Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 850
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 900
Момичета писала съм няколко пъти, че за запек е най-добре свещички Ева К.

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 19:05 от nikolina-pikolina

# 901
Aia  не ми изписаха нищо понеже на мен за първи път ми се случи.Докито каза ако имам проблеми да пия лактоза ако не се лъжа.
Дани Нетева те ли тръгнаха да се раждат или беше планувано секцио?Аз му предложих ако иска да плануваме секциото в средата на 36г.с,но той каза че е рано.Бил съгласен за 37 седмица или първите дни на 38 г.с newsm78
Ще видим другата седмица дали са пораснали

# 902
Това опасно ли е за бебетата?Ако плацентата не ги изхранва ще тръгнат ли да се раждат?

При остаряване или калциране на плацентата няма нищо опасно, това е нормално състояние за края на бременността. Трябва да се следи внимателно растежът на бебетата, за да се види дали все още растат нормално. Щом лекарят ти говори за изчакате още няколко седмици значи няма проблем  Simple Smile Не бързай с датата за секцио Peace

# 903
Момичета, някоя от вас има ли връзка с cecitooo?

# 904
  • София
  Последно щеше да ходи до Варна да види малката и евентуално да носи малко кърма. Но от тогава не сме се чували.-

# 905
Аз, чуваме се всеки ден. Добре е, цеди се, носи кърма, малката се държи и така лека по лека, стъпка по стъпка.

# 906
Аз, чуваме се всеки ден. Добре е, цеди се, носи кърма, малката се държи и така лека по лека, стъпка по стъпка.

Тъкмо се канех да напиша същото  Hug  Praynig 

# 907
Нуник планово беше ама по друга причина не зрелоста на плацентата а това че беше превия но и бебетата не наддаваха следяха ме по 2 пъти всяка седмица от 34г.с.

# 908

Тъкмо се канех да напиша същото  Hug  Praynig 

Praynig Hug

# 909
 Simple Smile Ние уж чакаме 2 момчета ,а пък вчера докато ни гледаше доктора каза че едното можело и момиче да е  newsm78 Вече съвсем се обърках.

# 910
Нуник ще бъде изненада при раждане от собствен опит мога да ти кажа че чувството е страхотно ще го помня до края на живота си  Mr. Green Hug

# 911
Нуник ще бъде изненада при раждане от собствен опит мога да ти кажа че чувството е страхотно ще го помня до края на живота си  Mr. Green Hug
Laughing вие какви бебчета очквахте?

# 912
А-а-а, те момчетата до края са несигурни  Crazy Не го мисли толкова, каквато и да е и зенадата ще е прекрасна!  Hug

# 913
 Simple Smile Нямам претенции какви да са.Само да са живи и здрави.

# 914
Мамчета споделете ако някоя от вас в моите седмици е имала чести втвърдявания на корема!
Вече незнам какво да правя  Cry Пия Магнерот 3х1, ношпа 3х2 и пак започнах Гинипрала 4х1...

Общи условия

Активация на акаунт