Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 381
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Кърджали
Аз па на никой тук нямам скайпа. А, изолирате ме, аааааааааааа Whistling Няма да си играя с вас пък! Crossing Arms
Какъв дъжд ни хвана навън.Добре, че племеника на Краси дойде да ни прибере от парка, че изведнъж навън стана като река. А Краси па ме напраши, че станало нещо на бензиностанцията до нас, та повтаряше да не се прибираме.Прибрахме се, и нищо няма де, не знам какво е ставало....
Обаче.... Кати направи своите първи две - три стъпчици във парка. Така се зарадвах.Е, не я броя още за проходила, ама явно ще е скоро.Нямам търпение да проходи, да ме пита човек защо  Mr. Green Иначе като я държа за едната ръчичка направо иска да тича, маймунката ми тя. Та така, похвалих се, все едно съм спечелила шестица от тотото Laughing
И четвъртото зъбче и е избило гледам.Изобщо расте малкото дете 

# 106
Ха! Пратих мъжо на концерт на Масив Атак и сега ще си сготвя и ще си налея една бира, че откакто ви почерпих много ми се допи...
Аси, досега се взирах и май не си се прецакала...твоя плат е по-мъхест и по -готин...нашия е като дебел чорапогащник...Ама когато взимахме столчето, гледахме да е с поставка за регулиране на по-полегато положение и от средния клас това беше най-доброто...нали се сещаш че нямам 300 излишни лева...А твоето е от по-големите килограми и май е с готин плат..Да пишеш като дойде...А що се отнася до столчето за хранене, ние не можем да ядем без него, че голямо изпъване , обръщане пада...
Чао засега

# 107
Ха наздраве! И на мен ми се допи биричка и ще си отворя една, че както е и жегааа... пък на картофките ще се облизвам само, че нямам бланширани, а ме мързи да беля.
Аз само да честитя първата годинка на Ния, пожелавам й да бъде все така напориста и любопитна, както до сега, да е здрава и щастлива и мъъъничко палава!
А за столчетата - и мъхестия спарва, нашето е с такъв, вадя си детето вир-водичка от него... Ама то по принцип си се поти много.
Тъъй, приятна от мен, отивам да си пия биричката, нещо не ми се пише, не ми се чете, много се уморих днес, цял ден водя човечето да ходи, сигурно й се събират 3 часа ходене за целия ден... Как не се уморява, не знам, ама аз съм гроги.

# 108
Честит рожден ден на Нийчето и на Пресалва!

На Бубичка и Калина също, да сте живи и здрави момичета, зло да ви забрави!

Ние сме си в София, пътувахме много добре, Соня беше много послушна, за мое голямо учудване! Нападнаха ни роднини, приятели и паспортни служби (че трябваше да оправим документите на децата) и не ми е останало време да чета. Но ще наваксам тия дни  Simple Smile, само да ми остане малко свободно време  Simple Smile! А, в суматохата на тръгване забравихме подаръка на Марти у нас, та ще търся друг. Емо е много щастлив от факта, че подаръчето ще остане за него, все ме подработваше да купя и на него същия  Laughing.

# 109
  • Бургас
Добра вечер  Hug

Аси, занимавам се с недвижими имоти и работата ми не е точно само в Сл. бряг а там където има промоции и са най-ниски цените  Mr. Green Съответно този сезеон най-евтини са апартаментите в Сл. бряг, та затова почти всеки ден съм в Сл. бряг и околността  ooooh! А иначе на плаж в Сл. бряг не съм ходила от преди да се оженя -  десетина години  има-няма Rolling Eyes Но така ще е то....два-три месеца е по-интензивна работата ми , после ще има спокойствие.
А иначе често съм си мислила за теб когато имам например един час промеждутък и съм около Несебър. Все ми се иска да ти се обадя да се видим ама нещо все ме спира , някак не ми е удобно за един час да те занимавам  Blush

Италиана, и Деси от днес сутринта пие НАН 3, прие го доста добре днес, даже не и стигна  Mr. Green Но не съм забелязала да има мирис на ванилия...даже сега се зачетох в съдържанието , не прочетох нищо подобно  newsm78

Относно спането - Деси спи до 9 - 9.30, съответно после към 1-2 заспива за час и половина, наааай-много два. После и идва малко трудно да устиска до 21-21.30, затова подремва около 7 за 30 минути и накрая я слагам в 22 - 22.30 да спи. Ааа и сутрин в 6 се буди, пие мляко и пак откъртва. Е....не си мислете обаче , че има идеален сън всяка вечер де.....ето снощи на три пъти ме събужда, защото беше мн горещо може би......с леко поклащане на кошарата заспиваше пак, ама важното е че ме буди  Crossing Arms

Рени-вм
- и ние сме от вашата партия. Деси има дрешки за 2-4 месеца  Rolling Eyes даже и нови такива съм купувала и то скоро, ами пасват и иделано, какво да направя. На мен никак не ми харесва да подгъвам крачоли или ръкави, а повечето дрешки за 9-12 са и точно такива хлопащи.

Ганушке, честита месечинка на ДАрито и ся как можа така да на поставиш в такава чуденка за подаръка  .....а който не може да заспи от любопитство, хм?!  Laughing

Поли, добре сте си дошли, дано по-бързо си оправяш паспортнитр истории, да не мотат много  Peace

Госпойце Кобрети, мче то от бирата ще ти стане още по-жега ми се струва, аз като изпия една и ме избива на потене  Mr. Green

И накрая пак да се изкажа де Simple Smile - момичета, които сменяте различни АМ  търсейки  "вашето АМ", защо не пробвате да смените шишето  Peace при нас това проработи, с шише на Томи типи. Досега всяка сутрин я гушках в кърмеща поза, за да си пие някак по навик, но днес сутринта и го дадох в кошарката. Изпи си  го като пич, захвърли шишето и продължи да спи  Joy

При нас пък столчето за хранене много запарва, косата и става мокра докато се наяде. Чиполино комфорт е.

# 110
Мамчета, благодаря ви за отговорите! Ще пробвам и аз АМ, ама нали през лятото не се отбивало и аз вече не знам...
Захирка, браво на теб! Много воля се изисква с това тобиване! И аз като Дани през нощта така ми се спи и ми е по-лесно да бутна една цица, а не да разнасям 11200 кг из къщи! Ама ще трябва май, че само мамите, на които бебетата се будят абсолютно всяка нощ по няколко пъти знаят за какво иде реч! Аз пробвах и да го оставя да плаче, ама и това не помогна.. а и ми е жал! Тъкмо се чудех да му бутна шишето в леглото сам да го държи или да го гушкам, ама май като Захирка ще пробвам в поза кърмене...
Магаре, сега те прочетох, това шише на Томи типи много широко ми се струва, и се чудех дали е удобно за хващане от бебоците и му взех на нук 300 мл., дали не се прецаках  newsm78
Ааааа, Поли, не така! Марти ще си чака неговия подарък, а дори и октомври да дойде!  Hug
Аз утре ще пратя на Бия подаръка, надявам се да го хареса Дани...Марти има подобен и много му се кефи!
Айде лека и наздраве на запиващите!
ПС. Мдааа, това с приспиването и на мен ми е много омразно, като са малки децата не мож ги приспи, като порастнат не мож ги събуди!

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 23:10 от italiana

# 111
Ей, успокоихте ме с тея столчета за кола...аз мислех, че само нашето спарва и не че съм се зередвала заради вашите  Wink, ами просто ми олекна, че не съм толкова тъпа да си взема боклук...
Магаренце, на моето мляко - Фризо 2 - пише че е до 12 месеца...Твоето не беше ли така...Дали и аз да не го сменям вече  newsm78

Вече давам на Дари мляко само вечер, към 8 - попара, към 12 - обяд, към 16 - следобедно и към 20 - мляко...Не се буди, освен ако не е кошмар и така...С новия режим , който е от 3 дни, спи от 12-14 часа и това е...заспива в 20 часа...и става към 6-7...Ба, дали не ми се спи..Утре ми предстои пътуване и ще метна една бархетна пелена на пусти стол...да видим дали ще има ефект
Лека нощ на всички  Hug

# 112
Ей, успокоихте ме с тея столчета за кола...аз мислех, че само нашето спарва и не че съм се зередвала заради вашите  Wink, ами просто ми олекна, че не съм толкова тъпа да си взема боклук...
hahaha hahaha hahaha Не си се прекарала...то явно вси4ки са такива.Ще видим и нашето като дойде, как ще е... По принцип и аз исках като вашето, с няколко положения , но те са или до 18 или до 25 кг и после ще трябва друго да купуваме,затова се спрях на това Чиполино Фели4е, щото уж е до 12 год.възраст и т.н. ...бля бля бля
Айде наздраве ти
Поли_зое , добре дошла...Как пътувахте.Сон4ето как понесе пътя?
МАгаре, звъни, не ме жали...Аз,ако имам възможност ще изляза и ще се видим....ако не , здраве да е.Все някой път ще съм свободна и ще се видим...половин, един, пет 4аса..колкото толкова.

# 113
  • Бургас
Ивушке, изрових една стара кутия, добре, че съм "стара къща" , не , не пише така на моето или аз съм  "кьорсун табела" /ако така се пише де/  Mr. Green Mr. Green отпред пише - над 6 месеца. В хранителната таблица пише как да се приготвя за "6-ти месец" и "от 7-ми месец нататък" , а на НАН 3, отпред му пише от 10-ти месец.
П.П Ей ся се върнах пак да прочета и виждам, че говорим за различни млека, та е възможно на твоето да пише така  Peace Моето е НАН!

Италиана, така е , шишето е тумбесто, но има вдлъбнати за хващане, ако ме разбра какво искам да кажа  Mr. Green , нашето е 260 мл. и пасва идеално на ръчичките на Деси. Аз забелязах, че въпреки, че я държа в мен , тя си го хваща сама и го навдига, затова реших да я пробвам и в кошарата, и то взе, че стана номера. Имам и една възглавничка отстрани, където евентуално да си го подпира шишето Деси, защото все пак е в полусънено състояние. Има и един недостатък шишето на томи-типи според мен - мнооооого бледи са му надписите за разграфяване на милилитрите. СУтрин така се кьоряяяяя, и все си мисля, че трябва да го бележа с перманентен маркер от ония за дисковете  Mr. Green и все забравям. Ей ся добре, че се разговорихме, ще стана и ще го маркирам  Peace

# 114
Добрах се до компютър! Благодаря на всички за пожеланията! Празника беше чудесен! Сега чакаме следващия в събота.  Heart Eyes

Ето я почерпката!

Пиенето го изпиха докато го снимам.. но пийнахме едно винце, което е затворено като се е родил мъжа ми в далечната 1983та... и беше страхотно на вкус и мнооого романтично!  Heart Eyes

Честит рожден ден на Ния! Жива и здрава да е! Много весело и безгрижно детство й желая!
Ккалина, малко те подминах, но ме извини! Честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет!  Hug

# 115
Честит рожден ден на малката голяма Ниа, да расте здрава и щастлива Simple Smile)

# 116
  • София
Честит рожден ден на Ния ! Да е здрава, усмихната и щастлива nbirthday

Ивушке, честита ви последна месечинка Simple Smile Малко остана до заветната дата  Mr. Green

За столчетата за кола- нашето е Чико и също много спарва.  Алекс сега в жегите става вир вода в него. А столчето за хранене при нас е много ценна вещ- когато сме си в къщи се храним само в него и е адски удобно. Е, и Алекс го хващат лудите и понякога не иска да седи, но ние сме го сложили до компютъра и винаги си пускаме разни клипчета и песнички.

За спането- до миналата седмица Алекс се будеше сутрин м/у 6 и 7, хапваше и после веднага заспиваше пак до към 8-8.30. Но нещо тази седмица взе да си се буди всеки ден към 6.30 и не заспива повече  Shocked. Което мен хич не ме радва Simple Smile Изправя се в леглото, започва да вика и да си дърдори нещо  Joy. За деня преспива още два пъти- към 11 и после към 15-16.00. Хубавото е поне, че следобед спи вече по час-два, а преди по 20на мин.

Бубичка, много красива торта, а и трапезата си я бива  Hug. Ще споделиш ли от къде сте взели свещта? Много ми хареса как е направена  Hug

Момичета я и аз да ви питам нещо- Какво мислите да подарите на малчовците за първия рожден ден?
НИе мислехме да вземем на Алекс уокър, но сега моята приятелка ме разубеждава, като ми казва, че били много нестабилни и може да се пребие с него  newsm78. А нищо друго не ми идва на ум. Мислех също от тези триколките, ама той е малък май за тях.............

# 117
Мариелка, свещта баба й я взе от Стара Загора.. Запали се като ония дето фучат, после се отвори, въртя се, много беше яка Simple Smile

За рождения ден баща й купи уолкър... Аз не мислех да купуваме нещо специално, защото всичко има.. а той го взе и аз въобще не вдянах какво е докато не го отворихме  Laughing Не може да го кара.. на паркета пък се пързулка и щеше да се пльосне по лице... но тя още не може да ходи стабилно по мебелите.

# 118
МАриелка, ние имаме от тези колела триколки, ако за тях говориш., от около месец.И аз мислех ,4е е малък, щото ги дават за година и половина,ама на Ради много му харесва.Малко е трудно докато свикнеш да ги оправляваш...ама се свиква.

# 119
  • София
Мариелка, свещта баба й я взе от Стара Загора.. Запали се като ония дето фучат, после се отвори, въртя се, много беше яка Simple Smile

За рождения ден баща й купи уолкър... Аз не мислех да купуваме нещо специално, защото всичко има.. а той го взе и аз въобще не вдянах какво е докато не го отворихме  Laughing Не може да го кара.. на паркета пък се пързулка и щеше да се пльосне по лице... но тя още не може да ходи стабилно по мебелите.

Еее, много далече Стара Загора Simple Smile Но определено е много оригинално измислена  Peace. А за уокъра- точно това, което си казала имаше впредвид и приятелката ми Simple Smile. Още повече, че като се научат какво се прави с него ще се засилват повече и съответно шанса да се изпльоскат е доста по- голям.

Аси, да точно за тези говоря  Peace Хмммм.....щом става и засега може и да се замисля  newsm78

Днес влезнах в едно фото студио и там видях, че предлагат изработване на картина по снимка. Беше сложено едно пано и на него имаше едно мнооооого сладко голо бебче.......и веднага ми мина и това като идея. Може да се спрем и на този вариант. Така хем спомен за него, хем за нас  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт