Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви проблеми се обсъждат във форума?
Какви са някои от радостите и успехите, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда различни теми, включително лични преживявания, здравословни проблеми по време на бременността, избор на колички за бебета, срещи на майките, закупуване на бебешки артикул и др. Във форума се обсъждат теми като здравословни проблеми по време на бременността, избор на колички за бебета, срещи с майки, закупуване на бебешки артикули и др.
-
Какви проблеми се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от радостите и успехите, споделени във форума?
-
Какви са симптомите и лечението на гъбични инфекции по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени с гъбични инфекции?
Почвам лечение със свещички, моята лекарка каза, че ще ги излекуваме чак като спря да кърмя и мога да си раждам нормално.
Ами полага ми се, мисля, защото доста безсънни нощи изкарах... Онзи ден открих, че ако изпия чаша топло мляко точно преди да си легна, нашият бебок се успокоява страшно много и мога да спя непробудно цяла вечер. Иначе от ритници, завъртания, потрепвания не можех да заспя или се събуждах посред нощ. Леля ми е на гости и като видя как се тресе корема ми се уплаши

Имаше дни, в които не издържах, направо не ми се иска да си спомням
Но вижте и на м9м9 са й казали че големият бой ще е след раждането 
След не знам колко време пак на същото упражнение ме подложи малкият, пак едва заспах..И сякаш след 5мин трябваше да ставам ядене да правя че бил гладен, точно леко разсъмваше навън
Много късмет, здраве и радост, както и пухкаво бебче на есен!
Дано всичко от тук насетне се подреди по най-добрия за вас начин!
отдолу, все едно сме се търкаляли с моичкия цяла вечер (а него го няма от 1 месец почти).