Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 396
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Честит Първи Рожден Ден на Марти и Александра!Деца,бъдете все така усмихнати и добри,нека родителите ви са горди с вас винаги!Бъдете живи и здрави!

Ох,а аз вече се озорих с нашия подарък за Цветче,все не мога да отида да този магазин,който искам,защото искам да вземе неще специално от там,все няма на кой да оставя децата,защото той ми е далечко магазина и с тях не мога да мръдна никъде и все нещо ми изниква,нали винаги всичко сама си върша да му се невиди, и накрая ще взема нещо друго май ухххх много се ядосвам значи,направо днеска пак съм станала с тая мисъл и само ме яде... Confused
Аси,дано бързичко се оправи Ради и я махай тая пишман лекарка,такива ми иде да ги  Twisted Evil Twisted Evil  ...айде да се въздържа,че сме във форум...
Джема,миличката Никол Confused ,надявам се е добре вече,синината ще мине до кръщенето почти съм сигурна,е те не минават толкова лесно де,но поне няма да надута...,нищо де тебе какво те притеснява,че на кръщенето ще е със синина,за снимките ли нещо?На фотошопа ще ги оправиме споко,това най-лесното Simple Smile)  Иначе,честита кола,със здраве да си я карате и много да внимавате  Hug

# 646
  • Варна
Честит рожден ден на Марти и Александра!    bouquet Да растат здрави и буйни, весели и игриви! Честит празник и на вас майчета!    bouquet

Аси, много сте хубави на снимките. Надявам се че Ради е по-добре вече. Hug

Хари, както винаги сте много сладки, а тортата ви е уникална.   bouquet

Амбишъс, чакаме снимки от партито. Party

Джема, честита ви нова кола!   bouquet Леко и безаварийно шофиране.

Янче, аз съм ходила на бала в Македония, но честно казано нямам някакъв спомен да сме ходили някъде другаде освен на Охридското езеро.

Глупи, то да ти помагам, но ние нямаме нито една стая напълно готова ooooh! , само банята, ако искаш мога да ти пусна снимки на лични, вие какъв точно ремонт правите, на кои стаи?

Лиде, няма начин така ще бъде в началото, дано по-бързо да свикне Макси.

# 647
  • Sofia

Честит 1-ви рожден ден на Александра и Мартин!   bouquet   bouquet   bouquet Бъдете живи и здрави, мили дечица и нека родителите ви винаги се гордеят с вас!  Hug  Hug  Hug

Мили мами, честит празник!   Grinning
   bouquet   bouquet   bouquet

Лиденце, така е, повечето дечица плачат в началото, но няма как да го избегнеш този момент, особено като са по-малки. Знам че ти се къса сърцето   Cry Hug

Джема, милата душица Никол, тя все минава през някакви перипетии  Hug  Hug  Hug Много да я нагушкаш от нас и да й минава бързо, като на кученце.  Hug Сигурна съм, че ще бъде неотразима на празника, въпреки всичко!  Grinning
Честита ви кола, със здраве и безаварийно да си я карате!   bouquet

# 648
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Александра и Мартин! 
Да са много послушни,красиви и щастливи деца!Мамите ви да се гордеят с вас и успехите ви!!!!

# 649
  • На плажа
Честит рожден ден на Марти и Алекс

Лиде представям си как се чувстваш.Искам да те успокоя,макар,че едва ли ще успея  Hug
99% от децата,които тръгват на ясла,отказват да ядат в първите седмици.Плачат,в началото през по-голямата част от времето,като в рамките на седмица-две ,все по-рядко.
В България не се препоръчва майката да се появява  през времето ,което детето е там,за да не плаче повече след като тя си тръгне.
Казвам това,защото съм работила в ясла една зима и имам наблюдения.
Биби,ти се ядосваш ,че не си го купила,ами аз...всичкое готово,опаковано,а не мога да стигна до пощата ooooh!Един единствен ден успях,а то се оказа,че е неделя Shocked
Ганушке ,нали не се сърдиш,ще ти пиша,като го пусна Peace

Днес ще е един от най-горещите дни,а ние не можем да отидем на плажа  Sad
Ники е с ангина и ще се лекуваме.Не е нещо сериозно,понеже сме го хванали съвсем в началото и се надявам до 2 дни да се оправи  PraynigЗа РД-то да е здрав .

# 650
  • Варна
Ох, Дани, ще ме скъсаш, за какво да се сърдя бе, даже и да не получим подарък няма да се разсърдя. Simple Smile Аз много трудно се сърдя, трябва да е за нещо наистина сериозно. Животът е твърде кратък и е глупаво да се пропилее в сръдни. Малее, много взех да философствам. ooooh! Дано Нико бързо се оправя и за р.д. да е пушка.

Биби, много е гадно така, като си си намислила нещо, а не можеш да го осъществиш. Нищо, сигурна съм че ще намериш друг, също толкова хубав подарък. Hug

# 651
Честит рожден ден на Марти и Александра  да са здравички,да имат едно щастливо и прекрасно детство и много да слушкат мама и тати.  Hug Hug   bouquet

Бързо да му минава на Ники  Praynig Hug

Янче как така не са те пуснали да минеш с малко дете напред  #2gunfire Аз като ходих да се записвам се опитаха да ме прередят обаче излезна една жена и видя,че съм с дете и ме викна първо мен.Явно малко са останали хората като нея.

Джема не се притеснявай за нослето и Алекс като падна си изкарах ангелите като видях,че цялата му устна е в кръв.Деца са още колко пъти ще падат.Дано да и мине по бързо  Praynig Hug

Лиде по колко часа оставяш малкият самичък в яслата.Аз края на месеца ще го запиша Алекс и се моля да не ме търси,че иначе не знам какво ще правя.Моят проблем за памперси не прави ама ако не му дадат мляко и не го друсат да спи ще ги подлуди всички.

До после,че в тази жега не знам къде да се дяна.

# 652
Честити рожден ден на Марти и Александра! Да са живички и здравички и много да радват родителите си!  Hug На майчетата да сте живи и здрави и прекрасен празник! Много да се усмихвате и радвате на всяка минута от днешния ден!

Да не повярва човек днес в районното имаше организация и без да искам разбрах, че все пак майки с деца и донякъде бременни имали предимство. Очеизвадно беше, че съм с дете, но ако не бях казала директно на организатора щяхме да си чакаме, а той беше мнооого учуден, че вчера НЕ сме били с предимство и сме чакали (нямало го него и за това...  Joy ) Всичко мина за около 20-30 мин (е не бях взела оригинала на акта за раждане, тъй като мислех, че днес няма да ми трябва та се връщах набързо, но поне жената беше много мила и много се радва и на анди и на мен и не съм чакала да влезна повторно изобщо). И представете си - имаше една бременна на опашката. Аз излизайки й казвам 'ама минете напред, имате предимство'. А тя представете си ми отговаря 'ааа нямала съм, защото не било за мен' - тоест не взимала заявление за себе си  #Crazy Направо щях да почина, честно. И каква е логиката дали е бременна и чака за себе си или е бременна и чака просто да вземе заявление за друг?? Нали все е БРЕМЕННА и НЕ трябва да чака??????? За хиляден път ще кажа, че това може да се случи САМО в България!

От 2 дни на Анди й се появяват някакви странни пъпки по тялото. Започнаха онзи ден, а днес изглеждат сякаш разчесани и разлютени, тоест са по-големи и червени, а на някои има даже и мехурчета. На всичкото отгоре забелязвам, че постоянно се увеличават на ралични места... Помислих, че нещо я е полазило или ухапало, но май ще да е от кравето мляко, което въведох онзи ден с грис.  Cry Док каза, че няма епидемии от шарки и че щом няма Т сигурно е полазена/ухапана или от храна. Днес ще я заведа все пак да я види.

Аси, заминаваме на 4ти септ. И представи си хванахме последния влак за паспорта - ще го получим на трети  ooooh!

Кобрети, леле и вие сте минали през одисея с този паспорт! Sad Напълвно те разбирам, особено ако все сама ходиш. То детенце се изнервя, тръгваш си, губиш ред и край, всичко наново  ooooh! Добре че е свършило. ама аз нещо съм пропуснала, че мъж ти все го няма, това е ужасно Sad По кораби ли вярно работи? Ако да - разбираемо, но направо много ти съчувствам, особено на рождения ден на малката да го няма ужас  Cry Наистина си силна и смела жена! Hug   bouquet

Дани, утре е големият ден, направо се вълнувам заради теб!  Hug

Бибче, липсваш ми! Отдавна не сме си писали. И вашият р.д. наближава, леке как се вълнувам и заради вас! Simple Smile Кога започваш работа?  Hug

# 653
Честит 1-ви рожден ден на Александра и Марти! Щастливо детство ви пожелавам !!!
Весел празник и честито на гордите майки и татковци   bouquet  bouquet  bouquet

# 654
Добро утро мам4ета. Блгодаря ви за съ4увствието, но трябва да свикнем с тази градина инъ4е ми отпада у4енето тази година и ще си остана още една година да си го гледам и то след вси4ки усилия по документи и т.н., но детето е най-важно в крайна сметка и неискам да е за негова сметка накрая.
Дани - знам, 4е е така, но той е много усмихнат и винаги пла4е заради нещо, а те като незнаят какво му е и няма как да стане. Ще го заведа утре сутрин и ще стоя отвън с 4аша кафе. Ако не успеят да го нахранят там ще вляза аз да му дам и ще си тръгна. Когато стане време за сън съм сигурна, 4е ще е същото 4удо и ще се опитам да го приспя да видят как се изправя и ляга по 100 пъти докато се намести и пак ще изляза, а дори и да не спи ще издържи до 1ч за следващото мляко със зор, но може. Ще ги оставя да му дадат млякото там и ако не е спал ще си го прибера, а ако е добре ще го оставя още малко, а в петък пове4е. Дано свикне, 4е ми обърква плановете...
Джемма - забравих да ви 4еститя колата. Да си я карат със здраве и с кеф дълго време   Hug

# 655
  • София
Привет и от нас! Вече сме пак Софиянци. Включвам се да честитя само рождените дни на Александра и Мартин и на техните мами! Да са живи и здрави и големи да пораснат! Сега ме чака прахосмукачката и парцала и по-ъсно пак ще се включа. Целувки на всички!

# 656

Биби, много е гадно така, като си си намислила нещо, а не можеш да го осъществиш. Нищо, сигурна съм че ще намериш друг, също толкова хубав подарък. Hug[/color]
Да,беее няма да стане,аз вече като съм решила да е нещо определено и искам точно това да бъде,направо вече не знам какво да измисля   Hug ...,надявам се само Цветче да не се е разсърдила  Confused
Янче,ако знаеш вие как ми липсватеее миличкии Heart Eyes много искам да ви видя вече,миличките ми те Hug А пъпчиците на Андичка да не са алергия към слънцето случайно,шош получи такава,обрива се цеият-от глава до пети  ooooh! баси и работата,лекарката ми вика "Обличай го с дълги ръкави и панталони" Shocked  ама,как викам бе,той ще се свари,Няма-вика ще го държиш само на сянка,тц тц  ooooh! и това не си е работа...

# 657
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДРА и МАРТИН  newsm59
Честит празник и на техните майки   bouquet

Джема, силна прегръдка и за теб, и за Никол  Hug
Аси, това доктор ли е ?  #2gunfire Как е Ради?
Лиде, аз пък се притеснявах, че моя син не плачеше когато тръгна на ясла (мислех си, че ме забравя и не му липсвам и такива куп щоротии). Гушкай го силно от нас и вярвай, че правиш най-доброто.

# 658
Днес моето дълго чакано момченце става на една годинка! Да ми е живо и здраво и все така усмихнато!
Много съм щастлива, че съм мама и че точно това бебче ме избра да му бъда родител! Ще се постарая все така и занапред да му показвам колко много го обичам, защото от това има най-много нужда!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРТИ! БЛАГОДАРИМ НА ГОСПОД, ЧЕ ТЕ ИМА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СЛАДКАТА АЛЕКС!

# 659
Добър ден и от нас!

Честит Рожден Ден на малките рожденници Мартин и Александра!
 Да бъдат здрави, много обичани и винаги усмихнати! А на щастливите мами весел празник с любимите същества!

Лидке сигурно много се измъчваш  Tired Неприятни моменти са това, но са неизбежни в твоя случай. Бъди смела и търпелива и се зареди с положителна нагласа миличка. Макси е мъж и половина, ще се справи ще видиш. Дай му малко време. Сигурна съм, че после ще му хареса като е сред деца.  Hug  Hug

Бърби, ето че днес ти е провървяло, има хора и хора, но ако ще те успокои това да знаеш, че не само в БГ е такова отношението. Тук също няма предимство за бременни и майки с деца, ама то на немците дай им опашки да си висят кротко, видят ли се нареждат без да знаят за какво  Joy  hahaha не чак толкова, но наистина са егати спокойствието, а ние нерви от всякъде.  Simple Smile  Виж в Гърция е друго.   Flutter Като казах Гърция се сетих къде можете да прескочите от Маке  Simple Smile ,, Битоля и от там до наше село в гръцко  Laughing на 30км от мак. граница е.  Grinning В северозападна Гърция. Не, сериозно някъде там е Преспенското езеро и било страхотно,,, ние още не сме ходили, може сега на тръгване от БГ.. Laughing

Ох хиля си се аз, но никак не ми е весело. Тук няколко дни се будим на всеки час  Tired Аз все търся под вола теле, аджеба намеря причината. Последно реших, че ѝ пречи лампата за комари и сега спим на пълна тъмнина и като че ли снощи беше по–добре. Ще видим. Искам да попитам кърмещите мами дават ли АМ, колко пъти, ако да. Само ве4ер мисля.. да пробвам и това.
А пъпките на Анди може и да не е алергия.. Дано да не е.  Peace Нали на много дечица по едно време се бяха получили такива обриви, вкл. и на нас и бяха казали че е от жегите.
 А иначе тя цялата сияе на РД..  Hug

Ганушка, много сте сладки с Дарито! Страхотна торта!  Heart Eyes

Алегория, честито за твоите лъвчета! Помня че имаш няколко..  Grinning

Амбишъс, на суши ли бяхте? Аз обожавам.. Много добър избор, а тази торта е невероятна!  Hug

Виждам пак върлуват вируси в БГ  Tired Дани дано да е добре за РД Нико  Praynig Прегръдки от нас!  Hug

Трейси, а вие оздравяхте ли? Добре сте се завърнали! Как понесе пътуването Дани? Много дълго 24 часа  Shocked И ние мислим с колата да пътуваме, уж 16ч ни го дава, да видим дали  Rolling Eyes
 Исках още толкова неща,,, ама може ли всичко да побера в един пост и аз..

Целувки и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт