Денерис, Гамена е сладур и половина, а снимките ти са уникални с риск да се повторя или потретя.
mezzatr плувците ти са много сладки

Честито на всички нови християнчета, да са живи и здрави

Алба дано всичко е минало вече

Милейди добре дошла.
за теб и дечицата! Страшно задобряваш, а и Гогата видимо много ти помага, какви ли не пози муцки прави
, още неприключила тя, пък прихвана чревен вирус връщаше всичко що погълне на фонтан, на няколко пъти помъчи да вдигне Т, но я туширахме. Направо се измъчи детето. Вече се надявам да е зад гърба ни. Кой знае с тези болести още колко е смъкнал. Видимо е че му спаднаха бузките и бутчетата, направо се изфренчи. Вследствие на болестите и повечето внимание иска да заспива само сгушен, буди се на всеки 20-30 мин и си търси компанията независимо от часа, направо съм като маносана тези дни
дано всичко това просто отмине че така-не е работа!!! 

Лошото е, че децата са малки и не могат да ти кажат какво точно ги боли.

/

?
оправихте ми настроението
отсега ме боли главата като си представя какво развозване ще е по занимания цяла година.
има резон. 

.Пълзи вече навсякъде,изправя се и гледам,че се държи и си ходи.Но малко ме притеснява факта,че върви на пръсти.Знам,че е в следствие на мързела й от паяка,но се чудя дали да не я заведа на ортопед
.Гледам Ласка се е изказала по въпроса,но Дария си криви много едното краче.Като стъпва на него си го изнася някак си навътре,абе не мога да го обясня,но ми се вижда странно.Казва няколко много странни "думички"-БАААА-това е брат й,МАМА-само когато е гладна или Коката я ступа,Тата-но там мисля,че не влага някакъв смисъл,защото онзи ден видя един циганин на улицата с червена тениска и като се развика ТАТАААААА,викам й "Не мамо всички цигани са ни татковци,само един!"Мъжо е от онази скъпата боя
и Комарчето се е объркало детето.Има 6 зъба,два от долу и четири горе,но от вчера май,май ми се виждат още два отгоре и то кучешките.