Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 391
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Честит Първи Рожден ден на Белослава...
Да е жива и здрава и много щастлива...

# 121
  • Кърджали
И Белослава вече е голяма! Да е жива и здрава, и много щастие да носи на тати и на мама.
Отивам да си лягам, че ми е уморено вече.
Аз хубаво ви се похвалих за стъпчиците на Кати. Ама не съм се "похвалила" и за нещо друго - научила се е съвсем целенасочено да се тръшка и реве.Все си мислех, че още не е способна на това, ама да видите какво сърдене падна днес за щяло и нещяло. Не спря да се сърди, че не и давам да бута количката докато чакахме племеника на Краси да ни спаси от дъжда /оставаше и да и угодя при условие че вали и сме на доста натоварено място/, че не и давам да ходи в един треволяк, дето е пълен с мравки, абе намираше се за какво да се сърди. Да, ама ако тя е инат, не знае майка и какъв инат може да е като се наложи.
Лека нощ от мен! И да спят дребосъците

# 122
Ние си прекарахме супер  newsm44 newsm44 Алексчо беше послушен и се кефеше на балоните.Също и на сапунените балончето дето правеха децата.Ще взема и аз да му купя такова чудо.Е накрая явно му се доспа и изпуснахме баш финала ама карай.Важното е,че беше по различно от всеки ден в парка  Laughing

За подаръците ние мислим да му вземем кола понеже така налита на тези коли в парка.Ще вземе да пребие някое дете и да му вземе колата някой ден  Joy
Такова колело дето Аси има ще купи баба му.Иначе дядо му подари ей такова чудо обаче още е малък за него и освен да слуша музика и да го бута друго не правим с него.

И на наз столчето за хранене ни е ценна вещ  Laughing винаги на него яде и така успяваме и ние да се нахраним  Peace

Цветче все забравям да ти пиша.Чакам подаръка.До колкото разбрах направо вкъщи ще пристигне или пък ще трябва от някъде да го взема  newsm78 Нищо аз си го чакам  Joy  Hug

Хайде лека вечер,че ме чака да простирам пране  Laughing

# 123
  • София
Честит рожден ден на Белослава!

Расти здрава, щастлива и много обичана!
Желая ти безгрижно детство и весели игри!

# 124
честита 1 годинка на Белослава,да е жива и здрава и мнооооого обичана

# 125
Честит Рожден Ден, Белослава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Да растеш здравичка, весела и умна и да станеш добър Човек!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 126
  • На плажа
Честит рожден ден Белославке
Весело и щастливо детство
Мариелка,ако се разтърсиш и в София ще намериш такава свещ.Аз съм си купувала от Обзор  Peace
А триколката,която Аси е показала не е от най удобните за майката,но пък детето много се кефи.Вчера качих Нико на една такава...еми няма такъв кеф Peace
Но пък и варианта с картината супер много ми допада.Винаги съм искала да имам такъв портрет.
Столчето за кола не знам дали запарва,понеже още не сме го ползвали на дълъг път,но за хранене,ни е страхотно,на чико и е от една такава гумирана материя.Много полезна вещ в къщи,Ники само там го храня Peace
Добре дошла на Поли на българска земя   bouquet
Ставам,че Нико се разсърди,ще се оправяме за плаж Wink

# 127
Честит първи рожден ден на Белослава! Да е здрава и щастлива, умна и игрива!

# 128
  • Варна
Честит рожден ден на сладката Белослава! Да расте здрава и игрива, палава и безгрижна!

Магаре, мерси за поздравите, но вчера Дарчо на Ивуша имаше месечинка, не ние. Grinning Нищо, Дария му предаде поздравите. bowuu Чувам аз тука някакви цени от по 300 евро в Слънчев бряг, вярно ли е, че нещо ми се струва много малко.

# 129
Честит рожден ден на порасналата Белослава.Да расте здрава и да има детство пълно със щастливи мигове.

# 130
Добро утро...Ние днес пак се поуспахме и сега няма да излизаме, 4е то голяма жега стана...
Яна вд , браво ,4е сте си изкарали готино.А концерта как беше, беше ли готино, или..... Честит ви мотор , и ние имаме такъв подобен с акумолатор, ама малкия още неможе само.На няколко пъти като натисна педала щеше да тупне на земята....ма те са си за по-големи деца.
Дани , наистина не са много удобни за управление тия триколки, ама на децата им е кеф...Ради най -редовно ми върти дръжките и завива сам, и на мен ми е трудно да го возя, затова предимно излизаме с него с баща му, и той се мъ4и с колелото  Mr. Green
Александра , 4естити ви първи кра4ки и първи прояви на инат....И Ради понякога така се тръшка и се хвърля назат и запо4ва да е сърди, като нестане неговото.И аз мислех,4е са малки и не разбират много...ама не е така.Такива са хитрецци ве4е, просто нямам думи...

П.П. Ама никой не дава идеи за заглавия  Crossing Arms Вси4ки бяхте навити да сменям всеки ден заглавието, а никой не помага с идеи  Naughty

# 131
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕЛОСЛАВА! ДА Е ЖИВА, ЗДРАВА, МНОГО ПАЛАВА И ДА РАСТЕ МНОГО УМНО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 11:25 от Lidiya_81

# 132
Мъничка пораснала Бел, бъди жива, здрава, много щастлива, обичана, винаги усмихната, с купища сбъднати мечти! Честит рожден ден!!!  Hug

# 133
Намерих такава свещ ,като на Буби4ка.Има я явно в куку магазините, слагам линк ,който иска да види

Натисни тук

# 134
Честита първа годинка на Белослава! Много усмивки и щастливо детство!
тортата на Ния - сладоледена Wink

и самата Ния Simple Smile

Купих на Ния страхотна свещичка за тортата и снощи не можах да я открия къде съм я прибрала... ooooh!
 статистка: аз получих 9 цветя в саксии (къде ще ги слагам - не знам!)
 Ния получи 6 розови рокли  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт