Отзиви за Invisalign

• 204 127
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 1 260
Носила съм ластиците постоянно, както и шините. Свалям ги само при хранене и ги сменям няколко пъти на ден. Така ми беше обяснено и съм спазвала всичко винаги.

# 1 261
Някой може ли да сподели актуално мнение за д-р Нели Джуркова? Чувам предимно добри отзиви за нея, но ми е интересно дали при лечение с алайнери се наблюдават подобни проточвания, както при д-р Мисова.

# 1 262
Здравейте,
Никога, никога не ходете при   при доц.др  Димитър Филчев(top clinik ). Rage
Никога не ходете в клиниката на Филчев, ако не сте готов докато сте жив да сте им пациент и да им плащате. Ако разберат, че повече няма да ходите при тях и Ви губят, то ще намерят начин да повредят това, което са Ви правили, за да ви принудят отново да отидете.

# 1 263
Здравейте, до каква възраст могат да се слагат алайнери? Аз съм на 35, свикнала съм си с кривите зъби, най- вече един кучешки ми е крив (тип вампирски, по-високо от другите), другите са пак криви, но са приемливи. Вашите случаи много криви ли са или как? Притеснява ме това нон стоп носене на алайнерите и също вечер не пречат ли да се спи с тях, аз имам тревожност и проблеми със съня и не знам дали си струва да давам 10к или колкото струват, ако в крайна сметка не ги нося? А и не знам дали бих изтърпяла толкова мъки. Не е ли вредно да се местят зъби на толкова късна възраст, ами ако се получи пародонтоза, ако паднат? Извинете за глупавите въпроси, искам да съм запозната.
Благодаря ви Simple Smile

# 1 264
  • София
Не е въобще късно на 35, и аз съм на толкова. Ако не мислите обаче да сте сериозна в носенето и отсега виждате повече неудобство, наистина няма смисъл.. досадно е постоянното носене, миене, ще имате и ластици сигурно.
Влезте в групите във фб- там на всичките ви въпроси има вече отговори.

# 1 265
Аз в момента съм на 35 г. Минах 2 години лечение, надявам се скоро да приключа успешно. Аз много бързо свикнах, нямам никакъв дискомфорт и за нищо не ми пречат. Даже ми е странно, като съм без тях.

# 1 266
Аз моите ги сложих, когато бях на 41 г. Изобщо не съжалявам.

# 1 267
Сложих ги на 40г. И аз съм с тревожност и други проблеми. Имах същите опасения, но засега се справям. Мотивиращо е да видиш така мечтаната усмивка да се подрежда малко по малко. 😊

# 1 268
Здравейте, включвам се с въпрос за препоръка - Д-р Джорова или Д-р Дилкова бихте ми препоръчали. Мисля и при двете да запиша час за консултация, но ще съм благодарна на мнения. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт