Много болни дечица, да оздравяват всички бързо!
Да са здрави и палави и щастливо детство им пожелавам!
Майчета, честит празник и на вас! 

Ради е добре ве4е.Той само в неделя беше с Т и от тогава не е вдигал.Давам му по 1/2 осилококциум на ден и някакви хомеопати4ни лекарства.За сега е добре,но мисля тия дни да го заведа все пак на лекар.

Майка ми дойде да ми помага, но малката си иска мен - нормално като е болничка!
Ходихме при още една педиатърка - много ми хареса прегледа много внимателна и според мен й постави точно диагноза, но пък ни предписа егати и лечението - 7 различни неща и то всичките не са пригодени за малки бебета, ами да стривам хапчетата й да й ги давам така - пък те са ужасно горчиви и Александра ги повръща моментално - тя и водата я повръща де - ща, не ща върнах се на лечението на моята педи - поне само 2 лекарства й давам! Не ми се навлиза в детайли, че супер сложна ни е системата, но е голямо мъчение - даваме водичка и глюкоза на лъжичка, свещички за температура и повръщане - абе на всеки 30 мин нещо й се прави на горкото дете. Пък после я нося изправена, да не се свива много, много да не повърне допълнително. 
) всичко се вижда на един екран - много голям - така й аз можах да видя какво точно имам, дори структурата се вижда - какви точно са клетките може да се определи. По принцип масово гинеколозите определят всяко зачервяване като раничка, а то не е така - някои са само хормонални - просто разрастване на тъканта на матката навън и изобщо нямат нужда да се пипат. Други са проблемнни, но пък не растат и като е добра цитонамазката нищо не им се прави. Така, че моя съвет е да прибегнеш към тази процедура само ако много вярваш на доктора, че наистина е необходима. Много мои познати са си правили точно с ток и казват, че не е страшно. Иначе на мен не ми е правена - сега може би ще ми предстои, но не е сигурно пак - още неща трябва да преценим с лекарката - тя ми препоръчва обаче да си я направя по някаква нова технология с ултразвук - уж най-безболезнена и я нямало неприятната миризма. Може да питаш дали при вас правят такова нещо и дали е подходящо в твоя случай! Дано мине леко каквото й да решите! 
Между другото - много се кефим на вашия подарък - болна, с Т и пак подскача като чуе една от музиките - май ще е техно манячка - много й харесва един такъв ритъм и много смешно танцува. Хем ми е смешна, хем ме натъжава - като я гледам така болничака, но много ни помага подаръка сега де - залисваме се с него! 

.Носа й долу-горе се пооправи,пак тече но не като преди и температура не ми е вдигала? Замислям се че може и от зъбите да е така,видях че е почнал да се белее венеца до горните предни зъби, почти се вижда зъбче.
Оправяйте се бързо 
(Пиша ти го тук, че в скайпа те няма - разбирамо 

Аз гледах някакви клипчета в ютюба и в Битоля ми се стори, че има сладко старинно центърче, но баща ми категорично ме разубеждава да не ходим там, че както каза и ти - имало смисъл в приказката 'какво си се спретнал като битолски циганин'
За Струга също ми се стори, че има какво да се види. Има и къща на братя Миладинови, това за реката и аз го четох, макар на приказки да не ми звучи като койййй знае какво, но сигурно е красиво. Така и така е много близо със сигурност ще отскочим. Малката да се оправя вече!!! 

Абе кои са Дианна и Яна от днешните рожденици??? 

Да растат здрави и добри дечица, да имат безгрижно детство и да се радвата на любовта на мама и тати!
Честит празник, мили мами!

Препоръчани теми