Че аз не го оспорвам ???! Какъв е проблема.
Казвам, че разбирам неудобството да им кажеш: "магазинът знаете къде е", ако същевременно у дома си готвиш.
Най-разумните съвети бяха от гамата "Добре сте дошли! Знаете кое къде стои, най-близкият магазин е..., така че се чувствайте като у дома си!", а ти самата се концентрираш върху детето си. Никакво пазаруване, готвене и оправяне на легла. Последното определено ме втрещи, честно. Аз, като имам гости с преспиване, избягвам да влизам в спалнята "им". Аз като преспивам у някого, не напускам определената ми за такава, без да оправя леглото. Просто не ги оправяй! Сега кажи, че им переш и бельото след баня, и банските след плаж, та да ме убиеш 
. Аз не твърдя, че няма проблем в комуникацията, въпроса е че на мен се пада да го премахна, в едно с последствията. Но пак казвам, той не е единствения, който реагира така. Доста хора предпочитат да причинят неудобство сами на себе си, отколкото да влязат в конфликт. Абе, докато не видиш с очите си, няма да повярваш за какво говоря.
Пак по тази линия, защото са максимално близки роднини, е напълно в реда на нещата да ровят в хладилника колчем решат. Разбирам какво имаш предвид, затова и аз казвам, че е сложничко.
Мила родна картинка и са блажени тези, които не са се снимали в нея 

Препоръчани теми