Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 862
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 135
  • София
cecitooo, стискам палци, мила

# 136
Бебчо няма глупави въпроси, когато се отнася за нашите бебенца. Важен е финала.

На Цеци специално стиснати палци.

На мен шийката досега са ми я мерили и с коремен и с вагнинален ехограф, ако не се види добре с коремния.

# 137
  • Някъде там...
Бебчо, и аз така знам от д-р Сигридов. След 37 г.с. направо те водят, че преносваш ако си с близнаци. Казвал ми е, че е рисковано, даже искаше да влизам в болница за наблюдение, понеже първоначално датата ми за секцио беше за 38 г.с. и 5 дни.   Рискът да се обърка нещо накрая бил прекалено голям - преразтегната матка, две големи бебета, калцификати по плацентата. Спря ми всички лекарства за задържане в края на 36 г.с. за да не пречим на природните механизми т.е. ако на бебетата вече не им е комфортно вътре, природата си знае работата и ще се отключи раждане.
Аз също родих при д-р Григорова и д-р Игов. Peace Другият ми опериращ беше д-р Стаменов.
В добри ръце си.  Hug
Моята матка беше преразтегната и имаше опасност от кръвоизлив при секциото и след него. След секциото ми сложиха торба с лед на корема и 2 дни пих хапчета, които предизвикват контракции, за да се прибира по-ефективно матката.
Цеци, стискам палци!  Praynig

# 138
Ето ни нас пак, с малко отчет...
Та аз имам контракции от много време (18тата седмица) - бяхме в България и беше доста напрегнато. И от тогава няма спиране. Шийката я следим всяка седмица и ту се възстановяваше, ту се скъсяваше, в петък беше много скъсена (2 см) и се беше образувала една фуния (не знам как се води в БГ за съжаление), та тази фуния предполага отварянето на матката. Отидох на дофтор да ме види и тя ме изпрати с линейката и сини светлини в болницата. От тогава си вися тука на системи, инжекции и каквото още се сетите. Всеки ден теглят кръв и изследват нещо, два пъти на ден следат контракции. Ходене в къщи за сега ще гледам през крив макарон. Днес ще ми правят някакъв тест, който дава вероятността за преждевременно раждане - ако е положителен вероятността бебетата да се родят следващите 3 седмици е много висока и тогава всички медикаменти и каквото още там се сетите го утрояват... Та тъй тука.

#Crazy но за малките ми гъсенчки и 3 месеца ще висия тук, ако се наложи! Пък!

# 139
Бебчо ние с теб сме били на една и съща дата термин.И на нас ни бяха казали дата около 10.08...Пожелавам ти успех да родиш две прекрасни бебчета Hug Praynig

# 140
  • София
Благодаря, melisa_82. Много си мила - бъди силна, прегръщам те силно Hug

# 141
здравейте мамита Simple Smile чета ви от доста време, и ей ме на.......в  края на годината ,живот и здраве,ще се запиша с 2 младежа  Simple Smile

# 142
добре дошла на кремонсита  Grinning
мами исках да ви попитам,дали иманякоя която знае нещо за професор ангел димитров в майчин дом?

# 143
  • София
kremonsita, добре дошла!  bouquet
Момичета, аз нали съм си шило и не мога да трая - вчера разговарях с д-р Сигридов, помолих го за второ мнение, отидох на преглед и той каза същото като д-р Григорова - най-правилното е да ми се направи секцио в края на 37-ма, най-късно в първите дни на 38-ма седмица. Първото бебе е много ниско, направо съжалявам, че се разшетах в събота, но вече е минало - трябвало е да става и е станало. Говорихме с д-р Григорова - датата  ще е 14.08, ако не стане нещо по-рано, не дай си боже....Само че ми казаха тотална почивка - и аз сега си лежа или седя пред компа....Благодаря на всички ви отново - винаги, когато съм имала нужда от съвет или морална подкрепа, сте били насреща. Прегръщам ви силно, момичета Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 144
  • София
Бебчо,почивай си много има още малко време! Praynig Hug

Добре дошла на новата мама и лека бременност!  bouquet

Нина,др,Димитров знам,че е много добър специлаист ако не се лъжа той е шефа на МД но не знам ... виждах го докато лежах!  Peace

Моите бебки вече не са в интензивно!
Вчера са ги преместили и успях да се намъкна за 1 минтки да си ги видя!
Хапват по малко,нямат антибиотик и ако всичко е наред скоро ще им махнат и системките! Praynig
Малката вече е 960 гр. а голямата 1050 Heart Eyes

# 145
  • Някъде там...
Браво на борбените ти момичета, Димяни!  Hug

# 146
  • софия
добре дошла на кремонсита  Grinning
мами исках да ви попитам,дали иманякоя която знае нещо за професор ангел димитров в майчин дом?

Нина, това е шефа на Майчин дом и завежда Родилна зала(поне доскоро беше така).Ако не се лъжа миналата година една мама от форума роди момиченцата си при него-Cho_ko-ако искаш и пиши, ако не съм сбъркала нещо със сигурност ще ти помогне с информация-тя беше много доволна Peace

Ние днес сме на преглед и после ще дам отчет-много се надявам да са порастнали, вярно, че на ехографите не може много да се разчита точно за теглото, ама все пак Grinning.А мъжът ми се вълнува все едно на кантар ги мерят Laughing Laughing

# 147
Димяни, браво на бебчетата. Мисля чу оттук нататък нямаш основание за притеснение. Вчера съобщиха че са дали бебето на 62 годишната жена, която роди  - едното бебе беше 900 кг, а сега са го изписали 2500. Така че гледай смело напред мила и без притеснения повече 

# 148
благодаря ви Party Hug
тъй като в тази тема са се събрали супер майки мацки,съм убедена че ще изкараме докрая дъъъългото хоро,на което сме се хванали.на тези,които вече се оглеждат в очите на своите съкровища,пожелавам много щастливи мигове smile3521
и понеже не може всичко да е перфектно,в момента се кахъря как да сложа лентичка в профила си... smile3506
лек и усмихнат слънчев ден  Nature Sunny

# 149
Добро утро,

Димяна супер новини. Добре се развиват мацките.

Мен пък от вчера ме обливат едни топли и студени вълни, заспах в 22ч и съм спала 11ч, събудих се даже схваната. И от горе на всичко май ми избива херпес, та сега съм му сложила лепенка. Хем у нас седя, с никой не се виждам...и пак.

Цецито като ми пише, ще дам отчет за нея. И чакаме Бръмбарче да се включи, но явно нямат много време  Joy

Общи условия

Активация на акаунт