СЕГА остава всички да го разберат

?
Той и без това е искал да признае, така че изглежда е дошло времето да го стори.
Така Стефани ще загуби властта си над тях-всъщност, това ще е най-доброто нещо.
Изисква да се махне от тази къща, Брук го моли да се успокои.
Кейти казва, че се надява да бъде разбрана. Стефани дълго време е била ръководена от чувството за гняв. Затова трябва да се смили. Колко неща е можела да избегне ако не е бил унищожителния ѝ гняв срещу семейство Лоуган. Стефани отговаря, че разбира отношенията между родител и дете, но …”Това ли е извинението да ме простреля?” 

Но не- тя използва бебето, за да притегли отново Ник към себе си. Той пелтечи, че това не е вярно. Тейлър не може да повярва, че дори я защитава. Затова мястото на бебето е с майка му, т.е. с Тейлър. Ник пита да не би да иска да откъсне бебето от него. Не, тя ще направи постъпки за съвместно попечителство. Или може би той и Брук са говорили да отглеждат детето си заедно?
"Е, това ще усложни малко нещата"-казва Тейлър. "Ами аз съм цар на усложненията, това е моят живот"-вмята Рик.После ѝ прави комплимент, че се е съвзела бързо от стреса. След това я целува. Тейлър му казва, че е по-добре да си отиде. 
Въпреки, че тази вечер, сигурна е Брук, Ерик е видял една огромна промяна у Стефани. Възможно е тя да го спечели отново. Добре, добре, нервно се съгласява Дона, ще му даде време.
, Тейлър си иска бебето, но май няма да й го дадат 

Препоръчани теми