Бродирана красота - Гоблени 75

• 103 146
  • 706
  •   1
Отговори
# 315
  • Поморие
Дж-то, Честит Рожден Ден!!! ( макар и с малко закъснение) Пожелавам много здраве и време за любимото хоби !

# 316
  • Варна
   Дж-то  честит рожден ден  ,И какви красиви и вкусни подаръци,Здраве и щастие ти желая ,

# 317
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сладурани, искате ли да си организираме игра?

лято е и няма много време за шиене та затова предлагам всяка участничка да си избере нещичко малко: шегичка, картичка или  каквото и пасва на настроението и го пази в тайна от другите  Wink . Определяме дата и започваме всички заедно. след седмица се отчитаме  Sunglasses в темата. оценката ще е пак тук, като се оценява оригиналност и бързина.

идеята не е много избистрена, но едно е сигурно, ще минем без участието на "любимите" Tired  ми "Български пощи" 

# 318
  • Плевен
Зори и Пупи -  Heart Eyes Hugобръщам се към вас ,защото за друг сега не се сещам  Cry,ако има и друг/и  молбата ми ще важи и за тях! Praynig Вие шихте прословутия "дядо Коледа " с пръстчето на уста  Laughingи ви моля за малка информация - на какава панама се шие ,колко е голяма/по размер/ и горе- долу по колко метра от цвят се използва !Трудно ми е да си направя поръчка от ибей и съм решила сама да си го комплектовам,вие само ми помогнете , Praynig ако ви е удобно и не ви представлява проблем! Wink HugЩе съм ви безкрайно благодарна ,ако ме улесните   bouquet  bouquet  bouquetИ накрая ,ако няма да ви трябват повече схемите и част от конците можем да направим сделка  Peace

Goody newsm10 newsm51 smile3501 за идеята !Давай че ме сърбят ръцете smile3508!Обичам предизвикателствата  smile3533 smile3502 newsm68

# 319
  • sf
Най-сетне си закачих зеленчуците на стената. Вчера голямо дупчене падна, мъжо как не ме изгони не знам.
http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5499646103967530834

# 320
Пепен, за съжаление моят Дедо не е оригинал, шила съм го по готов подбор. Оригиналът се шие на бяла Аида 18 каунт, а аз го ших на 14 каунт. Парчето панама ми е 24/30 см. заедно с припуска, а самия гоблен 15/22 см. Разлика в ушитото от оригинала не виждам, така че  можеш да го шиеш на какъвто каунт искаш - 14,16 или 18.
Но виж за разхода на конците също не мога да ти бъда полезна, защото вече не помня, честно казано  Blush.

# 321
  • Бургас
pepen душко, сега ли се казва! Confused
Аз ших оригинала понеже излиза много по евтино от колкото да шиеш със ДМЦ.Проблема е там че аз приключа ли със един гоблен схемите и конците веднага гледам да ги разкарам и първия който ги поиска ги пращам.Аз схемите на Дименшънс, никога не ги драскам и са винаги във добро състояние за да се ползват пак.Но за жалост няма да мога да ти помогна Embarassed
Ако някога искаш нещо което, шия  ще свиркаш по със време Hug За теб винаги
Ако имаш други въпроси по гоблена, мога и по Скайпа да ти отговоря  bouquet

# 322
  • Плевен
3ори и poepie Hugей затова го обичам   Grinning тоя форум !Питаш и веднага получаваш отговор ,нищо че не е положителен и тази информация ми е добре дошла  ! PeaceБлагодаря ви много, и на мене ми се искаше да е готова комплектовка ,така че още веднъж се обръщам с  Praynig Praynig Praynig,ако някой се навива да ми изпише от ибей ще съм му безкрайно благодарна и за да не занимавам другите нека ми пише на ЛС!  bouquet  bouquet  bouquetСещам се за едно момиче Петя от Пазарджик  Thinking,тя май правеше подобна услуга  newsm78 Praynig!Иначе приемам предложения от всеки!  bouquet  bouquet  bouquet

# 323
pepen, мога само да помогна като намерих линк  за продажба в момента  http://cgi.ebay.co.uk/Gold-Collection-SANTAS-SECRET-cross-stitch … sh=item563d863d6b
Дано някой може да помогне!  Peace

# 324
Гуди, аз се навих. само да избистрим условията. като ще е за бързина, тряба да имаме някакъв диапазон за броя бодове

# 325
Pepen,относно чаровникът/Дядо Коледа/ в ключа първата колонка са броя ленти от необходимите конци.
 Ти ще се справиш сама,вярвам в теб.  bouquet

# 326
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Да се похваля с двата рамкирани Пермина
 (Миналата седмица бях си купила само една рамка, но т.к. не можах да намеря друга като първата си купих други две нови  еднакви.

# 327
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Гуди, аз се навих. само да избистрим условията. като ще е за бързина, тряба да имаме някакъв диапазон за броя бодове

избрах си щуротийката  Mr. Green
размер: 150 на 100; цветове: по-малко от 10; материали: остатки былой росскоши,  Wink щото звучи по-добре от сбирщайн Hug
 Hug аз започвам в понеделник след работа  Hug

вие сте на ред   Heart Eyes

# 328
  • София
Здравей Рони .
Това на мен много ми харесва за спалня.

Има още доста подобни графики, ако ти харесва този или такъв такъв стил, дай си мейла ще ти пратя схемата.

Аз може ли да помоля за схемата и подробности за размер и конци на loshana@abv.bg.... Ще съм много признателна...

# 329
  • Пловдив
Помощ! newsm61 Едно мъниче ми разкъса схемата на моят първи Дим.Някой може ли да даде схема на тази гейша???
http://media.snimka.bg/6740/019735292.jpg newsm78

Общи условия

Активация на акаунт