Promiscious girl, дано не е нещо сериозно
На всички болни бързо оздравяване
На теб една голяма 
Вярвам, че и при вас нещата ще се развият положително. С вас сме! 

, дано лесно се разреши проблема. И сестра ми има такива опасения за очичките на малката, аз пък не забелязвам кривене и още не сме ходили на преглед
, днес вече сме по-добре и двете. Бързо оздравяване на всички болнички. 

Щеше да е страхотно,ако Йоана не беше вдигнала температура
.Драмата беше 24-часова,викахме два пъти педиатри,които казаха че е вирусно,гърлото и гърдичките чисти,нямаше нищо друго

и нямаше как да не се възхитя на хора(основно чужденци),които бяха тръгнали с една тумба деца
и излъчваха такова спокойствие.
,но за сметка на това Бай Ганьо и жена му много бяха нервни на келеменцата си ,че им нарушаваха почивката
Един турбо гъзар така нашамароса детето си на басейна пред всички,че ми идваше да го удуша с два пръста.
Нула внимание,все едно нищо не е станало,независимо че е свършила една камара щуротии или е изпаднала в бясна истерия
Нула внимание,отивам на терасата и я наблюдавам скришом как след 2-3 минути започва да си пее 

В това лошо време няма как да изляза да и взема нещо. Аз съм дошла тук с дрехи за 40 градусови жеги, а то... Сега ще трбва да си купя нови
/, и масово се хранеха с адаптирано мляко , само една гъркиня кърмеше /детенцето и беше над 2 г/, но явно колкото и нетолерантни съвети да се дават по въпроса с кърменето у нас, то поне се практикува, докото чужденките наблагат на АМ в пъти повече , отколкото българките.

Анито , силно стиснати палци

А в къщи процедирам все още като Минди.
Впечатлих се от търпението в изнервени ситуации на чужденците към децата им,естествено че не съм възхитена от памперси и биберони на четири годишни.

Този път вече е прекалено. От миналата сряда е с Т 38,4 и си я вдига постоянно. В петък дори и и АБ ни изписаха. Док. го изписа, защото от сополите вече кашляше много и беше възпалил и гърлото. Предния път така го докара до бронхит и тя явно реши да не рискува, а пък и аз не бях против. Та изпи си човека и АБ и нищо, все тая. Е намали кашлянето и гърлото се оправи, но температура си вдига. Вчера правихме снимка за пневмония и изследвания пуснахме, всичко му е наред няма нищо, но аз вече не издържам да го гледам така това дете. Останал е да избие четвъртия кътник, който е доста набъбнал, дори сутринта ми се стори, че боде от едната страна и така се зарадвах, но уви пак си вдигна човека Т. Вече си мисля да няма нещо друго .....
И за капак от два дни започна да се изрива от парацетамола. То една седмица е на калпол и свещички, давам и нурофен, за да ги редувам, но явно вече се пренасити, знам ли защо така стана. И друг път сме пили калпол и не е имало проблем.
Както и да е оплаках се вече. Ще спирам че мога цял ферман да изпиша. То така както преди малко си изгубих мисълта, така сега ми дойде в повече. Моля се само да е зъб и по - скоро да пробие, че вече лудвам и аз и той. 

А ни е много близък-изобщо не го очаквах! Зимата нямало работа и тн...дрън дрън