Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 357
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ СЛЪНЧИЦА, НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ И НА ВСИЧКИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ДО СЕГА. Нека усмивките да не слизат от лицата им , да носят много радост на мама и тате и да са много, много здравички  newsm59

И ние сме в кюпа на сополивите. И аз имам чувство, че този вирус "ходи" повече край морето , а защо не и да се разнася чрез морската вода. За уикенда бяхме на Лозенец на вилата на едни приятели. Два дена плаж , изкарахме страхотно, НО резултата е болен тати, на приятелите малкото момченце с вирус повръщане, Т. и разстройство, и от снощи и Деси със сополи и много , много кисела. Чакам я да вдигне и Т. ....такова предчувствие имам, макар, че още от сутринта взех мерки и давам осцилококцинум и капя клеева тинктура+сребърна вода в носа. Дано се разминем с гадния вирус.

За лъвчетата - и аз много исках да имам една лъвица, но тя пък се роди в първия ден на Девата - 24-ти , макар че не това е най-важното  Peace

АСИ, как сте днес? Личния лекар за съжаление не можеш да сменяш по всяко време  ooooh! дано е по-добре вече малкия Ради Hug

За глюкозата и аз препоръчвам срещу обезводняване  Peace ако не я искат така, смесвайте с малко вода. За повръщането на Митака му действаше много добре Вомитусхил С, на капки.

За раничката съвет не мога да дам, но да кажа ,  че и аз си имам още преди да забременея, вероятно се е разраснала и трябва да взимам мерки ама и аз съм от несериозните и на преглед ходя веднъж в годината  Rolling Eyes

# 676
Дани-аз слагам капки за нос Виброцил, ама носа й е толкова задръстен,че...добре че е помпата Бейбивак,сега разбрах каква работа върши.Даже като пратих мъжо до аптеката онзи ден се сетих че ти писа за "черните капки" и се ровнах в гугъла да видя как се казват за да ги вземе, но за съжаление нямаше и взехме виброцил, освен това още с първите симптоми започнах да давам Осцилоскокцинум и Муколплант и като ходихме при лекарката каза че повече от това не трябва.Днес почна да кашля повече и от храчките повръща 2-3 пъти, сега се чудя да ходим ли пак на лекар или това е нормална реакция newsm78

Магаре
-и аз си мисля че нещо от морето си донесохме, стискам палци да ви се размине fingerscrossed

За захарта-и аз слагам по малко кафява захар в киселите,грис и др.

# 677
  • В друго измерение
Най-накрая да ни оправят и-нета, че бързам да честитя! Честит първи рожден ден на Марти и на Александра! Да са живи и здрави, весели, щастливи, да носят само радост и усмивки на мама и тати!

Италианче, Малинче - честито и на вас, момичета! Италианче - много хубави думи, прочуствено, да ти е живо и здраво сладкото детенце!

Глупи - честито ти християнче!  Heart Eyes

При нас партито мина страхотно, продължи до 1ч снощи. Имаше 4 дечица и 25 възрастни. Савана си легна към 10ч, беше скапана.

Момичета, извинявам се, не съм чела, после ще се включа по-адекватно и ще пусна снимки! До скоро!  Hug

# 678
Нямам много време да ви чета, че съм скапана, но няма да пропусна да честитя родените дни на Александра и Марти. Както и на всички, които пропуснах до сега.
Ние вече сме в Шумен. Пътувахме на другият ден след рожденията ден и затова не качих никакви снимки до сега. Беше много хубаво, но и много напрегнато, защото забравих акта за раждане и се наложи мъжът ми да се връща от Бачково до Графа, което е около 50 км, може и да е повече.
Ето сега и малко снимков материал.
Преди църквата по време на ритуала
В ресторанта  тортата в къщи на бебшкото парти
и по рано всички бебета в басейна
След 7 или 8 редакция най-накрая ги нагасих  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 23:48 от sosmy

# 679
Не се стърпях...
newsm44 newsm68 newsm59  bigdance2 bdbaloni

Днес моя малък принц става на една годинка!! Да ми е жив и здрав и много усмихнат! Бързо минава времето..много интересни емоции - хем радост, хем малко тъга!
Хайде да почерпя сега!

Сега уговорката за преди-сега

# 680
Алегория, миличка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ ТЕДИ! Все така да расте здраво и много лъчезарно момченце! И ти да си ми жива и здрава да го гледаш и да му се радваш!!!

Честит рожден ден и на красивата Ема на мама Jolly!   bouquet

Бяхме на док. Вече сме 10200 и 80 см. Док каза малко диетка  hahaha Шегувам се, но наистина каза, че трябвало да е 9,5-10кг. Аз обаче не се връзвам на нейните, всяко си е различно, а и тя си върви висока. Не трябваше ли на 10м да се утрои рожденното тегло? или наистина е на 1г??  newsm78 Пъпките според док категорично са от охапвания, но за всеки случай каза временно да спра кр. мляко и по-натам пак да пробвам - нищо ново с други думи  Mr. Green

Хари, нашите пъпки от жегите са съвсем други. Едва ли в средата на лятото от жегите биха излезли коренно различни пъпки от обикновено. Май по-скоро ще да е от ухапване. Тази вечер съм се презастраховала с машинка против комари. Аз лично пудра не бих слагала, тя запушва порите малко или много, но ти си знаеш.  Peace А и с тези лишеи нейната е за овлажняване и то всеки ден, иначе лишеите се появяват отново. Sad Аз веднъж подлсадих крема с кафява захар, тъй като за себе си ползвам само такава (за в каефето примерно). Опредлено вкусът на десертчето с малко сладичко е коренно различен, но засега не мисля да подслаждам редовно, някак си 'не мога да се престраша' със солта и захарта  Joy

Лилия, а коя си ти на снимките? Ти в Пловдив или София беше?  newsm78

Дани, пообърках деня, срам голям, прости ми, но тези дни нещо много бъркам датите!  ooooh!  Hug

Силви, Жижин, Мариелка, какви са тези болести по никое време? Летни гадорийки! Sad Да се оправяте бързичко!  Hug

Рене, всичко казано за лъвчетата е много вярно. Андреа е ПРАВЕНА специално за лъвче Simple Smile Единствното кофти, което съм забелязала у лъвовете, които познавам е, че си падат малко егоистчета. Wink И тъй като не понасям този недостатък ще си поставя за цел Андреа да НЕ го прихване и тя  Crazy

Ганушич, неее не е Варицела или друга шарка, слава богу! На мен ми гориха с лазер, но докоолкото ми описа една приятелка, чиято раничка гориха с ток чувството е еднакво - силен дискомфорт ниско долу като при адски болезнен цикъл. Споко, преживява се веднага и наистина не е страно. Дани, получава се супер често и при нераждали жени  Hug

Биби, как с дълги ръкави и гащи бе? Тая нещо да е мръднала???  Shocked Не, слънчевата и тя се показва по друг начин според моите наблюдения. Но пък при всеки си е различно, знам ли? Нас най-вероятно са ни изпояли. Така или иначе след седмица като са напълно завяхнали пак ще пробвам кр. мляко и ще се разбере.  Hug

Лека ви.

# 681
  • Sofia
Лелееее, много болнички дечица бее ...  Sad Какво нещо върлува пък сега ... Rolling Eyes Дано всички бързо да оздравяват и да се вдигат на крака, че кой ще ходи по партита и разходки...!  Hug

Ганушка, на мене са ми горили раничка преди 2 години и не ме боля. Само както писа Дани е неприятно усещане, те ти слагат местна упойка и не се усеща. Но наистина пуши и мирише от гореното.

Рене, наистина много хубаво си го написала за малките ни лъвчета. И аз си го копнах.  Grinning

Лилия, Мария е като истинска малка принцеса!  Hug  Grinning  Hug

А пък Ники се е държал мъжки, както виждам от снимките на всички места в този празничен ден.  Grinning  Hug

Благодаря ви на всички за отговорите за кафявата захар и подслаждането. А сега следващия въпрос: Какво прясно мляко слагате в кремчетата, грис и т.н., на коя фирма и как се казва?

Алегория, не се стърпя, а  Laughing Е как ще се стърпиш бе, мамче, днес е големият ден и ти имаш право да празнуваш още от сега!  Grinning  Hug

Да си жива и здрава и да е живо и здраво и синчето ти! Да расте умно и будно детенце и да бори живота с успехи!!! Честит 1-ви рожден ден, Теди!   bouquet  Hug   bouquet

# 682
Хари, ааа забравих да кажа, че слагам не от обикновената кафява захар - масовката боядисана по магазините, а истинската кафява захар. Купувам я от Карфур, виенска фирма, захарта е като пясък, не много сладка и има леко карамелен вкус. Въпреки, че беше 3лв 500гр си заслужава парите! Peace Мляко признавам основно Верея. Мисля че е добре да е от 3%.  newsm78

# 683
Алегория, честит рожден ден на малкия голям мъж Теди. ПОжелавам ти всичко, което си пожелаеш да се сбъдне. Нека Теди да расте голямо и послушно момче, много да слушка мама и да помага.

Бърби, споко, не се кахъри за теглото толкова много. Тя наистина е доста височка Анди. Аз пък се притеснявах, че Дани не качва. Все 8500 гр. си седи (на сантиметри дърпа, сега е 75см), но докторката каза, че щом си се движи и е активен и не покава признаци на проблеми, значи няма нищо. Дано бързо ви се оправят пъпчиците.

Всички сте показали страхотни снимки от празненствата.

Аз  още не съм решила каква торта да правя, много съм в чуденка. Имам още две седмици, дано реша.

Всички болнички дечица да се оправят по-бързичко.

Рене, оправи се Дани вече, само още малко покашлява, но ще му мине. Днес ходих при педито, каза, че вече е добре и отминава болестта. За БГ _ много добре понесе Дани пътуването, не мрънка, даже на връщане болничък беше  и пак супер се държа. И на нас ни показваше 19 часа, ама като тръгнахме, то тръгни спри, тръгни спри и айде 24-15 часа. Дано вашето е малко по-бързо и Еванджи да не се сърди.

# 684
Честит Рожден Ден на Митко и Ема и на сладкия Теди!!!
Да са живи и здрави и винаги усмихнати...
Честит празник и на техните мамчета Мо72 ,Jolly и Alegoria

# 685
честит рожден ден на Теди,Митко,Ема,Мария,Дианна и Яна,да са живи и здрави и безгрижно детство

# 686
Мале колко били много рожденниците! Мислех, че е само сладката Ема...да са живи и здрави всички!! И много щастие на милите им мамчета   bouquet

Е, да ми е жив и здрав таткото!Той празнува много днес!

# 687
Честити първи роденни дни на Теди, Ема и Митко  Hug Да са много здрави4ки и усмихнати малки де4ица, а родителите им да са винаги горди с тях   bouquet

Хариелка - и ние днес ядохме гриз с прясно мляко за първи път, но аз имам съмнения, 4е в купените, кокито му давам има прясно мляко, защото на вкус си ли4и просто. Не съм се втилоявала от какво мляко го е напраила свекърва му, защото и в градината пише, 4е ще е органик и бла, бла, ама знам ли го какво е реално...  newsm78 Омята 200гр и за още пита, но утре пак. Подсладено с положин 4аена лъжи4ка кафява захар  Peace Тази ве4ер забелязах, 4е дупето му е леко за4ервено и незнам дали не е реакция от млякото, от падане по дупето (днес го открихме) или от растеж на зъб4е, 4е долен ми се белее или просто го подаържах 1ч пове4е с пампата без да я сменя, 4е стана за къпане време и е от това, но ще разбера скоро  Mr. Green
Амбишъс - с нетърпение о4аквам снимките ви и много се радвам, 4е Саванка е издържала данданията подобаващо  Hug
Болни4ки бебенца, много мъ4но ми стана  Cry Да оздравяват бързо  Praynig
 Hug
А и да ви кажа, 4е превехме стълбите от днес се катерим като, 4е ни гонят  hahaha А от снощи мята с ръ4и4ка за 4ао и здрасти (за вас стари нрща, но на нас сега ни дойде музата за тях _
Сладки сънища, 4е едвам гледам...

# 688
Хайде честито и от мен на днешните първенци !!!
Теди,Митко,Ема,Мария,Дианна и Яна - бъдете здрави и радвайте всички около себе си.
 newsm59  bigdance2 newsm59

Честито на мамите и татковците за прекрасните им творения! newsm51 newsm51

Страхотни са снимките на всички, накрая на месеца може пак едно лесиконче да спретнем Simple Smile

# 689
  • Кърджали
Така...Първо най - важното... Свате, честита първа годинка на Теди. Да порастне весело  и щастливо дете, да чуваш само смях от него. Кати каза да му предадеш много да те слуша, ама и палав да не забравя да бъде.
Честит първи рожден и на Ема и Димитър! Едно приказно щастливо детство им пожелавам.
Вчера пропуснах рожденници, и на тях много здраве и усмивки!
Ние сме още при бабата.Наобед сигурно тя ще ни прибере.Пък ако таткото се обади, че ще има възможност да дойде да ни вземе, ще чакаме него довечера. Бързам да се прибера, че торта имам за правене Heart Eyes
Кати си лудее с пълна сила, като излизаме в парка само ходи и се пробва да тича. Обаче, защо взе да става толкова рано, изпива ми силичките това дете.А се надявах, че като проходи, ще се изморява повече и ще спи повече.Де ти тоя късмет? Whistling
Десертите и още не ги подслаждам, ама аз напоследък не и и правя.Гледам да яде плодове повече.Сол и  слагам съвсем мъничко, но не всеки път, веднъж на няколко дена.

Общи условия

Активация на акаунт