърве от тоя дърт козел Ерик  Peace

# 169
Ако моят мъж има снимки на бившата си, които да си гледка, го чака мнооого по-весела реакция от тази на Тейлърита  Mr. Green
Пухи, защо така с рогата напред? Чак пък змиярник  Crossing Arms
Пиши си каквото ти душа иска, ако щеш и за Тейлърита си пиши, твое право си е.
И защо реши, че мнението ти е лошо за пишещите тук, това нещо не можах да го схвана.
Дали е от жегите или от цвета на косата  Thinking

# 170
Пухи, можеш да имаш каквото си искаш мнение. Ние просто си изразяваме нашето. Това, че поведението на брук го определяме само с негативни думички, си е нашето мнение. Ти ако харесваш начина й на мислене и нещата, които прави, това си е твоето мнение  Grinning Лично на мен не ми харесва изопачаването на събитията - например всичките грешки на брук да се извиняват и оправдават с нейните обърканост, постоянно търсене на любовта, моменти на слабост, правото й на щастие, другите й били виновни, другите й пречели и други ала-бала дежурни приказки. Прави гаф след гаф и един от друг по-гнусни и това е. Нямам против различното мнение, а против начина, по който се защитава в случая.

# 171
Добро утро на всички!
  Nature Sunny
Пухи, можеш да имаш каквото си искаш мнение. Ние просто си изразяваме нашето. ... Нямам против различното мнение, а против начина, по който се защитава в случая.
Това е Пухи: Ела ни Сега по-близичко, но научи ли "змийски"? Тук само на този език! Съскаш Антибрук и т. н. И ако не го знаеш, то ние тук със зъбките ей така ... е знаеш си от по-рано. И за новите  Mr. Green нека да си знаят и те... hahaha

Специален въпрос към Щастлива: Би ли споделила мила Щастлива на нас Hещастните Брук почитатели - какъв  начин за защита би се възприел  - та по него да "таковаме" за Брук? И ако може по-ясничко. Ето сега аз искам да споделя как вярвам на Брук, че не иска Ник в момента, а се тревожи искрено за Джак? И как с Ник са освен бивши съпрузи, са и настоящи приятелчета, както каза Изида, и можеш да хванеш приятел за ръката, нали? Та кажи ми, моля те, по какъв приемлив начин да кажа това за да се приеме мнението ми сериозно и добре от теб и други?

Аз пък без малко да се заблудя, че мога да се върна в този змиярник, който от форум за ДиК, стана форум "Да плюем по Брук и привържениците и". Жалко, защото в началото много се забавлявах тук и не очаквах в последствие такъв негативизъм. Не ви ли е жал, че тези които пишеха преди, сега са останали наполовина... и не е защото се срамуват от поведението на Брук, има си хас заради една измислена героиня да се откажат да пишат  Crossing Arms... Подозирам, че мнението ми е лошо за тук пишещите не толкова защото говоря за Тейлър и Стефани, а защото не плюя Брук... А защо да го правя след като всички тук се справят толкова добре с това?  hahaha
От времето, когато си се отказала да си в змияника - има промяна. Има противотрова за змийската отрова. Има и престрашили се да влизат. СЕГА не ни е страх толкова.
За ВСИЧКИ: Открита е противотрова на "Да плюем по Брук и привържениците и" (браво Пухи, добра идейка за заглавие).  Може да се връщате. Рецептата на лични.

# 172
Sega, честно казано не разбрах как успя да представиш нормалния ми и умерен пост като нещо толкова крайно. Сигурно просто това е твоя начин на общуване. Е, да не се чудиш защо не срещаш особено разбиране сред другите в темата  Wink Правиш същото и със сериала до степен да се чуди човек дали не гледаш друг сериал. Никой не обича такива работи.

Всъщност ти прекрасно демонстрираш за пореден път това, за което пиша - заядливо, провокативно, тенденциозно, манипулиращо, извъртащо. Ето този начин  Rolling Eyes

# 173
Цитат
Ето сега аз искам да споделя как вярвам на Брук, че не иска Ник в момента, а се тревожи искрено за Джак? И как с Ник са освен бивши съпрузи, са и настоящи приятелчета, както каза Изида, и можеш да хванеш приятел за ръката, нали? Та кажи ми, моля те, по какъв приемлив начин да кажа това за да се приеме мнението ми сериозно и добре от теб и други?

Ами възможно най-погрешната защита е
Цитат
..... всичките грешки на брук да се извиняват и оправдават с нейните обърканост, постоянно търсене на любовта, моменти на слабост, правото й на щастие, другите й били виновни, другите й пречели

Другите,освен баба брук,нямат ли право на щастие?

И след като жена ти не може да понася бившата ти,едва ли най-правилното нещо е да се срещаш с въпросната бивша постоянно и да си държите ръцете като "приятелчета"!   Mr. Green

И Тейлър, и Рич се дразнят от постоянните срещи на Ник и брук.
Ама те правят ли нещо по въпроса?НЕ,защо да си дават зор...като явно все още искат да са заедно.Ако брук обичаше Рич,нямаше да търчи при Ник всеки ден,уж заради Джак.
Ако Ник обичаше Тейлър,нямаше изобщо да допуска брук в обкръжението им.Поне докато Тейлър не се успокои...Така би постъпил всеки ОБИЧАЩ жена си мъж.

Но,понеже брук и Ник обичат най-вече себе си и собственото си удобство /те затова и толкова си подхождат/, въобще не им пука за чувствата на другите!

# 174
  • Пловдив
Няма да мога да изчета всичко, но искам да кажа на Пухи, от позицията на жена страдала от мъж макар и с много по-малко от Тейлър - няма такова нещо като разум, когато те ПРЕДАВАТ. Ако реагираш разумно в този момент, значи си безразличен към човека, който го прави. Ник не е до Тейлър, прави всичко друго, но не и да я подкрепя! Трябва да е пън тази жена за да остане спокойна в случая.  Снимките са само повод, не причина, масло в огъня и сол в раната. Когато чувствителността на човек е изострена до крайност, и малките неща стават големи. Искам да  #2gunfire за всичко, което причинява на Тейлър сега ...

# 175
  • В средата на времето
Другите,освен баба брук,нямат ли право на щастие?

Имат, разбира се. Никой не им пречи да го търсят и борят за него. А не да реват зад кулисите и да се оплакват и обвиняват за собственото си нещастие трети персони. Тейлър, за да не е щастлива с Ник, не Брук и е виновна, а онова русо, музикално недоразумение с призвание моряк и с напъни за дизайнер. За да не и се получава щастието на горката Тейлър с Ник, единствено отношението на Ник или липсата му на такова към Тейлър е причината.

Абе,ако и на теб ти натресат бебето на любовницата да го гледаш ,и очакват от теб да го обичаш като свое собствено,

Абе аз нещо ли бъркам или Тейлър износи и роди това дете?! Crazy За какво натрисане става въпрос?! И защо да не го обича като нейно си? Тейлър има големи психологични проблеми в момента и ако Ник беше мъж на място щеше да го види, и да и помогне да се справи. Тейлър като виден психолог би трябвало сама да се сети да потърси помощ. Знаем обаче Тейлър как си решава проблемите. Да се напием, за да забравим.

Да, ама Ридж на Тейлър не й прости изневярата с Джеймс и веднага хукна при Брук, за да го утеши.

Това, което Ридж не можа да прости на Тейлр беше не толкова изневярата и с Джеймс, а премълчаването толкова години и правенето и на света вода ненапита, съпроводено с високомерие спрямо Брук. Като се знаеш, че си ги правил същите или подобни простотии, поне не вири нос. Crazy Винаги да бъде "най" и изигра лоша шега на Тейлър, защото рано или късно маските падат, идолите падат от пиадесталите си и прозаичната, и не толкова съвършена истина просто лъсва.

# 176
Сега да уточня,че брук фенклуба беше по-многоброен от ТТ, тоест плюенето по Тейлър беше много повече, но не сме се вайкали, а си отстоявахме позициите. А това дезертьорство е присъщо само на брук и симпатизантите й май  newsm78 Изборът си е техен  Peace

# 177
Сега, абе жена, спри се вече да коментираш пишещите  ooooh!
Колко пъти апелираш уж да пишем за сериала и самата ти все играеш многострадалната неразбрана Сега сред лошите Тейлърки  Whistling
Не ти ли писна да се правиш на страдалка? Съсредоточи се върху сериала и си пиши каквото си искаш, пък да го чете, който ще  Naughty
Омръзна ми все да чета призиви да спрем с личните нападки (писани от теб), пък ти самата не се спираш.
Айде Пухи не е влизала отдавна и нещо гледам я е мъчило, написала е какво. Тонът й ми се струва доста груб, но си е нейният начин да се изкаже и не смятам да се заяждам, защото искам по дяволите да пиша за сериала. Ако обичаш направи същото  Naughty

# 178
  • В средата на времето
Омръзна ми все да чета призиви да спрем с личните нападки (писани от теб), пък ти самата не се спираш.

Ти това под твой пост как ще го приемеш?

Без малко да пропусна тоя ''бисер'' Whistling Whistling Whistling ooooh! ooooh! ooooh!

Като коментар за филма или леко иронично-припадалчески коментар за мнението ти? Ама често. Нали всеки има право да изразява мнението си. Не мисля, че някое мнение трябва да се окачествява като бисер в кавички, само защото е диаметрално противоположно.
Разбрах много добре Пухи, какво я подразни. Не знам, защо трябва да се правим на неразбрали. Rolling Eyes

Нищо лично към susy, разбира се.

# 179
Мда, краси, използва се оправданието "другите са й виновни". Колко предвидимо  Sunglasses Сега пък Ник бил виновен, че брук тича след него като разпасана. После пак друг ще й е виновен като се скара с Рич заради бебето и изнуди Рич да приеме чуждото дете в собственото си семейство. И съвсем друг ще й е виновен, когато Тейлър започне връзка с Рик  Crazy Абе все някой друг й е виновен на брук за нейните собствени действия  Joy
Това е малко като да оправдаеш крадеца като прехвърлиш вината изцяло върху обрания.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт