Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 402
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Кърджали
Да вметна, че се влюбих в свещта от тортата на Преслава.Но няма шанс да намеря така тук за рождения ден на Кати Tired ОСвен обикновените други не съм виждала, то странно ама аз от доста време и съвсем обикновена свещ не мога да намеря.А тортата май реших да я правя аз...Е, не съм сигурна още, ако я правя аз няма да е кой знае колко ефектна, ама ще се изфукам пред всички.Че все си мислят, че не мога да готвя ...
И тук е ужасна жега. Излезнахме за малко, че трябваше да взема някои неща. Кати прояви своя инатлък /от къде па се пръкна толкова инатлива, направо ми вдигна кръвното/.Сега спи, ще излезнем довечера чак, ако няма риск пак някъде да ни хваненякой облак.
Стол за колата и ние трябва да купуваме, май ще е септември обаче, че сега август за него няма да останат пари. Кати е още дребничка и преспокойно се побира в кошницата, нали е до 13 кг, а дребната няма и 10.
Стол за хранене си мислих, че ще можем да минем и без него, ама вече сериозно се замислям за него. Засега я храня в кошницата за кола, че и без това е в къщи, но ако успея да излъжа някой да подари стол за хранене, няма да е грешка.
Добре дошла на Поли на българска почва. Да си изкарате приятно

# 136
Честит рожден на Белослава! Нека да расте здраво, щастливо и усмихнато дете! Шайн, весел и незабравим празник!   bouquet

Калина, много са хубави тортата, рожденичката и майката!  Hug Искам да те питам тези фигурки за украсата от къде се купуват? Пластмасови ли са или захарни?

Бубичка, много е хубава почерпката.

Аси, така както си започнала мисля, че е добре - да се сменят имената в заглавието според зависи кой празнува.

Коци е доста по-добре, явно кризата мина.

Пепе, купих Енгистол, но все още не съм давала, защото не знам дали може да се разтваря във вода, в листовката не пише. Ще чакам да се включиш, за да ми кажеш как си го давала ти.

# 137
  • На плажа
П.П. Ама никой не дава идеи за заглавия  Crossing Arms Вси4ки бяхте навити да сменям всеки ден заглавието, а никой не помага с идеи  Naughty
Аз предлагам,ако не се сещаш за ново заглавие,да смениш само името на детенцето,например"Августинчета чуйте сега,днес Ради става на една"  Peace
п.п с Дю сме писали заедно  Mr. Green

# 138
  • София
Честита първа годинка на Белослава! Да е много, много здрава, щастлива , любознателна и игрива!   Hug  bouquet Hug

Да кажа за столчето за хранене- за мен това се оказа незаменим помощник. И го оценявам всеки път когато сме на гости и го храня в обикновен стол, на диван или нещо подобно. Първо е на удобна височина (аз си го нагласявам така, че да пасва на масата ни за хранене, отделно и на моята височина така,че да не се сгъвам докато го храня). Освен това е здраво вързан с коланите и допълнително ограничен с таблата и не може да мърда, съответно храненето става бързо, без гоненица, без голяма цапаница. Изключително полезно! А да не говорим за допълнителната функция, която съм му определила- гледане на филмче- слагам го пред големия компютър, пускам Бейби Айнщайн и успявам да изчистя или да свърша друга някаква работа, което иначе е абсурдно. Та с две думи това за мен е незаменима вещ вкъщи.  А, някой казваше, че още малко може да се ползва- нашето е до 3 години и мисля,че ще си го ползва спокойно дотогава, т.е. и като инвестиция е ок.

Със столчето за кола не сме имали проблеми с потене, но пък и аз винаги пускам климатикът леко и никога не става шега в колата. С коша беше кошмар в това отношение.

Дани, с тези плажове само ме тормозиш, ей! Naughty Така ми се ще да се гмурна във водата и да не мръдна от там 2 седмици... еееееехххх! Весело плажуване на вас!

Калина, тортата ви изглежда супер вкусна! А Ния е прекрасна  Heart Eyes Сега поне ще си имате огрооомен набор от розови роклички за преобличане  hahaha  Hug

Бубичка, вашата торта също изглежда супер- дано на Преслава животът й да е свободен и  волен като на конете от тортата- страхотни асоциации ми навява тази картинка  Hug

Александра, моят бандит също проявява капризи къде да ходи- там, където го разхождам в горещините си е харесал едни храсталаци и все към тях го влече. Аз го обръщам в другата посока, той пак към тях. В крайна сметка разбира се аз надделявам, а той започва да трепери от яд,че не става неговото и чак се зачервява от нерви   ooooh! Направо в чудо ще се видим двамата с тези лъвски  характерчета- и той май ще е инатлив и твърдоглав като мен и не знам  Naughty

# 139
П.П. Ама никой не дава идеи за заглавия  Crossing Arms Вси4ки бяхте навити да сменям всеки ден заглавието, а никой не помага с идеи  Naughty
Аз предлагам,ако не се сещаш за ново заглавие,да смениш само името на детенцето,например"Августинчета чуйте сега,днес Ради става на една"  Peace
п.п с Дю сме писали заедно  Mr. Green

Е то в краен слу4ей така ще става...ама нали все ми се ще за всеки , или поне за по4ти всеки да е разли4но заглавие.....

Ивушке ,мерси мила....ще ползвам и от твоите заглавия   bouquet

# 140
  • София
Аси страхотна е темичката! И заглавията сменяш - нямам думи.  Hug
Аз бих спретнала едно колажче, ама ще ходим към Приморско другата седмица, та няма да успея за сега. Ама може като са навършили 1 годинка всички към септември да ги изтипосам Wink

Май доста рождени дни тия дни има, а какви разкошни тортички видях... ух чак ми се дояде. За да не пропусна някого - за всички бебчета и мами:

Ох май щръкнахме в леглото...после пак.

# 141

Благодаря ви много, мили момичета Hug! Трогнахте ме до сълзи с милите пожелания Hug!
Почерпете се за здравето на нашата принцеса.
Следващите дни обещавам да кача и снимки, но нека да мине суматохата в неделя Laughing.

Калина, с тези темпове скоро ще трябва да направите гардеробна за Ния Laughing.Страхотна е малката сладурка, а също и мама.Явно е било много готино парти.
Дю, много се радвам за Коце Hug
Ивушке, честита ви последна месечинка със закъснение Hug
Александра , честити първи крачки Hug! А за ината , колкото и да ни е трудно, по-добре е детето да си показва характер Laughing.

Момичета имам един въпрос. Купихме кучето на ФП, но песничките са много кратки. Имам чувството, че само започват и на някои дори не се довършва изречението. Така ли е и при вашите кучета или има някаква защита, която не съм махнала?

# 142
Аз бих спретнала едно колажче, ама ще ходим към Приморско другата седмица, та няма да успея за сега. Ама може като са навършили 1 годинка всички към септември да ги изтипосам Wink
Да, 4удесна идея....може всеки да даде снимка от р.ден с тортата и ще стане суперско....

Приятно изкарване на морето, и ако слу4айно отско4ите до Несебър, нали знаеш...да се обадиш  Hug

# 143
  • София
Честит първи рожден ден на Белослава! Да е слънчицето на мама и тати!

# 144
  • София
Шайн, кучето има една лентичка дето се маха при батериите. Ние сигурно 3 месеца го ползвахме в промо-песнички докато не се загледах... Blush

Аси на скайп ще ти пиша да се разберем и може и на гости за малко да ви дойдем ако ни искате Wink

# 145
  • Ах, морето
Честит рожден ден на Белослава! Пожелавам и най-веселото и безгрижно детство!

# 146
Пак голямо писане е настанало.
Честит рожден ден на НИЯ на патерици.
Честит рожден ден на време на Белослава

Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party
 newsm67 nbirthday  Gift newsm38
И на двете прелестни госпожички много весели игри и послушание.
Вчера моят татко и той имаше ден ден, но за втора поредна година не можах да присъствам на него. Cry нали съм вече далече. Затова пък, макар и не на време ще се почерпим тук с вас виртуално с ето това

Ники вчера беше с Т. 37.7 смъкна я до 37.2 след това под 37 и тази сутрин отново 37.5 с еднократно разстройство. Гризе всичко - включително чаршафите в спалнята. Май идва ред на следващите зъби.

# 147
Уж да поспя обаче в тази жега хич не става.

Аси концерта не беше кой знай какво.Както всяка година само,че тази без пари  Laughing Отново закъсняха с излизането на сцената с 40мин. ама ние на биричка и пуканки докато ги чакаме.Пяха по 4-5 песни и това.Но си ни беше хубаво.По различно от ежедневието все пак.  Peace

И да се оплача от Алекс  #Crazy Миналата седмица събори кастрон и саксията и ги счупи,а днес пак саксия,чаша,че и шишето за вода го удари навън в цимента и си отиде  #Crazy  Добре,че нищо му няма ама не може така да прави бели.Днес качих всички саксии мнооого нависоко.Да видим къде ще намери земя да яде  Mr. Green  Сега остава да не забравям някоя чаша или кастрон на масата  Grinning

# 148
Преди време някой питаше за предпазването в банята и кой как мие главичката сега се рових в сайта на Чиполино и открих това
http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=515

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 15:24 от sosmy

# 149
Аууу каква вскусна торта има Ния, случайно дали не е останало едно парче и за мен Simple Smile))

Честит първи рожден ден и на Белослава Simple Smile) Да расте, здрава, красива и много щастлива Simple Smile) Да радва мама и тати и като има ако на дупето да седи мирна Simple Smile))

Весел празник от нас Simple Smile)

Видях се с Поли Simple Smile) нанананана Simple Smile) Страхотна е и на живо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт