По повод на всички разказани жални истории за нахалници, измуфтили и прецакали някого - може, има такива хора - ами защо им се оставяте, а после се оплаквате?
Не мисли за проблема, мисли за разрешението, майната му как се е стигнало до идването, догодина ще го мислиш преди да се стигне до там 
И прави разлика между оплакване и споделяне.

Аз по принцип хваля нахалниците, ама сега види се, съм слънчасала, затова се оплаквам. Аз лично мерки смятам да взема и далеч не отхвърлям всяка идея. Виж, откровения разгвор, макар и най-почтен вариант, няма да доведе до нищо добро-както искаш така ме разбирай. Хора разни.
Най-разумните съвети бяха от гамата "Добре сте дошли! Знаете кое къде стои, най-близкият магазин е..., така че се чувствайте като у дома си!", а ти самата се концентрираш върху детето си. Никакво пазаруване, готвене и оправяне на легла. Последното определено ме втрещи, честно. Аз, като имам гости с преспиване, избягвам да влизам в спалнята "им". Аз като преспивам у някого, не напускам определената ми за такава, без да оправя леглото. Просто не ги оправяй! Сега кажи, че им переш и бельото след баня, и банските след плаж, та да ме убиеш 
Препоръчани теми