Аз от днес започнах да правя коремни и мисля да започна редовни тренировки,че съм ужас!
Не мога да се гледам вече!Това,вместо отговор за корема. 
Бисквити не съм давала все още.Караме си на плодове,зеленчуци и каши.
Колибри,аз всяка вечер давам каша в 20ч.,ноооо нямам твоя късмет за спането.
Буди си се и това е.Дано при вас да се задържат нещата така и да си поспиш.
И честито християнче!Много сладко кръстоядно. 
Днес мисля да дам месо.Взела съм ан Хипп пилешко,ще пиша после дали го е харесала.

Дълги пътувания не сме правили и не знам как ще е,но ако ми се усмихне щастието за море,ще разберем.

Пепинче,не ме зарадва с тия постове за Комарката.Дано се разбере от какво са й тия обриви и гадости и се оправи душицата!

Цикъл ми дойде на 3-ти този месец за първи път-не ми беше обилен,нито болезнен.

stuffinka ,аз давам сутрин плод или плодово пюре,на обяд-зеленчуково/скоро и месно,а за вечеря-каша.

Вчера до като се хранехме ние,хранех Лизи и държах Ади в мене,тя ми докопа хляба и гризна малко,та викам-я да й дам няколко трохички.Много й харесаха.
Мисля да й давам и аз коричка хляб,да дъвче,но нали аз си го правя и коричките са много меки и ме е страх. А вчера да ви се оплача,така ме захапа до като се опитваше да цока,чеееееее
Сълзи ми потекоха!Ама нали трябва да си мълча,да не помисли,че си играем нещо и аз търпя,а тя дъъърпа!!!
Няколко секунди ми се сториха 1 час.Добре,че няма от горе зъби още. Ох,много се разписах!Спирам и отивам да си направя кафе,че още не съм пила.
ДО скоро,приятелки!

,че беше около 15-16 дена.Мислех,че всичко ще се нормализира по-нататък,но нейсе.Идва ми на 25дена и си ми тече около 10-12дена.Ходих на лекар,че и на два даже,казаха че всичко е нормално.Нормално,нормално ма аз изкуквам вече.Имам чувството,че тамън ми свърши и ай де пак наново. 
Изумявам се понякога на усещането връзката майка-бебе. Такова нещо никой друг не може да изпита или да си го представи, тези чувства и флуиди, както го казваш ти, са уникални