Отзиви за Invisalign

• 204 475
  • 1 268
  •   2
Отговори
# 585
  • Plovdiv
Здравейте ! От известно време съм в чуденка. Моля някой да ми напише дали има специалист в Пловдив който работи с денталайн ? Сигурна съм, че инвизалайн са по хубави но ценат а от 7000 лв ми идва в повече Sad

# 586
Здравейте!
Ще слагам invisalign. Виждам, че цените варират г/д между 5-7к в зависимост от случая, но това май е само цената на алайнерите. Отделно заплащането на ортодонтската работа колко ви излиза? Първоначалната диагностика преди самите алайнери виждам, че на места струва 300лв и нагоре. Някой може ли да ме ориентира за тези допълнителни разходи?
Благодаря много!

# 587
  • София
Здравейте, това е цената с целия включен труд.
При мен първоначалната консултация с ортодонт, със снемане на отливка и изясняване какви са вариантите и какво трябва да се направи, струваше 150лв.

Сканирането за инвизалайн, за да ви изготвят план за времетраене и брой шини, се заплащаше 1000лв. Ако се съгласите, се приспадат от общата сума. Ако не се съгласите с предложения план - горите. 🙂
Цвните обаче са от преди 2 години, така че не знам в момента какви са условията.

В общата цена за 6-7000 ви влизат всички шини по време на лечението, без ограничение в броя.

# 588
Моята цена също е тотална, с включени всички посещения. Плащам в началото и после следващият разход ще е за ритейнъри като приключим.

# 589
Имам приятели зъболекари, та те ми препоръчаха алайнери, но на друга марка.

Направихме анализ и скенер, изпратиха го към лабораторията и чакам резултат дали при мен ще може да се получи и да изправя долните зъби и горен десен кучешки зъб.

Ще споделя отзиви в случай че някой има интерес.

# 590
Здравейте,

Минавам само да споделя за прогреса при мен.
Не мога да повярвам, че с инвизалайн за 6 месеца се постигнаха резултати, които с брекети не успяха за 4 години. Аз съм с кръстосана захапка и изместен център. За тези, които не вярват, че алайнерите работят при проблем със захапката го споделям Simple Smile
Ясно е, че и ортодонтът е от значение, но все пак съм впечатлена.

# 591
Здравейте! При сканирането на зъбите сканира ли се и позицията на темпоромандибуларните стави, и според тях да се извършва подредбата?

# 592
Здравейте,

Не мога да повярвам, че с инвизалайн за 6 месеца се постигнаха резултати, които с брекети не успяха за 4 години. Аз съм с кръстосана захапка и изместен център. За тези, които не вярват, че алайнерите работят при проблем със захапката го споделям Simple Smile
Кой е вашия ортодонт?

# 593
Здравейте,

Кой е вашия ортодонт?

Д-р Нели Дилкова

# 594
Инвизалайн системата или алайнерите имат няколко предимства,че са по-невидими и естетични,но не си мислете,че при вглеждане не се разбира.Второто за мен предимство е,че може да ги сваляш по-малко всеки ден,може би час-два,по-време на хранене.
Недостатъците-на първо място двойна цена дори на сапфирените,които също са естетични, за по-тежките деформации ефекта не е добър,не оказват такъв натиск като брекетите.И ние се чудихме преди няколко години,но избрахме брекети и не сгрешихме.За дете съм твърдо за брекети,възрастен с леки проблеми може да се замисли за инвизалайн.

# 595
Не съм съгласна, зависи от специалиста, не само от материала. Аз съм над 30 и лекувам сериозен проблем, който според традиционните ортодонти беше даже за челюстна хирургия.

# 596
И аз не съм съгласна.
Сапфирените колко струват, брекети?
Двойна цена за алайнери, козвате.....ами не е двойна...

# 597
На две места бяхме поискаха ни 9000 и 9500 лв за инвизалайн.За сапфирените платихме под 5000 лв. на разрочено плащане.Това е моя опит,тук изказваме лични мнения,никой не убеждавам.

# 598
Не е вярно, че алайнерите оказват по-лек натиск или че са само за леки проблеми. Но за тийн и аз не бих ги препоръчала

# 599
Моите инвизалайн са 5700. Точно когато си мислех че са два пъти по-скъпи от брекети и срещнах цена 5000 лв за тях, се реших на Инвизалайн.

Общи условия

Активация на акаунт