Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 530
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Видях се с Поли Simple Smile) нанананана Simple Smile) Страхотна е и на живо Simple Smile

А прати ли ти много поздрави от мен  Mr. Green

# 151
Честит рожден ден на Ния малко на патерици и на Бела-да са живи и здрави,много щастливи и усмихнати госпожици   bouquet newsm38

Ей голяма жега, толкова ми е тъпо у дома Sad,че и Али тази нощ не се спря и ми е едно криво.Морските да се окъпят и заради нас, поне така виртуално да си повдигнем настроението Wink

Бубичка-я кажи ако знаеш точно от къде е купила майка ти свещичката от СЗ, да отидем да си купим Grinning, може и на лични да не занимаваме другите

От няколко дена с мъжо сме на разделно хранене той не е много сериозен ама аз гледам да го спазвам, като че ли има някакъв ефект, да видим,сигурно като не спортувам и ще е по трудно да се види ефекта бързо, правя само преси в къщи и това е, е и разходките разбира се Grinning

# 152
хаха Глупи - пожеланието ти е номер 1  hahaha  Joy
Ох мъжо идва  ooooh! Отивам да го навия да ме из4ака утре преди да тръгне на работа, за да мина през разпродажбата на некст. По4ва в 5:00 за мен през ношта още, ама карай ще стана  Crazy  Party После ще пиша ...

# 153
  • Бургас
Честит рожден ден на Белослава! Да расте мила,умна и засмяна,за да радва всеки ден тате и мама Simple Smile

И Марти от няколко дни е решил да проявява характер.Най-вече,че иска да гледа телевизия.И като се затръшкаааа...ужас  ooooh! Ама трябва да свикваме,че нали тепърва ще се пробват докъде могат да стигнат.Но ми прави впечатление,че с баба си и дядо си не е така - сякаш знае с кой колко му е позволено  Thinking

Ние тъкмо да тръгваме към дедин/бабин дом и се изля кошмарен дъжд за минути - после половин час попивахме вода под прозорците.Сега чакаме малчо да стане,че междувременно заспа.Но пък ми се отвори време за кафенце   food010

# 154
  • Варна
Лиде, това да не са тези разпродажби, на които се събират тълпи от хора и като отворят магазина и почва едно блъскане ooooh!, май имаше и смазани една година, но това май беше за Щатите, при вас така ли е? Ако да, много да се пазиш и да си накупиш най-сладките неща. Ох, много ме е яд че не съм при вас, Дария щеше да намаже бая работи, че и аз де. Blush

Амбишъс пак се загуби някъде. newsm78

Аси, на мен ми идват само едни идиотски заглавия на ума, но обещавам да се напъна и да измисля нещо, че не е честно само ти да вършиш всичко.

Ния е много сладка и тортата също, хубаво ще е всички, на които им мине р.д.  да слагат снимки да им се радваме, особено тия, които нямат ФБ.

# 155
Ганушка - за нещо такова става въпрос и аз затова исакм да съм без Макси. На входа раздават 4ерни 4ували  Mr. Green  hahaha  Joy От 4:30 са по колите на паркинга, но аз и без друго не отивам за себе си, за детето вси4ко, но аз искам доста неща да му купя и за обзавеждане за стаята, инъ4е не бих дала такива луди пари за килим4ета и 4удеса. Ще се похваля утре, ако не се оспя  Shocked
Да изклюкаря, 4е е 16-ти днес и сигурно Амбишъс се пе4е на някой мексикански плаж ве4е  Party  Mr. Green Нали каза, 4е тръгват на 15-ти  Whistling Дано си изкарат страхотно  Praynig
Яна_вд - моето 4ове4е налита на една саксия от 2 дена, ама все ми е в полезрението и неможе да си хапне пръст  hahaha Имам къде да я изместя тая палма и сега и аз това ще правя. ооооооо ка4ва стълбитеееее  #Crazy Е няма спокойствие ве4е  ooooh!  Tired
Калина - и на мен много ми хареса торти4ката, ако е останало нещо (в което се съмнявам) да си хапнеш едно пар4енце и за мен  Mr. Green
Аз се поразрових и намерих бг тук, които правят торти по поръ4ка. Говорих с тях и са съгласни да ми направят каквото поискам, само да им го пратя на снимка и кремове и вси4ко каквото си посикам  Party Та сега докато сме бебешондели още ще събирам идеи от вашите тортета  Mr. Green

# 156
Честит Първи Рожден Ден на прекрасната Белослава!!! Да расте здрава и щастлива в приказен свят!

# 157
Честит рождин ден на Белослава! Много здраве, щастие и успехи в живота й желая!

Видях се с Глупи Simple Smile) нанананана Simple Smile) Страхотна е и на живо Simple Smile  Laughing Laughing Laughing

Видях се с Поли Simple Smile) нанананана Simple Smile) Страхотна е и на живо Simple Smile

А прати ли ти много поздрави от мен  Mr. Green

Ау  Embarassed, кво да излъжа са  newsm78  Laughing Laughing Laughing

# 158
  • София
Яна вд ама че бели! ooooh! На Сиска днес и е тройно критичен ден, първо падна навън,докато ходехме за ръчичка,нарани си нежното колянце и текна кръв, после едно момченце ни шибна с пръчка и и стана червена резка на ръчичката,за капак в къщи татко и я фрасна с вратата на шкафа по главата и тя, милата, го погледна тъжно и се хвана с ръчичка за главичката Sad Горкото ми детенце!
Изводът е с наколенки навън, далеч от по-големи деца с пръчки и баща и да си гледа в краката!

# 159
Ех Джули, много неприятно Sad Цункай я Силвенцето от нас да не го боли милото Sad

Ние пък тази нощ бяхме супер, минахме само с 3 сукания като едното аз го дадох защото щях да се пръсна, а другото пък към 5 и нещо си седна нашия в креватчето и почна да си дърдори та дадох да спи Simple Smile

Душичката ми златна днес се пляцика и в легенче и голям кеф беше, така се разплака като тръгнах да го вадя, ама беше гъбичасал и се скри слънцето. Супер му е навън, но иска да лази по цимента а ще си надере колената. Та сега се правим оградка да не можеда излиза Simple Smile)

Лидее, Макси станал калпазанин като Саванка и качва стълби Simple Smile) Снимай го да го видим  Hug Идвам с теб на разпродажбата, чакай ме в 5 без 5 на входа Simple Smile))

Спокойна нощ от нас, ние спинкаме навън в количката ама пусти комари много хапят, някой да даде лек Sad

# 160

А прати ли ти много поздрави от мен  Mr. Green

Ау  Embarassed, кво да излъжа са  newsm78  Laughing Laughing Laughing

hahaha hahaha hahaha

Джули , ох милата Силви...не и е бил ден днес....Целувки за нея специално
Глупи, има едни кърпи4ки на 4ико против комари, ама незнам дали са много ефикасни....Има и някакви гел4ета и крем4ета пак на 4ико,ма не съм ги пробвала

# 161
Момичета имам един въпрос. Купихме кучето на ФП, но песничките са много кратки. Имам чувството, че само започват и на някои дори не се довършва изречението. Така ли е и при вашите кучета или има някаква защита, която не съм махнала?

Да ти е жива и здрава малката принцеска - да ви радва много!

За кучето - ами не трябва да е така - песничките са кратки, но все пак са си завършени - не прекъсват по средата на изречението! Или докосвате много бързо крака, ръце едно след друго и песничките се прекъсват сами или има някакъв друг проблем. Отзад има и един пластмасов предпазител, който трябва да се изтегли, но ти сигурно си го видяла вече!

Джули - да цункаш адашката от мен! Лягайте и утре вече всичко да е спокойно!

# 162
Питах за свещичката .. няколко пъти...
Свеки не е особено разговорлива и само вика "от магазин я купих"... Току що пак питах и каза "от магазин в центъра"...
Сега обясни, че е от универсалния .. на първия етаж "магазин за балони и всякакви празници..." Дано не съм ви излъгала.  Hug

Все забравям да кажа за жълтъка. Давам през няколко дни по 1 цял. Няма ми отговора в анкетата. Simple Smile

Сосми, това няма да го държи Преслава на главата си за секунда, камо ли за цяла баня  Laughing

Трябва да ви кажа, че от година насам току що за първи път се лакирах... Ебаси трудното  Laughing АЗ дето не седях ден без лак и декорации преди.. завършил маникюрист... се потих над 20 пръста ... Joy

# 163

Буби4ка -  hahaha  Joy милата, съ4увствам ти и аз бях така, ама практика му е майката и се влиза в ритъм  Peace

Глупи - Айде мини малко по-рано да пийнем кафенце, 4е докато излезем ще има памперс, мляко... ooooh! Аз съм то4но до шопинга, а другите да си висят по колите докато отворят   ooooh!
А за стълбите - ще е след ден-два, 4е тъкмо ги е открил и го секнах на второто стъпало, ама до 2 дена сигурно няма да има спира4ки  ooooh!

# 164
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БЕЛОСЛАВА!
Да расте здрава и все така послушна!

Общи условия

Активация на акаунт