ОСвен обикновените други не съм виждала, то странно ама аз от доста време и съвсем обикновена свещ не мога да намеря.А тортата май реших да я правя аз...Е, не съм сигурна още, ако я правя аз няма да е кой знае колко ефектна, ама ще се изфукам пред всички.Че все си мислят, че не мога да готвя ... И тук е ужасна жега. Излезнахме за малко, че трябваше да взема някои неща. Кати прояви своя инатлък /от къде па се пръкна толкова инатлива, направо ми вдигна кръвното/.Сега спи, ще излезнем довечера чак, ако няма риск пак някъде да ни хваненякой облак.
Стол за колата и ние трябва да купуваме, май ще е септември обаче, че сега август за него няма да останат пари. Кати е още дребничка и преспокойно се побира в кошницата, нали е до 13 кг, а дребната няма и 10.
Стол за хранене си мислих, че ще можем да минем и без него, ама вече сериозно се замислям за него. Засега я храня в кошницата за кола, че и без това е в къщи, но ако успея да излъжа някой да подари стол за хранене, няма да е грешка.
Добре дошла на Поли на българска почва. Да си изкарате приятно

Искам да те питам тези фигурки за украсата от къде се купуват? Пластмасови ли са или захарни?
Вси4ки бяхте навити да сменям всеки ден заглавието, а никой не помага с идеи 

Сега поне ще си имате огрооомен набор от розови роклички за преобличане
Направо в чудо ще се видим двамата с тези лъвски характерчета- и той май ще е инатлив и твърдоглав като мен и не знам 

нали съм вече далече. Затова пък, макар и не на време ще се почерпим тук с вас виртуално с ето това
Миналата седмица събори кастрон и саксията и ги счупи,а днес пак саксия,чаша,че и шишето за вода го удари навън в цимента и си отиде 
))