Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 430
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 585
 smile3501,страхотни новини Димяни Hug

# 586
# 587
Браво на малките пиленца Димяни, дано другата седмица да сте в пълен състав и веселбата да започва вече.Целувки от нас!!!!!!

# 588
Честито на Димяни, както се казва всичко е добре, когато свършва добре.
Момичета искам да ви питам как ви определят деня на секциото - знам по принцип че се следи остаряването на плацентите на ехограф, но някъде бях чела че се взима и вагинален секрет, по който се определя дали раждането ще настъпи през следващите 2 седмици - това прави ли се още и как беше при вас?

# 589
Много се радвам за вас Димяни  Hug
След няколко дни влизам в болницата и ще чакаме да дойде момента.За съжаление няма да мога да ви чета, но в момента в който ни изпишат ще ви известя. Сега само трябва да се въоръжа със сили и търпение и да се моля мъниците ми да са живи и здрави.

# 590
Страхотна новина, Димяни!  Hug Чакаме включване от вкъщи с бебка  Heart Eyes

Kevi, обикновено секциото го насочват при навлизането в 9-я месец, след 36-а г.с. Лично аз смятам за оптимален вариант след 37-а г.с. ако няма проблеми, така бебчетата могат да порастнат още малко  Simple SmileПо принцип при близнаци 37-а г.с. се счита един вид на термин. За вагинален секрет за определяне на раждането не съм чувала  Thinking

# 591
Леле Димяна, супер. Представям си каква радост. Днес е прекрасен, слънчев ден. Още малко ще си вземете и малкия сладкиш и всички ще се гушкат в мама.

Аз днес пусках общ белтък и албумин, които са в норма. Но чакам да видя и изследването за бъбреците, за да отхвърлим това като причина за кръвното. Днс и вчера сме по -добре, явно и жегата си е казвала думата.

# 592
Момичета при мен от 2 дни бебките не се движат толкова много колкото преди,само от време на време ме побутват.Утре ще взема да отскоча до докито да ги види на ехограф.При вас  как е?

# 593
nunik аз така си изкарах акъла миналата събота, оказа се, че всичко е наред. Пише че при близнаци намаляват значително движенията след 27-28 г.с., защото им става все по-тясно. На мен и доки в Токуд ами го каза, че е напълно нормално. Опасно е, ако не ги усетищ въобще, но щом има леки ритници, ок са нещата.
Но за твое успокоение отиди да те видят.

# 594
  • Стара Загора
nunik аз така си изкарах акъла миналата събота, оказа се, че всичко е наред. Пише че при близнаци намаляват значително движенията след 27-28 г.с., защото им става все по-тясно. На мен и доки в Токуд ами го каза, че е напълно нормално. Опасно е, ако не ги усетищ въобще, но щом има леки ритници, ок са нещата.
Но за твое успокоение отиди да те видят.
Мале , моите полудяват тези дни....ужас е денонощно, коремът ми се изкривява ту на едната , ту на другата страна. Чувствам си органите на пихтия вече - черен дрон, бели дробове всичко ме боли, все нещо затискат. А като се замисля, че са общо 2 кг. и трябва поне още толкова да качат не ми се мисли.... Laughing Laughing Laughing
На мен доки за инжекциите за белите дробове, онези с Ф...., ми каза, че имало време - след 32-33 седм., а на мен ми се струва късно тогава, ама те си знаят....

# 595
ailan и при мен са така от няколко дни, но те си имат и бурсни и спокойни дни. Явно много зависи от храна, състояние на майката. При мен главно вечер се стяга корема, а през деня са само ритници и наместване.

За инжекциите на мен ми ги сложиха сега, заради предната бременност. Така че доки ще си прецени при теб кога ще се сложат.

# 596
при мен същобяха доста активни до началото на 29 г.с.,след това само ритничета.Аз и затова се притеснявам.Да видим той какво ще каже.

# 597
И при мен е така малките са доста активни а съм едва 24 г.с. Исках да ви попитам до кога мислите да работите (или сте работили) ? Аз направо едвам издържам в офиса. За щастие има едно диванче , което често го посещавам и полягвам. Толкова много ме боли кръста , че не издържам вече . За жалост и колежките са отпуска този месец и въобще не ми е ясно дали ще мога да изкарам до края на месеца. 

# 598
Aia 1 път работих до 23г.с. когато ме приеха в болницаи съжалявам, че не се пазих.

Сега спрях 3 дни след теста и няма да се връщам. Пълна почивка.

# 599
Aia 1 път работих до 23г.с. когато ме приеха в болницаи съжалявам, че не се пазих.

Сега спрях 3 дни след теста и няма да се връщам. Пълна почивка.

и двата пъти ли си била с близнаци? Аз с първата бременност работих до края (в четвъртък си останах а във вторник родих планирано секцио - едно бебе), но тогава се чувствах супер. Сега усещам как не мога да издържам и не знам какво да правя  Tired

Общи условия

Активация на акаунт