. Скоро, обаче, пак ще дойда натам, тая надежди Денерис и мен да включи в една фотосесия
.Моника е кротушка като сме на разходка, планирам да се местим на палатка в някой парк, та да спестяваме от пътни.
. Скоро, обаче, пак ще дойда натам, тая надежди Денерис и мен да включи в една фотосесия
.
Луд умора няма!И моя Гого е много гальовен-цапка с ръчички по носа ми като му казвам"Обичам те!"

Първо, реших че нещо я боли, но като се загледах по-обстойно точно кога и за какво се дере най-сърцераздирателно се оказва, че май изгражда характер и то какъв
Целодневно сме носат ме мамо, влачат ме
просто трябва да не се приема нищо млечно, включая сиренце, масълце, телешко и т.н, да се пие хидролизирано мляко и ако няма повече никакви симптоми, в рамките на един месец обривите би следвало да се изчистят. Освен обриви при тази алергия има и слузести изхождания до кръв понякога, но при Алекс друго освен обривите не е имало. Не знам Пепинче, много е сложно с алергиите, от една страна са много модерни и едва ли не всяко второ дете е с такава, но от друга аз поне с очите си видях за какво става въпрос и не е от най-приятните неща. Ако имаш въпроси, пиши ми на лични, че да не оспамваме темата. И още много неща не могат да ядат алергичните - банани, ядки, грах, горски плодове, само обелени праскови и кайсии и т.н. и т.н. списъкът май е безкраен

. После визуализирах как всичко туй от хотелите атакува плажната ивица, където незнайно защо пък се събира и такса я за чадър, я за шезлонг, я за това че въобще имаш нахалството да си там и съвсем се сащисах.

Първо, реших че нещо я боли, но като се загледах по-обстойно точно кога и за какво се дере най-сърцераздирателно се оказва, че май изгражда характер и то какъв
Целодневно сме носат ме мамо, влачат ме
Гелеми келешчета, ей 

ще ти пусна на лични къде къндисахме накрая
но корема ме дразни страшно. Може само нощни къпания да правя
Царево, Ахтопол, Синеморец много ги харесвам...
Марлийн, тенкс за кафенцето - стана ми приятно, точно като едно време 

Ама му липсва гердан на гларуса, отбелязвам 

не са излишни, защото казват, че и под чадър се изгаря. Определено не ми се гледа изгоряло детенце ( тук всеки може да използва въображение и си представи какво чудо ще е )
А за топкане на "женските истории" в морето съм в дълбока чуденка. Май клоня към въздържание.
ама пък е много готин 
Само да ти кажа, че в опит да избягаме от лудницата по нашите плажове с мъжа ми се засилваме към Обзор през неделите. Още в началото на Обзор има хотелчета, под които се отваря голяма плажна ивица. Туристите си кибичат на шезлонзи под чадъри близко до хотелите си, а пясъка е свободен. Предполагам, че и тази година ще има спокойни местенца 
Ще си я ползвам със здраве и само с добра цел

.

Та за това тази година ще прескочим за съжаление. За това пък другата седмица сме на планина, тишина и идилия - без телевизор и подобни екстри. Така че, за една седмица ще отсъствам от виртуалното пространство.

. Всичко опира до наблюдението

Препоръчани теми