Отзиви за Invisalign

• 204 531
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 570
Различно е, можеш да разгледаш ако имаш всички шини, отзад на пликчетата пише кога се налага

# 571
  • Бургас
Предстои ми поставяне през септември месец, дано не се налага вадене на мъдрец/чакам изчисленията/, че иначе ще припадна. Едва ми извадиха млечен, предстои ми и един кучешки млечен, за мъдрец без упойка, няма да легна, 100%

# 572
Viktoria Racheva, като гледам направо сме еднакви с вас. Даже в първия момент не разбрах, че втората снимка е вашата. Моля да споделите, къде ще провеждате лечението и какво по-точно ви обясни ортодонта? И четирите ли няма да ви махат или само долните няма да пипат? Обясниха ли ви , че после може да има разместване и т.н...? Само чета, чета и не мога да се престраша на вадене на мъдреците и започнвам да се примирявам с кривите си зъби, защото повече ме е страх от ваденето на мъдреците, отколкото да искам красива усмивка.

# 573
Здравейте има ли хора тук ползващи Invisalign за корегирани на захапка .
Дъщеря ми е на 14 и има равна захапка . Ортодонта в УК препоръча брекети , но в БГ ми обясниха , че в нейния случай по-добре е алайнарите понеже има по-голяма Долна челюст и с брекети няма да има резултат .
Дори ми препоръчаха да и извадят два зъба долу.
Има ли някой с подобен проблем ?

# 574
Аз коригирам дълбока захапка в момента с invusalign Simple Smile

# 575
Аз също предимно заради захапка, надявам се да не съм закъсняла ... брекети носих на 22 години, без резултат даже ми се изкриви настрани захапката, сега инвизалайн. И мен ме насочваха за операция на челюсти, но това е твърде инвазивно, и не споменават, че 70% от пациентите регресират към положението преди операцията след време.

# 576
На 14 не бих сложила на детето си алайнери, страшна разправия е.

# 577
Аз винаги съм ЗА Инвизалайн и против брекети, защото за мен Инвизалайн нанася по-малко вреди по зъбите. Поне ни ти лепят брекети по тях. Но пък изисква много грижи така е. Ако мислите, че дъщеря Ви е отговорна и ще се справи направете го.

# 578
Е, но ти лепят атачмънти, каква е разликата

# 579
Здравейте, някой лекува ли се при д-р Айше Вехова?
Бихте ли споделили цените за Invisalign или брекети?

# 580
Здравейте! За всички решили да ходят при д-р Мисова на консултация да предупредя да си оправите кариесите преди да идете при нея за сканиране, защото тя няма да ви обърне внимание за това. Ходих на почистване на зъбен камък и се оказа че имам три кариеса, които не са пресни..

# 581
Здравейте! За всички решили да ходят при д-р Мисова на консултация да предупредя да си оправите кариесите преди да идете при нея за сканиране, защото тя няма да ви обърне внимание за това. Ходих на почистване на зъбен камък и се оказа че имам три кариеса, които не са пресни..
На мен тя ми каза да си почистя зъбния камък и да си оправя всички кариеси ако имам такива преди да отида за скенер.

# 582
  • София
А сканирането отделно ли се заплаща?

# 583
На мен тя ми каза да си почистя зъбния камък и да си оправя всички кариеси ако имам такива преди да отида за скенер.
Ами аз пък специално я попитах и тя каза "аз щях да кажа ако трябваше". Очевидно е трябвало. Simple Smile В този ред на мисли някой де ми препоръча зъболекар в София или Пловдив, който работи със здравна каса и би се справил с кариеси, като след това е важно шините да ми паснат, че иначе всичко отива по дяволите?

# 584
Пак при Мисова, на мен ми сменяха счупена пломба там в същата клиника, за да ми вземе тя точен скенер и да пасват алайнерите. От София съм, но така и така бях там, свършиха качествена работа. И на доста по-ниски цени от София. Вече за каса не знам дали работят. Заедно с това ми свалиха и постоянен ритайнър дето имах от брекети преди това. Плюс временен ритайнър за докато чакам алайнърите - всичко това ми излезе 160лв 😲

Общи условия

Активация на акаунт