Ще почакам още малко и ще пробвам .Аз хич не я обичам още от дете , но дано пък на малкия му хареса 
И Денерис , тук май нямаш не-фенове. То хубавото си е хубаво. Адмирации и от мен и за фотото и за дечицата
Ще почакам още малко и ще пробвам .Аз хич не я обичам още от дете , но дано пък на малкия му хареса 
И аз тача лятната ти колекция от снимки !
(с името май предимно по тона знае, че го викам, защото ние как ли не му казваме на горкото - грахчо, охлювче....наша грешка)

.
.
.
Опитах да почна да се храня по-малко, но имам чувството, че се отразява на количеството кърма, та затова засега ще си се търпя с корем. Нямам цикъл, та вземам да се чудя дали не е време за едно профилактично посещение при гинеколог
само ги сменям аз моите - бяха на една като родих - че от кърмене се слабее, после другата - към третия месец се почвало сега добре, че си ти с тоя лаф за седмия месец - лягам и аз на тая кълка!
Също се опитваме и да се изправяме, но най - обичаме да скачаме по на мама баджаците и тя си има синини от пръстчетата.

Ще пиша на производителите на бебешки колички да направят модел с бягаща пътечка 
Лекар не ми го е казвал.

)