Местност "Карандила", гр. Сливен

• 9 170
  • 10
  •   1
Отговори
  • Добрич
Здравейте!
Имаме намерение да посетим местност "Карандила" над Сливен за няколко дни и бих искала да ни препоръчате хотел, в който да отседнем. Ще ходим с детето /на 4,5 год./
Не можах с търсачката да открия подходяща тема, затова отварям нова.
Ще съм благодарна на всички включили се с информация относно хотелите там, както и забележителностите, които си заслужават да се видят.  Simple Smile

# 1
  • софия
Последно бяхте  преди около 2 год, на пикник през деня( мъжа ми е от Сливен). Много е запустяло, видяхме змия...не е така развито. Влез по- добре в Сливенската тема, мамите там ще знаят повече. Успех

# 2
  • Добрич
Хмм, не звучи добре... Simple Smile Мерси за включването.  Peace

# 3
Здравей kadrokosa,
Последно добри отзиви съм чувала за хотел Стелит, но не съм отсядала там. Други възможности са хотел "Бяла мечка", Почивна станция "Миролио" (информацията тук е от 2004 и не знам колко е актуална), почивна станция "Декотекс". Има и други бази, но не им откривам координатите. Peace

# 4
Бяхме преди по-малко от месец за една нощувка в хотел Панорама http://hotelpanoramabg.com/index.html. Мисля, че беше 60лв нощувка със закуска. Много любезен персонал, предложиха ни дори да ни закарат до лифта.
Намира се на около 500м от лифта за Карандила. Малък семеен хотел, много хубаво и новичко обзавеждане, гледка към Сините камъни.
Задължително заведи малкия в центъра в Градската градина - има страхотен парк с катерушки, лабиринти, батути и какво ли още не - плащаш 2лв и си пиеш кафето или бирата, а детето играе пред очите ти.
Сливен е прекрасен град. (Отръшках и магазините - няма такива изгодни цени)

# 5
Зигизаги ти е отговорила много добре  Peace
По-добре отседнете в хотел Панорама и с лифт се качете до КАрандила, понеже там няма нищо, освен да си правите разходки или сте по-голяма компания. Така хем ще разгледате града ни - хем ще сте сред природата Wink

П.С. Запостял е Карандила за да могат за дребни пари някой да го преватизира...за съжаление  Confused

# 6

П.С. Запостял е Карандила за да могат за дребни пари някой да го преватизира...за съжаление  Confused

PeaceМного точно казано.
Ще използвам темата да попитам за Даулите - поддържа ли се още хотелчето там. Разбрах, че било продадено, а сме изкарвали чудесно преди няколко години.

# 7
  • Добрич
Момичета, много благодаря за информацията! От полза ни е. Ще мислим още малко и накрая ще видим къде ще отседнем.  Peace

# 8
Аз съм за ,,Бялата мечка".
Има много вили и на място може да изберете.
Ако сте компания още по добре.
На,,Кушбунар"е чудесно и хладно,а на ,,Драгиева чешма"е мечта.
,,Мечата поляна"не е за изпускане.

# 9
  • Пловдив
И аз съм фен на Бялата мечка, не съм преспивала, но съм разглеждала хотела и сме ползвали ресторанта. Не че Панорама изглежда зле (на снимки поне, иначе не съм я виждала), но е в ниското/топлото, а Мечката е на хладина  Laughing

# 10
  • Добрич
Хехе, това вече звучи обнадеждаващо.  Laughing Явно ще е "Бялата Мечка". Много благодаря още веднъж за инфото.   bouquet
Ще разгледаме и местностите, които Джоджо ни е прдложила и като се върнем, ще пиша!  Peace
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт