Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 365
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Честит първи рожден ден на Ния.Здраве и щастлово детство и желаем. newsm44 newsm51 smile3525

Дано по бързо мине гадната варицела на Коцето  Praynig Praynig Hug Hug Hug

Александра да не би да има вирус компа  newsm78 Защото ние бяхме хванали гадния вирус Червей който ни изяде песни и снимки,че и записвачката беше прецакал.И понеже имаше гаранция ни дадоха нова  newsm44 ама без да разберат,че сме имали вирус.

Ние довера ще излезем да гледаме концерта на Планета дерби.Дано на малчо му хареса. Hug

# 91
Аси, то никой не знае какво им е в главите на малките, на една моя приятелка дъщеря и на възглавницата казваше гъзамница. Joy hahaha
Joy Joy Joy Joy
Скоро ще по4нем и ния да си пишем бисерите тука....още малко.
Италиана, ние бяхме на Нан ХА 1 и Нан Сензитив , и нямахме проблеми/осен ,4е акото ни беше ве4но зелено/ , но на 6 месеца като го смених с НАН 2 ,неискаше да го пие и минахме на Хип 2 розовия,който си го пиеше с кеф/ама много мазни стават шишетата от него/ ...но в един момент отказа и него да го пие и сега сме на Хумана 3. Ве4ер му давам 180 или 210 /вода, което е съответно около 200 или 230 мл готов разтвор/ ,в зависимост от това кога е ял преди това.
Захирка браво на Анди,4е се е отбила.Сега и на теб ще ти е по-лесни4ко....А много хубаво, 4е има и кой да ти погага сега.
Я дай снимка да те видим...
Яна Вд ,то днес при вас ли е концерат...Супер.Аз още съм в 4уденка дали ще отида на 29 е в Несебър, ама определено няма да мога да заведа и Ради.То ще е голяма лудница, шумотевица и т.н.... После да кажеш как се е отразил на Алекс, пък може и Ради да го огреее.И без друго доста харесва 4алгицата  Mr. Green ...ма то с такава  луда майка, няма как да не я харесва  Joy Joy Joy

# 92
  • На плажа
Хелоу....
Сега се прибирам.Излязохме само за 40 мин .и умрях от жега...ама трябваше да ида до магазина да купя кус кус, 4е от 5 дни е свършил и все забравям.Никакво излизане в тия жеги......-спасението е на плажа,възползвай се  Peace

А старата тема е заключена от модератор по молба на Аси за да започнем с РД на Белослава и новата ,празнична тема  Peace
Всъщност ,да запо4нем с рождения ден на Преслава...ама карай  Mr. Green-Не знам защо винаги ги бъркам,  newsm78Преслава,Белослава,Бубчето и Шайн...просто съм  ooooh!

Трейси лек път,весела почивка,да направиш много снимки  Hug

Ганушке добре се развива детето,найстина скоро ще е от говорещите май Hug

Захира почвам и аз ,ентусиазирана от твоя успех Wink Надявам се поне нощните хранения да отпаднат и да остане само сутрешното.Май не ми се иска да го отбивам преди септември месец  newsm78
Кажи сега вечер преди млякото,даваш ли нещо по засищащо?Аз го храня Ники към 19.00 часа и към 21.00часа го кърмя.Снощи се събуди кам 12 да яде,не мина само с вода и му дадох,но към 4 ,като се събуди му дадох пак водичка и този път заспа .В 6 ч. се събуди,цокна и пак заспа.
Яна-вд весело изкарване на концерта  Peace

# 93
Значи Дани във вашия случай си го храниш към 7 с каквото го храниш и после за заспиване вместо да го кърмиш му правиш АМ, все едно е ново хранене. Аз се опитвам да й пробутвам храната от кухнята, но тя  хапва по много малко, сега не е на вълна манджи и пюрета в жегите. И с каша успявам да я излъжа по малко в 7, но явно си чака млякото за заспиване.
Първите нощи може да са малко по тежки, но след няколко дни ще видиш видимо подобрение. Казвам го като много измъчила се вече от нощните набези и знам какво ви е. Ако не иска вода, носи го, люляй го, пей му, само и само не го кърми, ще се наложи да побудуваш по-дълго, но след няколко дни ще е много по-добре. Все ще заспи, няма къде да ходи, пък и бебетата много бързо привикват към нови режими.

# 94
Ох да ви кажа, най-накрая се наканих да поръ4ам стол4е за кола и стол4е за хранене...След голямото 4удене какво стол4е за кола....и дали има смисъл да купувам стол4е за хранене изобщо, най-накрая поръ4ах и двете по интернет  Laughing Дано утре да пристигнат, както ми обещаха  Mr. Green

# 95
Аси, да ти дам един съвет...гледай материята на столчето за кола...това е най-голямата ми грешка...нашито е от един изкуствен плат и спарва още повече...нашето е такова..http://www.levbg.com/product_info.php?products_id=8956.. Naughty

Ния! Честит Рожден Ден! Да растеш здрава и щастлива!

Днес имаме месечинка номер 11...

# 96
Аси както го научиш, при нас е излишно в момента столчето, понеже малката панда винаги яде в движение и се гониме с храната, в стола въобще не седи, но като беше по-мъничка и не шаваше толкова беше страшно полезен, защото я оставяхме там и вечеряхме като бели хора без да я дундуркаме. Иначе има и едни седалчици малки, които се поставят на обикновен стол.

# 97

Ссииллввии, на Златни Пясъци ще идваш, а никакво желание не показа да се видим. Crossing Arms Ако ще идвате към Варна и ако имаш желание може да се видим.

А желание имам голямо!  Hug Аз почти никого от форума не познавам на живо и много ще се радвам да запознаем двете госпожички! Само трябва да навия мъжо да отскочим някой ден до Варна, че той още от сега се пазари само да спи и никъде да не пътуваме с колата! Но все ще го навия някак - още повече, че брат му и снаха му ще са там по това време! Mr. Green
Ще ти пиша на лични!

Ивуша - честита ви месечинка - направо нямаш сърце с тези картофки! Mr. Green(аз съм на нещо като диетка Blush)

# 98
Ивушке, мерси за съвета...ама май и аз се прекарах.Ве4е го поръ4ах. Също на Чиполино е стол4ето, ама Фели4е....
Честита ви 11 месе4инка...Още малко остана до финала, на първия рожден ден
Захирка , ние имаме едно стол4е на Чико , още от мойто детсвое , но е много удобно.Няма му я оба4е  табли4ката отпред и той много лесно става и тръгва да се катери по него.Спасението е като му дам кутията с кърпи4ки , да си играе с нея. Аз неискам да го гоня да яде, макар 4е се е слу4вало и при нас, защото това е много лош навик.Искам да си знае, 4е се яде на стола или в последствие на масата, и такива яденета из стаята или в кошарата да ги нямаме.Та затова сега поръ4ах високо стол4е за хранене, ама гледах и да не е много пари, 4е няма да се ползва дълго.Поръчах Чиполино Буено, което не изглежда никак зле.

Да ти кажа само, 4е новата при4еска ти отива много...поне доколкото успях да видя.Цъкни някоя снимка в лице да те видим

# 99
  • На плажа
Значи Дани във вашия случай си го храниш към 7 с каквото го храниш и после за заспиване вместо да го кърмиш му правиш АМ, все едно е ново хранене. Аз се опитвам да й пробутвам храната от кухнята, но тя  хапва по много малко, сега не е на вълна манджи и пюрета в жегите. И с каша успявам да я излъжа по малко в 7, но явно си чака млякото за заспиване.
Първите нощи може да са малко по тежки, но след няколко дни ще видиш видимо подобрение. Казвам го като много измъчила се вече от нощните набези и знам какво ви е. Ако не иска вода, носи го, люляй го, пей му, само и само не го кърми, ще се наложи да побудуваш по-дълго, но след няколко дни ще е много по-добре. Все ще заспи, няма къде да ходи, пък и бебетата много бързо привикват към нови режими.
Захирка,той  не плаче,даже си заспива,само като го друсна 2-3 пъти.Проблема е,че се буди много често,през 15-20 мин.Пък на мен ми се спиииии ooooh! Ама ще изтърпя някак си. А за АМ,не знам дали ще го пие,преди му бях купила Нутрилон и въобще не го искаше.Пък и както казах,аз не искам да го отбивам,а само да спрем нощното хранене.Да останат вечер,ако не го прилъжа да яде само каша например ,и сутрин  Peace
Благодаря ти за отговора,ще се справим и ние,сигурна съм Peace

# 100
  • Варна
Сега пристигна подаръка за Трейси, много е сладък smile3521 smile3501, направо вече нямам търпение да и го дам. Даже се изкушавам да ви го покажа, че тя каза че няма да има нет, но ще се въздържа още малко, надявам се да се видм до 2-3 дни и после ще го изтипосам във форума. Flutter

Аси, аз въобще нямам столче за хранене, храня я в шезлонга, даже като ходим по гости директно на някой диван или кресло, сега около годинка се чудех дали да не взема, но се отказах, ще ползвам още малко шезлонга и после директно на голям стол.

Ивушке, честита ви месечинка!   bouquet Айде и при вас не остана много до годинката.

Ссииллввии, ще го накараш къде ще иде, даже мога аз да говоря с него по телефона, много съм убедителна. Mr. Green

Захира, и аз не можах много да те видя, но доколкото успях изглеждаш чудесно. Hug Нали знаеш че съм смяна на прическата, трябва да сменяш и мъжа. Laughing Joy Hug

Тази Дария днес ме разби, сутринта се събуди в 9 часа и още не е спала. ooooh! В чудо се виждам с този сън.

# 101
Ганушке , ние шезлонга спряхме да го ползвме като беше на 6 месеца.Много се надигаше и неискаше да стои в него, може би защото беше по полегнал/На Фишър прайс/ , но пък много стабилен.Хранила съм го и аз и на диван и на фотьол и на стол и ...как ли не, ама все решава да става и да тръгва на някъде.Затова сега се реших на това стол4е, хем да е на високо, вързан и да знае ,4е там се яде.Досега съм го хранила няколко пъти в такова стол4е, и стоеше доста послушен....Дано имаме успех с новото стол4е, 4е незнам ина4е....
А за спането , и Ради от известно време като се събуди около 8-8,30 и после не заспива преди обяд/както беше свикнал към 10-10,30 да заспива/ , сега директно заспива около 2-2,30 и спи поне 2 4аса, а понякога и пове4е.Друг е въпросът, 4е към 12,30-1 ве4е много му се доспива, ама нали ядем към 1,30 , та не му давам да спи.В4ера даже тъкмо заспиваше сам в кошарата за игра, та едва го разсъних още малко докато му истине супи4ката....С тва спане и аз съм се видяла ве4е в 4удо.Приспиването е едно от най-омразните ми неща , освен когато не заспи за няма и минута, тогава съм много хепи  Mr. Green
За подаръка , много ми стана лювопитно...я дай да го видя на скайп.
А м/у другото...аз защо ти нямам скайпа  newsm78

# 102
  • Варна
А м/у другото...аз защо ти нямам скайпа  newsm78

Защото не си ми приятелка и не искам да си играя с теб. Mr. Green Joy Hug Аз на почти никой нямам скайпа, ама аз не го и ползвам почти, само с една приятелка, която е в Брюксел си пиша редовно. Абе, той подаръка не е нищо особено, просто много се вълнувам и се надявам на Трейси да и хареса, ти сега да не очакваш нещо грандиозно. Ще ти пратя по-късно скайпа на лични, че сега трябва да се оправям и да излизам.

# 103
Здравейте, мамчета!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ! Да расте здрава и щастлива!

Аси, знам, знам. Бате Олег се роди 51 см, а на първата консултация беше 49  Joy А Венцислава си е дрребничка, аз вече споделих, че още и стават дрехи за 3-месечно Simple Smile Чакаме да се похвалиш като пристигнат столчетата
Захира, ти дори "звучиш" по-бодро

# 104
А Венцислава си е дрребничка, аз вече споделих, че още и стават дрехи за 3-месечно Simple Smile

#Crazy Ееее стига бе, сериозно ли за 3 месе4но.Ние сега носим за 1 - 1/2 години...4е имаме някои и за 2 годишни  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт