) нанананана
) Страхотна е и на живо
А прати ли ти много поздрави от мен
) нанананана
) Страхотна е и на живо

,че и Али тази нощ не се спря и ми е едно криво.Морските да се окъпят и заради нас, поне така виртуално да си повдигнем настроението 
, може и на лични да не занимаваме другите

Ама трябва да свикваме,че нали тепърва ще се пробват докъде могат да стигнат.Но ми прави впечатление,че с баба си и дядо си не е така - сякаш знае с кой колко му е позволено 
, май имаше и смазани една година, но това май беше за Щатите, при вас така ли е? Ако да, много да се пазиш и да си накупиш най-сладките неща. Ох, много ме е яд че не съм при вас, Дария щеше да намаже бая работи, че и аз де. 

От 4:30 са по колите на паркинга, но аз и без друго не отивам за себе си, за детето вси4ко, но аз искам доста неща да му купя и за обзавеждане за стаята, инъ4е не бих дала такива луди пари за килим4ета и 4удеса. Ще се похваля утре, ако не се оспя
Дано си изкарат страхотно 
Имам къде да я изместя тая палма и сега и аз това ще правя. ооооооо ка4ва стълбитеееее
Е няма спокойствие ве4е
Та сега докато сме бебешондели още ще събирам идеи от вашите тортета
) нанананана
) Страхотна е и на живо
) нанананана
) Страхотна е и на живо
На Сиска днес и е тройно критичен ден, първо падна навън,докато ходехме за ръчичка,нарани си нежното колянце и текна кръв, после едно момченце ни шибна с пръчка и и стана червена резка на ръчичката,за капак в къщи татко и я фрасна с вратата на шкафа по главата и тя, милата, го погледна тъжно и се хвана с ръчичка за главичката
Горкото ми детенце!
Цункай я Силвенцето от нас да не го боли милото
)
) Снимай го да го видим
Идвам с теб на разпродажбата, чакай ме в 5 без 5 на входа
))
) нанананана
) Страхотна е и на живо

милата, съ4увствам ти и аз бях така, ама практика му е майката и се влиза в ритъм 
Аз съм то4но до шопинга, а другите да си висят по колите докато отворят

Препоръчани теми