Аз много трудно се сърдя, трябва да е за нещо наистина сериозно.Яна-вд ти пък защо ще го записваш на ясла?И взимат ли такива малки дечица

Бърби извади и ти късмет,да попаднеш на ЧОВЕК
Радвам се,че сте оправили документите и то без да чакате много време.А пъпките може и наистина да са от полазено,на Ники така му се появиха ,повечето по крачетата,червени,големи и пълни с нещо,след като ги намазах с едно лилаво мазило се спукаха и сега има малки белези ,но те ще се скрият.Най-точно ще каже лекар

Дано да не е алергия към млякото

А за РД-то...тръпни още два дни
не утре,а в другиден е ДЕНЯТ 
Лиде дано стане така,както си го намислила

Бибче какви дълги ръкави и крачоли в тази жега
то горкото ще се свари 
Цветче добре завърнала се в София
А ти къде беше до сега,че нещо съм пропуснала 
Рене и Нико се буди доста често,аз го отдавам на жегите и от части на зъб,но по-скоро,жегите
. Вчера повърна на фонтан два пъти, има и разтройство. Не иска да яде. Лекарката ни каза, че в момента върлува точно такъв вирус. Каза ми да му давам само оризова каша и картофена супа или моркови. Отгоре на всичко пак има дъх на ацетон. Давам му постоянно вода и чай, но той и тях не иска. Пие съвсем малко. Днес е кисел, сънлив........

-имаше леки подобрение след къпане в хлатка вода, но бяха моментни. Водих я на док - както винаги нашата некадърничка нищо адекватно не каза
! Изписа й антибиотик, който да почнем от днес, ако не свали Т-то до вчера вечерта - днес го почнах - сега сме с разстройство
, имаш ли гаранция че ако бяхте стояли в София нямаше да лепне някой вирус Александра, те все пак не са само по морето. Ти нали щеше да си сменяш педиатърката, защо не го направи?
Ние сме си така от почти една година вече.