Да похвалим стоматолога си, или Бял списък на лекарите по дентална медицина

• 567 412
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте, някой да има отзиви за д-р Буривеста Перниклиева, стоматолог в София? И ориентировъчни цени за шиниране на зъби и естетични процедури?

# 976
  • Цюрих
Здравейте, някой да има отзиви за д-р Буривеста Перниклиева, стоматолог в София? И ориентировъчни цени за шиниране на зъби и естетични процедури?
Доколкото гледах в нета, е в черния списък на стоматолозите. Не са доволни много от нея. Лошото на тези постове е, че никой не обяснява подробно защо е доволен или недоволен, какви процедури са направени и какво се е получило или объркало. Понякога негативното мнение може да е от чиста злоба. А това не е ок.

# 977
То пък супер позитивните коментари за някои лекари, защото са много достоверни. Аз не малко пъти съм попадала на прехвалени специалисти, не конкретизирам само за стоматолози, които нито съумяват да извършват адекватен преглед, нито имат добро отношение, ама в интернет похвали, похвали…

# 978
  • Цюрих
То пък супер позитивните коментари за някои лекари, защото са много достоверни. Аз не малко пъти съм попадала на прехвалени специалисти, не конкретизирам само за стоматолози, които нито съумяват да извършват адекватен преглед, нито имат добро отношение, ама в интернет похвали, похвали…
За съжаление това е грозната действителност. И аз уж търся така някой да ми препоръча специалист, а после като отида, то просташко отношение, то некадърност..
Последният ми горчив опит е за стоматолог, който ми препоръчаха горещо мои близки, уж супер старателен специалист, уж много добър... дръжки.. Едно, че се скарахме за това, че не иска да ми даде документ за парите, друго че си остави ръцете и сега се чудим как да оправим проблема, защото такива зъби ми направи високи, че не мога да дъвча нормално...
А в  Интернет отзивите са платени. На мен ми предлагаха точно такава работа-да пиша отзиви за специалисти или услуги, които не съм ползвала. Това е престъпление и трябва да се наказва със затвор!!
Затова аз лично препоръчвам само хора, от които съм сигурна, че каквото съм очаквала като качество, това съм получила най-малкото. Затова казвам, добре е всеки да пише ЗАЩО точно е доволен от специалиста, какво е правено, какво се е очаквало и какво се е получило. Доброто отношение е бонус.
Отидох на преглед при д-р Преслава Радева, кабинетът и се намира на пл. "Журналист". Позитивна е, има си собствен рентген, обяснява подробно. Не ми е правила нищо засега,освен почистване, но ми изглежда компетентна. Препоръча ми я Diorela  и мисля да и се доверя за следващия зъб. Ако искаш, отиди при нея. Поне на преглед, макар че за шиниране трябва ортодонт.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 21:08 от Шоколад

# 979
Препоръчвам д-р Петя Петкова. Работи в Люлин Силвър център.  Изключително добър специалист. Много мила и внимателна. Работи леко.

# 980
Препоръчвам д-р Елена Загорчева - София.
Работи много внимателно и пипа леко. Обяснява добре.

# 981
Да препоръчам и нашият детски ортодонт - д- р Величка Йотова- Младенова. В момента практикува в Студентска поликлиника в София - Орхидент, ет.4

# 982
Препоръчвам с две ръце д-р Пейман Пуян!!!
След търсене в Интернет за добър лицево челюстен хирург се спрях на него и не съжалявам!
Извърши екстракция на зъб с киста.
Изпитвах панически страх, като пристигнах в клиниката, но страховете ми за щастие не бяха оправдани!
Страхотен специалист и човек с отношение, прецизност и чувство за хумор.
Гарантира ми, че няма да усетя болка, по време на манипулациите и беше прав. Единствено при поставяне на упойката има болка, но нищо непоносимо, след това болка НЯМА!
Днес е седми ден от операцията, свалиха ми конците и всичко изглежда ок.
През този период, др. Пуян, се интересуваше за състоянието ми, държеше на обратната връзка.

# 983
Здравейте, бихте ли препоръчали стоматологична клиника или стоматолог, който е добър в поставянето на протези- не импланти. Майка ми е на 60 години и от 27- годишна е с протези. През годините й се наложи да извади още няколко зъба и реално сега й останаха три - четири, но напоследък започна да й се подуват и венците. Предполагаме е време за нови протези, но неслучваме на правилният стоматолог в София.

# 984
Ще следя темата и аз. Предстои ми смяна на мостове и още се чудя къде да отида. Предишната ми зъболекарка се пенсионира и сега търся друго място.
На мен ми предстои същото. Успяхте ли да намерите зъболекар?

# 985
  • София /Абсурдистан
Още не.

# 986
Някакви мнения за Гайс или А клиниката на Ванко 1 във Варна?

# 987
  • София
Някакви мнения за Гайс или А клиниката на Ванко 1 във Варна?
Вие ако сте зъболекар, и сте добър и със самочувстие ще работите ли за Ванко 1?
Да ви одобрява отпуските, като имате проблем във работата той да ви е опора и да разчитате на него?
На вас какво допада там?

# 988
Включвам се с моят стоматолог за София. Д-р Хръдличка - млад, наскоро отвори своя практика на ул. Нишава №50, преди работеше под наем при друг специалист, откъдето попаднах на него. Търпелив, обяснява всичко, голям професионалист.

# 989
Когато предния път написах, че човекът, който хвали съответния доктор, се е регистрирал същия ден, а в този случай преди по-малко от 24 часа, ме изтриха. За мен не е нормално, защото е реклама, но очаквам да ме изтрият пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт